• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۴۶۵۲
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۶
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در آیین تکریم و معارفه فرمانده نیروی دریایی سپاه؛

نیروی دریایی سپاه، مقتدر و بازدارنده درخلیج فارس

فرمانده کل سپاه: توانمندی‌های این نیرو به لحاظ فناوری، تاکتیک‌ها و استراتژی‌ها به روز و متناسب با پیشرفت فناوری‌ها و در بالاترین سطح قرار دارد.

نیروی دریایی سپاه، مقتدر و بازدارنده درخلیج فارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سپاه نیوز؛ آیین تکریم و معارفه فرمانده نیروی دریایی سپاه روز دوشنبه با حضور سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جمعی از فرماندهان و مسئولان در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) در مشهد مقدس برگزار شد.
سرلشکر جعفری در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل وشهدای انقلاب اسلامی ، دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم وجبهه مقاومت با تاکید بر اینکه بحمدالله امروز نیروی دریایی سپاه به عنوان یک نیروی قوی، مقتدر و بازدارنده به تمام معنا در خلیج فارس و تنگه هرمز ایفای نقش می کند، اظهار کرد: توانمندی های این نیرو به لحاظ فناوری، تاکتیک ها و استراتژی ها به روز و متناسب با پیشرفت فناوری ها و در بالاترین سطح بوده و این مهم در نیروی دریایی سپاه به خوبی صورت گرفته است .
فرمانده کل سپاه تربیت نیروی انسانی مومن ، بصیر و انقلابی را برای اقتدار نیروی دریایی سپاه بسیار مهم و حیاتی توصیف وتصریح کرد: طبیعی است که دشمن به شدت از هرگونه درگیری به این دلیل که می داندبه ضررش تمام میشود پرهیز می‌کند؛ در این شرایط، آمادگی شرط اولیه است وآنچه در ایجاد توان در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مولفه مهم و اثرگذاری به شمار میرود علاوه بر فناوری‌ها، تجهیزات و تاکتیک‌ها، کیفیت نیروی انسانی، مدیران، فرماندهان و پرسنلی است که در سطوح مختلف در حال انجام ماموریت هستند.
وی با تاکید بر ارتقای سطح معنویت، تقوا و ایمان در جلب اعتماد خدا برای خودسازی خاطرنشان کرد: با توکل به خدا و تلاش و خودسازی خواهیم توانست در عرصه‌های انجام ماموریت و پاسداری از انقلاب اسلامی گام موثری برداریم ؛ در شرایطی که امروز شاهد هستیم دشمن با همه ابزارو امکانات خود سعی درایجاد یاس و ناامیدی در جامعه دارد، رسالت هر پاسدار، پاسداری از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی و امید آفرینی و مبارزه با فضای آلوده توام با توسعه فضای یاس و نا امیدی می باشد.
سرلشکر جعفری در ادامه خاطرنشان کرد: شرایط انقلاب پیچیده وحساس است و همه دلسوزان و علاقه‌مندان به نظام و انقلاب اسلامی نسبت به وضعیت فعلی و به ویژه شرایط اقتصادی دغدغه داشته و نگرانند؛ دشمن با توجه به وجود زمینه سوء تدبیرها و ضعف مدیریتی و فرصتی که این شرایط را ایجاد می‌کند، تحریم‌هایی را اعمال کرده تا با فشار از این طریق بتواند استفاده بیشتری را ببرد اما بسیاری از مشکلات جاری کشور در همین شرایط فشار دشمن با نگاه درست به مسائل قابل حل است.
وی شرایط امروز را ناشی از تفاوت دیدگاه مدیریتی عنوان و تصریح کرد: در این شرایط حساس همه به دنبال راه‌حل هستند و ما به عنوان پاسدار انقلاب اسلامی باید بدانیم ریشه اصلی این مسائل چیست؟
فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه شرایط پیچیده و حساس امروز برآیند چند مولفه اصلی است که اگر آنها را تفکیک کنیم شاید بهتر به راه حل برسیم، تصریح کرد: نخستین مولفه تاثیرگذار بر وضع موجود که همواره نیز وجود داشته است، دشمنی دشمنان خارجی و مخالفان داخلی است که ضد انقلاب ها هم جزو آنها هستند.
وی افزود: در مقطع کنونی شاهد اتحاد تمامی دشمنان انقلاب اسلامی با یکدیگر علیه انقلاب و ملت ایران هستیم که امری طبیعی است ، اما این دشمنان امروز تمرکز خود را از سویی بر مسائل اقتصادی، تحریم و فشار اقتصادی و از سوی دیگر بر عملیات روانی و رسانه ای با هدف ناکار آمد نشان دادن نظام قرار داده اند.
فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه اقدامات دشمن را باید به فرصت تبدیل کنیم همانگونه که هشت سال دفاع مقدس با تمام سختی ها برای ما به فرصتی ارزشمند مبدل شد، گفت:توسعه و گسترش انقلاب اسلامی و گفتمان الهام بخش آن در منطقه و دنیا ثمره مقاومت هشت ساله مردم ایران در دوران دفاع مقدس است و می توان دفاع مقدس را خمیر مایه انقلاب اسلامی نامید.
وی در ادامه با یادآوری خباثت های دشمنان ملت ایران در ایجاد آشوب در کشور ،تصریح کرد: فتنه سال88 فتنه بزرگی علیه انقلاب اسلامی بود که به فرصت تبدیل شد و حماسه 9دی را آفرید؛ اقدامات و دشمنی های اخیر دشمنان هم باعث میشود تا مردم با همه مشکلاتی که دارند و اعتراض را حقشان میدانند در مقامل خواسته دشمنان و سلطنت طلبان و منافقان مقابل آشوب و اغتشاش بایستند.
سرلشکر جعفری شرایط حساس امروز را برآیند چندین مؤلفه عمده و اساسی دانست و اظهار کرد: دشمنی دشمنان خارجی که همواره در تلاش برای توقف پیشرفت انقلاب اسلامی هستند ؛ شیطنت برخی مخالفان داخلی که نشأت گرفته از تفاوت نگاه آنها با دیدگاه انقلابی و مبتنی بر اسلام ناب محمدی (ص)است، از مهمترین مولفه‌هایی است که از آنها می توان به عنوان تهدید و مشکل یاد کرد.
فرمانده کل سپاه با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص اقتصاد مقاومتی گفت: در اقتصاد مقاومتی باید نگاه به درون باشد اما متاسفانه شاهدیم برخی همچنان به این مهم باور نداشته و نگاه به بیرون دارند.
سرلشکر جعفری سوء مدیریت ، مهجوریت و غربت مدیریت جهادی در کشور را از دیگر مشکلات امروز برشمرد و یادآور شد در دوران جنگ بنی صدر دیدگاه لیبرالی مادی گرایی به جنگ داشت و این دیدگاه مانع حضور نیروی مردمی در جنگ بود.
وی افزود : به محض اینکه این نوع نگاه جای خود را به دیدگاه انقلابی مبتنی بر دیدگاه ولایت داد ، خرمشر آزاد شد و با یک تفاوت دیدگاه شاهد بودیم که خرمشهر با نقش پذیری نیروهای مردمی ازاد شد.
فرمانده کل سپاه در ادامه تصریح کرد : با وجود نقاط ضعف اما نقاط مثبت و فرصت های زیادی در کشور وجود دارد و خیلی بیشتر از نقاط ضعف و تهدید ها است و علت استواری انقلاب اسلامی هم همین عوامل برتری و فرصت هاست.
وی یکی از نقاط قوت و ارزشمند را مردم انقلابی بصیر ، نجیب و ولایی ایران اسلامی دانست و افزود: اعتقادات وارادت و حب ائمه در دل مردم است و عنایت ائمه به مردم نیز از نقاط قوت اساسی است. یکی از مهم ترین مسائل هم فرهنگ ایران و فرهنگ زیر بار ظلم نرفتند و مقاومت است فرهنگ اقتدار است.
سرلشکر جعفری با بیان اینکه با وجود برخی انتقادات به عملکرد ضعیف برخی مسئولان ، حمایت جانانه مردم از نظام همیشه با نظام جمهوری اسلامی بوده و خواهد بود ، گفت : باور مقاومت و ایستادگی و خودباوری در ایران علاوه بر اینکه به مردم ما اثبات شده بلکه به دیگر کشورها نیز سرایت کرده است.
فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه باید در جامعه روح امید دمیده شود ، گفت: تمرکز امروز دشمن بر ایجاد یاس و ناامیدی است و پاسداران انقلاب اسلامی در این برهه مهم و آزمون الهی نقش مهمی را بر عهده دارند.
سرلشکر جعفری در بخش دیگری از سخنانش با تقدیر از تلاشهای خالصانه دریادار فدوی در مدت تصدی فرماندهی نیروی دریایی سپاه ، افزود: سردار تنگسیری نیز نیرویی عملیاتی است و یک فرمانده مقتدر، با خدا ، مخلص و آشنا با درد رده‌های پایین‌تر و توانمند است و امیدواریم پاسخ حُسن اعتماد مقام معظم رهبری را ادا کرده و نیروی دریایی سپاه همچون گذشته که رشد صعودی داشته، بتواند این مسیر را ادامه دهد و با همت و تلاش همه پاسداران نیروی دریایی، نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بهتر از گذشته مسیر رشد و ارتقای توانمندی ها و امر مهم بازدارندگی نسبت به دشمن را طی کند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)