• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۲۸۲۳
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۴
بین الملل » غرب آسیا

برای جهاد، یک اشاره به جوانان ما کافی است

سیدحسن نصرالله:اشاره برای جوانان ما کافی است وفراخوان مردمی برای حضور گسترده در میدان های جنگ نیازی نیست.

به گزارش سرويس بين الملل  خبرگزاری صدا و سیما  سید حسن نصرالله دبیرکل جنبش حزب الله لبنان در سخناني به مناسبت اولین سالروز آزادسازی دوم  گفت اگر گروه های تروریستی مانند جبهه النصره و داعش در سوریه پیروز می شدند چه اتفاقی رخ می داد و سرنوشت همین کشورهای حوزه خلیج فارس چه می شد؟؟؟کسانی که به تروریست های داعش و جبهه النصره دلخوش کرده و به آنان امید بسته بودند امروز از سوی همین دو گروه تروریستی تکفیر می شوند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دبیرکل جنبش حزب الله لبنان گفت اهالی و ساکنان منطقه البقاع و نیروهای مقاومت در زمینه اتخاد تصمیمی مهم مبنی بر مقابله با گروه های تروریستی فورا اقدام کردند.

وي افزود  بحران اصلی ارتش رژیم صهیونیستی نیروی انسانی است و این رژیم نمی تواند جوانان را برای حضور در ارتش جذب کند. سال گذشته 44 هزار نظامی اسرائیلی به روانپزشک مراجعه کردند. ارتش رژیم صهیونیستی بسیاری از امکانات و تجهیزات خود را به روز و پیشرفته کرده است و ما همه این ها را می دانیم ولی همه این اقدامات نیز نتوانست این رژیم را از شکست نجات دهد.

دبیرکل جنبش حزب الله لبنان گفت ارتش لبنان نیز ( در مقابل تروریست ها ) موضع دفاعی گرفت ، جانفشانی و شهدایی تقدیم کرد. پس از آن که تصمیم خود را ( مبنی بر مبارزه با تروریست ها ) به طو رسمی اتخاذ کردیم توانستیم منطقه البقاع را ازاد سازیم و این ازادی بدون منت هیچ کسی محقق شد. ما امنیت را در منطقه البقاع برقرار کردیم.در توهم است کسی که تصور می کند می تواند با افزایش شمار شهدای مقاومت باعث رعب و وحشت ما شود.

سيد حسن نصرالله گفت رابطه من با میشل عون رئیس جمهور بر اساس احترام و اعتماد متقابل است و هیچکدام چیزی را بر دیگری تحمیل نمی کنیم.ما به گفتگوی داخلی برای تشکیل دولت امیدواریم ولی وقت تنگ است.شایسته نیست در خصوص موضوع تشکیل کابینه مواردی مانند بیانیه وزارتی یا موضوع رابطه با سوریه مطرح شود.

وي افزود اشغالگران و ستیزه جویان هیچ جایگاهی در لبنان ندارند و من این را به خاطر اراده ملت و تصمیم آن مبتنی بر دفاع از خود می گویم. آمریکا برای جلوگیری از مشارکت ارتش لبنان در نبرد علیه (تروریست های) داعش در الجرود تلاش کرد. آمریکا تهدید کرد در صورتی که ارتش لبنان در نبرد با داعش شرکت کند کمک های خود را (به ارتش لبنان ) قطع می کند.کسانی که (تروریست های) داعش را در سوریه شکست دادند همان کسانی بودند که با آنها جنگیدند نه آمریکایی ها. هر زمانی و هر باری که (گروه تکفیری صهیونیستی) داعش در منطقه ای در سوریه محاصره می شد بالگردهای آمریکایی برای نجات عناصر و سرکرده های آن در همان منطقه حضور می یافتند.  آمریکا در این عالم هیچ متحد واقعی ندارد و با متحدان خود صرفا به عنوان یک ابزار تعامل می کند. آمریکا تا زمانی که از متحدان خود بیشترین بهره برداری را نکند و تا به اهداف مد نظرش از به کارگیری متحدانش دست نیابد هیچ فرصتی به آنان برای فرار و نجات از مخمصه موجود نمی دهد.

نصرالله گفت ما به عنوان بزرگ ترین حزب در لبنان ، کمترین مشارکت در روند سیاسی کشور را داریم. رابطه من با میشل عون رئیس جمهور بر اساس احترام و اعتماد متقابل است و هیچکدام چیزی را بر دیگری تحمیل نمی کنیم.ما به گفتگوی داخلی برای تشکیل دولت امیدواریم ولی وقت تنگ است.شایسته نیست در خصوص موضوع تشکیل کابینه مواردی مانند بیانیه وزارتی یا موضوع رابطه با سوریه مطرح شود.

دبيرکل حزب الله گفت  اتاق عملیات الموک در اردن گروه های تروریستی در جنوب سوریه را مدیریت و رهبری می کرد. توقف حمایت اتاق عملیات الموک از گروه های مسلح در جنوب سوریه بزرگ ترین عبرت برای تکیه نکردن به آمریکا است.کردها باید هر لحظه مراقب و هوشیار باشند تا مبادا آمریکایی ها آن ها را بفروشند و تنها بگذارند.

