• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۲۶۰۴
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۴
بین الملل » آمریکا
ایندیپندنت؛

بي اطلاعي ترامپ از نحوه زندگي مردم عادي آمريکا

رئیس جمهور آمريکا در سخنرانی تبلیغاتی خود در ایالت فلوریدا به اشتباه مدعی شد مردم آمریکا برای خرید خواروبار نیازمند به ارائه کارت شناسایی عکس دار هستند.

بي اطلاعي ترامپ از نحوه زندگي مردم عادي آمريکابه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، ­روزنامه ایندیپندنت در گزارشی نوشت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمريکا در سخنرانی تبلیغاتی خود در ایالت فلوریدا به اشتباه مدعی شد مردم آمریکا برای خرید خوار و بار نیازمند به ارائه کارت شناسایی عکس دار هستند. همین ادعا موجی از انتقادات را علیه او به راه انداخت که وی از زندگی مردم عادی خبر ندارد.
رئیس جمهور آمریکا این اظهارات را در یک سخنرانی در ایالت فلوریدا مطرح کرد؛ وی در این سخنرانی از سیاست های تجاری خود دفاع و دموکرات ها را به مانع تراشی در برابر برنامه هایش متهم کرد.
ترامپ علیه رأی دادن شهروندان غیرآمریکایی و حمایت از قوانین شدیدتر در زمینه رأی دادن سخنرانی می کرد که ناگهان گفت کارت های شناسایی برای هر چیزی از جمله خرید مواد غذایی لازم است.
ترامپ گفت: "فقط شهروندان آمریکایی باید در انتخابات آمریکا رأی بدهند و به همین دلیل است که وقت آن رسیده است که کارت شناسایی برای رأی دهندگان صادر شود، مانند هر چیز دیگری. اگر شما برای خرید خوار و بار بروید، باید روی کارت شناسایی خود عکس داشته باشد، شما به کارت شناسایی نیاز دارید. شما هر چیزی که می خواهید بخرید به کارت شناسایی نیاز دارد و کارت شما باید عکس داشته باشد."
برخلاف ادعای ترامپ، برای خرید خوار و بار و مواد غذایی از فروشگاه ها در آمریکا به کارت شناسایی نیازی نیست، اما برای خرید مشروبات الکلی، سیگار و برخی داروها ارائه کارت شناسایی الزامی است.
مت اومالی عضو شورای شهر بوستون در پیامی توئیتری نوشت: "دونالد ترامپ در کجای دنیا از سوپرمارکت خرید می کند؟! (شوخی کردم، ما همه می دانیم که او از سوپرمارکت خرید نمی کند.)"
کتی گوری، بازیگر و فیلمنامه نویس آمریکایی در پیامی توئیتری نوشت: "اوه! من فکر می کنم هیچگاه خرید نکرده است، مگر آنکه اکنون قصد داشته باشد بررسی سختگیرانه صلاحیت سوپرمارکت ها را انجام دهد."
آدام هیت آویتبل از کمدین های آمریکایی با اشاره به برند گوشت متوقف شده رئیس جمهور آمریکا نوشت: "من متنفرم کارت شناسایی نشان دهم، نمونه خون بدهم، نمونه مدفوع بدهم تا بتوانم استیک های ترامپ را در فروشگاه خریداری کنم!"
سخنگوی کاخ سفید به سؤالات ما درباره آخرین باری که رئیس جمهور میلیاردر از سوپرمارکت خرید کرده است چه زمان بوده جواب نداد.
ترامپ در طول سخنرانی تبلیغاتی خود در حمایت از دو نامزد جمهوریخواه ایالت فلوریدا قبل از برگزاری انتخابات مقدماتی همچنین از سیاست تجاری خود دفاع کرد. او چین را به "هدف قرار دادن کشاورزان" آمریکایی متهم کرد و گفت این کار "خوبی" نیست.
دولت ترامپ هفته گذشته طرح هایی برای کمک موقتی 12 میلیارد دلاری به کشاورزان برای مقابله با تعرفه های تلافی جویانه اعلام کرد.
ترامپ که به دنبال این است قاضی برت کامانا در پاییز برای ریاست بر دیوان عالی آمریکا تأیید شود، گفت رأی دهندگان باید جمهوریخواهان بیشتری را انتخاب کنند.
او گفت: "دموکرات ها نمی خواهند هیچ پیروزی نصیب ترامپ شود، آنها هر کاری که از دستشان برآید می کنند که به برنامه های ترامپ کمک نکنند."

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دست متصدی متخلف واحد تشخیص رنگ خودرو در رشت رو شد
نشان ملی گردشگری سلامت ایران رونمایی می‌شود
تعلیق خدمات سازمان ملل به مهاجران افغان در مرز اسلام قلعه هرات
نشست رئیس جمهور و فعالان اقتصاد دیجیتال
تاکید رئیس جمهور بر به روز شدن تجهیزات آموزشی و بهبود مدیریت مدارس
قهرمانی کشور آب‌های آرام بانوان؛ برترین‌های ۵۰۰ متر معرفی شدند
رونمایی از ۴ کتاب در همدان
جنگ ۱۲ روزه یک طرح آمریکایی -صهیونیستی بود
دعوت مربی کردستانی به اردوی تیم ملی ژیمناستیک هنری جوانان
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در شهرکرد
برگزاری انتخابات الکترونیکی شورا‌ها در خوزستان
اعطای زمین به متقاضیان مسکن در اولویت کمیسیون اصل ۹۰
افتتاح دو طرح فرهنگی و آموزشی در کاشان
جهاد تببین با هدف تربیت نسلی مومن و تمدن ساز 
دعوت هندبالیست کردستانی به اردوی تیم ملی بزرگسالان
آئین سنتی دهه اول فاطمیه در روستای مرزیِ گِرمی
اعلام روندبرنامه ثبت جهانی دیوار تاریخی جرجان
عطر رب یاقوت سرخ در کوچه‌های درجزین
توزیع هشت هزار جلد کتاب میان دانش آموزان
حرکت دولت چهاردهم به سوی اقتصاد چرخشی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)