• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۵۸۲۲
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۳
اجتماعی » تعاون و اشتغال

راهبرد شستا ؛ چابک‌سازی و کوچک‌سازی و خروج از بنگاهداری

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی با تشریح برنامه وعملکرد شستا در بخشهای مختلف تصریح کرد شستا با بهره مندی از همه  امکانات و ظرفیت های خود مصمم است شفافیت ،پاسخگویی و نظارت راکه همواره  سرلوحه امورخود قرار داده است بیش از گذشته مورد توجه قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی ، مرتضی لطفی درباره اصلاح ساختار مالی و منابع شستا اظهار داشت: ۳۷۰ نفر را در مجموعه مورد ارزیابی قرار دادیم به طوری که در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد افراد منتخب در هیئت مدیره از درون شستا انتخاب شده‌اند و چهار نفر نیز از زنان، عضو هیئت مدیره شرکت‌ها هستند.
وی با اشاره به اینکه پس ازتصویب شورای نگهبان ، قانون منع به‌ کارگیری بازنشستگان را اجرایی خواهیم کرد ، گفت : بازنشستگان به صورت اقساط سهامدار می شوند.ایشان در مورد تجمیع هلدینگ‌ها گفت : تعداد هلدینگ‌ها را بر اساس تجمیع انجام شده از ۹ به ۶هلدینگ رساندیم و طی ۶ ماه گذشته ۳ هلدینگ ادغام یا منحل شده‌اند.
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرد: هلدینگ صدر به زودی در بورس عرضه خواهد شد و طی سه یا چهار ماه گذشته نیز هلدینگ غدیر را در بورس عرضه کردیم و در قالب استراتژی پنج ساله، چابک‌سازی و کوچک‌سازی و خروج از بنگاهداری با رویکرد سهامداری خواهد بود.
لطفی درخصوص تشکیل صندوق و شرکت سرمایه‌گذاری برای بازنشستگان تحت پوشش تأمین اجتماعی گفت: برای حفظ ذخایر بیمه‌شدگان، صندوق سرمایه‌گذاری را ایجاد کرده‌ایم که از طریق بورس، آن را ارائه خواهیم کرد که سهام این شرکت به صورت اقساط در اختیاربازنشستگان قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری سازمان تأمین اجتماعی افزود: درحال حاضر شرکت را انتخاب و به ثبت رسانده‌ایم و مرحله دوم آن، انتقال سهام از سایر شرکت‌های زیرمجموعه شستا به این شرکت است که وارد بورس خواهد شد و متقاضیان بازنشسته در صورت تمایل می‌توانند به صورت  اقساط از این سهام بهره‌مند شوند و ماهیانه مبلغی از حقوق آنها کم می‌شود.
لطفی گفت: معادل ۳۰۰۰ میلیارد تومان در برخی از صنایع سهام مازاد داریم که درشرکتی که تأسیس خواهیم کرد، این سهام‌های خُرد در آن تجمیع می‌شود و همه تَرک‌ها در قالب سهام شرکت در بورس عرضه خواهد شد و در این سبد بیش از ۱۰۰ نوع سهم در حوزه دارو، نفت، گاز، سیمان و ... است که بخشی از سهام شرکت را متناسب با تقاضای بازنشستگان در قالب تفاهمنامه با سازمان تأمین اجتماعی به بازنشستگان واگذار خواهدشد.
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرد: اقدام دیگری که در راستای ارائه تسهیلات به بازنشستگان تأمین اجتماعی انجام خواهیم داد، این است که در حال حاضر کارخانه های  تولید لوازم خانگی پارس که اقدام به تولید یخچال، جاروبرقی ولباسشویی می‌کنند، در قالب  تفاهمنامه با تامین اجتماعی، بازنشستگان می‌توانند با تخفیف از این سه کالا بهره‌مند شوند که در قالب وام بانکی است و۶ درصد از سود بانکی آنها را ما تأمین می‌کنیم.
وی تصریح کرد: اطلاعات ۸۰ درصد سهام شرکت‌های شستا در بورس قرار دارد و ۲۰ درصدباقیمانده را نیز به زودی قرار خواهیم داد و امروزه هیچ شرکتی از مجموع۱۰۴ شرکتی که در بورس وجود دارد، نداریم که  تمامی اطلاعاتشان موجود نباشد.
لطفی درمورد قانون جدید مجلس برای منع استفاده از بازنشستگان در سازمان‌ها گفت: هرقانونی که در کشور تصویب شود، ما نیز مشمول آن خواهیم شد و همه اجزای شستا، آن را تمکین خواهیم کرد. براساس قانون قبلی، مشاوره بازنشستگان در شرکت‌ها مجاز بوده امادر صورت تصویب شورای نگهبان، قانون جدید را اجرایی خواهیم کرد و آقای ترکان نیزاعلام کرده است که به محض تصویب، این قانون را اجرایی خواهد کرد.