وی افزود هیچ کسی نمی داند چه زمانی آمریکایی ها سوریه را ترک خواهند کرد.

دبیرکل جنبش حزب الله لبنان گفت بر اساس اطلاعات دریافتی، مقدمه چینی هایی برای اجرای نمایش حمله شیمیایی جدید در ادلب صورت گرفته است. غرب این نمایش جدید را برای تجاوز نظامی به سوریه آماده می کند و در قبال جنایاتی که در حق کودکان در یمن می شود سکوت می کند.

سید حسن نصرالله گفت هیچ کسی نمی داند محمد بن سلمان ولیعهد سعودی ، کشورش و مردم عزیز عربستان را به کدامین پرتگاه خطرناکی سوق می دهد.

وي تاکيد کرد  آن چه ( توطئه ای ) که اکنون علیه لبنان طراحی می شود هدفش معرفی کردن جنبش حزب الله به عنوان مسئول وخامت اوضاع است. ما به عنوان بزرگ ترین حزب در لبنان ، کمترین مشارکت در روند سیاسی کشور را داریم. رابطه من با میشل عون رئیس جمهور بر اساس احترام و اعتماد متقابل است و هیچکدام چیزی را بر دیگری تحمیل نمی کنیم.ما به گفتگوی داخلی برای تشکیل دولت امیدواریم ولی وقت تنگ است.شایسته نیست در خصوص موضوع تشکیل کابینه مواردی مانند بیانیه وزارتی یا موضوع رابطه با سوریه مطرح شود.

دبیرکل جنبش حزب الله لبنان گفت بر اساس اطلاعات دریافتی، مقدمه چینی هایی برای اجرای نمایش حمله شیمیایی جدید در ادلب صورت گرفته است. غرب این نمایش جدید را برای تجاوز نظامی به سوریه آماده می کند و در قبال جنایاتی که در حق کودکان در یمن می شود سکوت می کند.

نصرالله گفت  ایا مصلحت و منافع ملی لبنان در بازگشت آوارگان سوری به کشورشان با کرامت و عزت است یا خیر؟ ایا صادرات محصولات و کالاهای لبنانی از طریق گذرگاه نصیب مصلحت و منافع ملی هست یا خیر؟ محافل وابسته به جریان 14 مارس می گویند علت تاخیر و تعویق تشکیل کابینه این است که دادگاه بین المللی تصمیماتی را علیه جنبش حزب الله اتخاذ خواهد کرد. خب احکام و تصمیمات دادگاه بین المللی هیچ ارتباطی به ما ندارد و به کسانی که به ان امید بسته اند و دل خوش کرده اند می گویم با اتش بازی نکنید.

 دبیرکل جنبش حزب الله لبنان گفت در دیدار با نبیه بری رئیس پارلمان لبنان مجموعه موضوعاتی از جمله پرونده منطقه البقاع بررسی شد و این موضوع در راس اولویت های ما قرار خواهد داشت. من و نبیه بری بر سر طرح پیش نویس قانون تشکیل شورای توسعه بعلبک هرمل توافق کردیم. در مرحله ای از زمان محاصره منطقه البقاع به علت انتخاب ها و گزینه های سیاسی آن بود. جنبش حزب الله در همکاری دوجانبه با جنبش امل برای تقویت توسعه در البقاع مصمم است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
مشروح سخنان سيد حسن نصرالله دبيرکل حزب الله لبنان 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دست متصدی متخلف واحد تشخیص رنگ خودرو در رشت رو شد
نشان ملی گردشگری سلامت ایران رونمایی می‌شود
تعلیق خدمات سازمان ملل به مهاجران افغان در مرز اسلام قلعه هرات
نشست رئیس جمهور و فعالان اقتصاد دیجیتال
تاکید رئیس جمهور بر به روز شدن تجهیزات آموزشی و بهبود مدیریت مدارس
قهرمانی کشور آب‌های آرام بانوان؛ برترین‌های ۵۰۰ متر معرفی شدند
رونمایی از ۴ کتاب در همدان
جنگ ۱۲ روزه یک طرح آمریکایی -صهیونیستی بود
دعوت مربی کردستانی به اردوی تیم ملی ژیمناستیک هنری جوانان
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در شهرکرد
برگزاری انتخابات الکترونیکی شورا‌ها در خوزستان
اعطای زمین به متقاضیان مسکن در اولویت کمیسیون اصل ۹۰
افتتاح دو طرح فرهنگی و آموزشی در کاشان
جهاد تببین با هدف تربیت نسلی مومن و تمدن ساز 
دعوت هندبالیست کردستانی به اردوی تیم ملی بزرگسالان
آئین سنتی دهه اول فاطمیه در روستای مرزیِ گِرمی
اعلام روندبرنامه ثبت جهانی دیوار تاریخی جرجان
عطر رب یاقوت سرخ در کوچه‌های درجزین
توزیع هشت هزار جلد کتاب میان دانش آموزان
حرکت دولت چهاردهم به سوی اقتصاد چرخشی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)