به گفته وی، در برخی از موارد بعضی از اعضا در دو جا عضو هیئت مدیره هستند مانند دکتر رستمی که ایشان نیز  استعفا داد و این استعفا در حال بررسی است.
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری سازمان تأمین اجتماعی درخصوص صادرات شرکت‌های زیرمجموعه شستا نیز گفت: سال گذشته یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار صادرات داشتیم که سهم ما ۴ تا ۵ درصدبوده و سهم ما از صادرات دارو کم است چرا که متأثر از تحریم‌ها و مباحث دیگری مانند نداشتن استاندارد بین‌المللی است که در همین خصوص امسال ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اخذ استاندارد بین‌المللی دارو درنظر گرفته‌ایم که در این صورت می‌توانیم نسبت به صادرات اقدام کنیم.
وی با اشاره به اینکه واحد تولید دارو را در کشور آذربایجان درحال احداث داریم، افزود : امسال در برنامه حوزه دارویی متمرکز شدیم و سهم ما در بازار تولید قابل توجه است.
لطفی به تفاهمنامه چهار وزیر (دفاع، آموزش و پرورش، کار و نفت) اشاره کرد و گفت: بر اساس این تفاهمنامه، قرار شده تمامی  هلدینگ‌های پتروشیمی ادغام شود.
مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری سازمان تأمین اجتماعی در خصوص واردات موبایل و احضار به قوه قضائیه افزود: متأسفانه بانک مرکزی لیستی را منتشر کرده که به اشتباه اسم شرکت «سرمایه‌گذاری  تأمین اجتماعی» را نیز به عنوان شرکتی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی موبایل وارد کرده، آورده بود که  در این خصوص مستندات لازم ارائه شد.
وی اظهار داشت: شرکت بازرگانی بین‌المللی ما بر اساس اساسنامه فعالیت اش در همه بخش‌ها مجاز به فعالیت است ضمن اینکه شرکت اپراتور سوم رایتل نیز برای ما است که کارکردش با سیم‌کارت و موبایل است اما ما درخصوص واردات ۶۰۰۰ دستگاه موبایل که مربوط به گذشته بوده و به قیمت قبل نیز سال گذشته به فروش رسیده، از ارز ۴۲۰۰ تومانی‌استفاده نکردیم و استفاده از این ارز را تکذیب می‌کنم.
 لطفی خاطرنشان کرد: فقط ۴۰۰ دستگاه گوشی آن هم به دلیل مشکل گمرکی امسال ترخیص شد که همه فکر کردند با ارز ۴۲۰۰ تومانی بوده که آن نیز کاملاً اشتباه بوده است و با ارائه مستندات به دستگاه قضایی، آنها پذیرفتند که چنین کاری صورت نگرفته است ودرمجموع سهم ما از واردات موبایل حتی نیم درصد نیز نبوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی سمنان برای اجرای مانور زلزله فرضی
دانش آموز دیروز تا دانش آموز امروز
بازگشت به اساسنامه، کلید تحقق اهداف توسعه‌ای بخش معدن
شهرکرد سردترین مرکز استان در کشور
بیرجند سومین مرکز استان سرد کشور
۱۳ آبان در اردبیل؛ نمایش اتحاد ملی و بصیرت نسل جوان
آغاز کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد
استفاده از ظرفیت علمی پژوهشگران دانشگاهی در تصمیمات محیط زیستی
۶۷ درصد ظرفیت سد‌های کشور خالی است
دعوت جودوکاران نونهال زنجانی به اردوی تیم ملی جودو
استاندار تهران در راه بهارستان 
ادامه اختلال در پرواز‌های فرودگاه بندرعباس با کاهش دید افقی
پیشتازی بوتان و آیزوفید در عرضه‌های صادراتی بورس انرژی
اجرای مرحله «معاملات پایانی» در بورس تهران از ۲۰ آبان ۱۴۰۴
تأکید بر همکاری بانک‌های ایلام در پرداخت تسهیلات
تعلیق و توقف ۲۱ نماد بورسی به علل نظارتی
آغاز سرشماری پاییزه حیات وحش اصفهان
آغاز چهارمین اردوی تیم ملی قاریان نوجوان (اُسوه) از امروز
آسفالت ریزی میدان ورودی بویین میاندشت از سمت شمال شهر
پیشرفت ۷۰ درصدی زیرگذر محور شهرکرد–شلمزار در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
دارایی‌های فراموش شده دولت، امید‌های نیمه تمام
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)