• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۳۰۲۵
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۲
انتخابات ميان دوره اي کنگره

وقتي راه ها به ترامپ ختم مي شود

عملکرد ترامپ، برگ برنده دموکرات ها در انتخابات ميان دوره اي کنگره خواهد بود.

اين روزها دونالد ترامپ براي جلب آراي جمهوري خواهان در انتخابات ميان دوره اي کنگره ايالت گردي مي کند. او در اين ديدارهاي انتخاباتي از حمله به دمکرات ها و شخص اوباما غافل نمانده است. روز جمعه به بهانه سخنراني رئيس جمهور پيشين آمريکا در دانشگاه ايلينوي مدعي شد که به هنگام تماشاي سخنراني اوباما خوابش برده است. او به اين طعنه بسنده نکرد و سخنراني اوباما را براي خوابيدن بسيار خوب و مناسب توصيف کرد.
مشخص است که انتخابات ششم نوامبر به تشديد رقابت هاي جناحي در آمريکا دامن زده است. سياست و عملکرد ترامپ هم مزيد بر علت شده تا دموکرات ها، جمهوري خواهان را براي فاصله گرفتن از رئيس جمهور آمريکا و جدا کردن حساب خود از ترامپ تحت فشار گذارند. در اين ميان اوباما هم آستين ها را بالا زده و ترامپ را به شدت مورد انتقاد قرار داده است. اوباما با خطير خواندن وضعيت کنوني آمريکا، ترامپ را مسبب تفرقه و دوقطبي شدن آمريکا خوانده است.
شکي نيست که دموکرات ها با بزرگ نمايي رفتارهاي جنجالي و نامتعارف دونالد ترامپ، به دست گرفتن کنگره را در دستور کار خود قرار داده اند. الاغ ها خوب مي دانند که براي تصاحب اکثريت در کنگره بايستي 23 کرسي را در مجلس نمايندگان و دو کرسي را در مجلس سنا از آن خود کنند. کسب اکثريت کرسي ها، دموکرات را قادر خواهد ساخت تا جلوي برنامه هاي دولت ترامپ را گرفته و تحقيقات کنگره در مورد دولت کنوني را کليد زنند و در نتيجه حيات سياسي خود را تحکيم بخشند.
بر اين اساس، اوباما قصد دارد به عنوان چهره شاخص دموکرات ها که براي دو دوره متوالي رئيس جمهور بوده است، مردم را به شرکت در انتخابات و ريختن آراي خود به نفع هم حزبي هايش ترغيب نمايد. در اين ميان طبيعي است که ترامپ در سيبل انتقادات قرار گيرد. زيرا رفتارهاي جنجالي و عملکرد پرحرف و حديث رئيس جمهور آمريکا به اندازه ي کافي بهانه به دست دموکرات ها داده تا به جاي صرف وقت و هزينه براي دفاع از برنامه ها و سياست هاي خود، حمله به جمهوري خواهان را سرلوحه کارزار انتخاباتي خود قرار دهند. اين سخن بدان معناست که حزب دموکرات، راحت ترين و دم دستي ترين روش را براي پيروزي در انتخابات ميان دوره اي کنگره در پيش گرفته است. از اين رو، ناگفته پيداست که دموکرات ها به رهبري اوباما با توصيفي مخاطره آميز از وضعيت کنوني آمريکا مي کوشند مردم را از ادامه اين وضعيت نگران سازند تا سبد آراي خود را پر و پيمان کنند.
البته صرف نظر از اغراض سياسي و جناحي که در پسِ مانيفست انتخاباتي دموکرات ها براي بحراني نشان دادن حال و روز آمريکا وجود دارد، وضعيت امريکا متأثر از عملکرد دونالد ترامپ هم چندان به سامان نيست. يعني کارنامه دو ساله ي ترامپ به اندازه ي کافي آب به آسياب دموکرات ها ريخته تا آنها با دست پر، جمهوري خواهان را مورد تخت و تاز قرار دهند. تنها کافي است به شعارها وعده هاي اقتصادي به زمين مانده ترامپ نيم نگاهي شود.
ترامپ در سخنراني اخير خود در کاروليناي شمالي در حالي از دستاوردها و موفقيت هاي بزرگ دولت خود در زمينه ايجاد فرصت هاي شغلي و کاهش بيکاري سخن به ميان آورد که آمار و ارقام چيز ديگري را مي گويد. واقعيت اين است که دونالد ترامپ نه تنها در ايجاد فرصت هاي شغلي ناکام بوده بلکه به گزارش نشريه "هيل" بيش از صد و سي و سه هزار آمريکايي از زمان به قدرت رسيدن ترامپ نامه اخراج دريافت کرده اند.
با اين مجموعه بايستي نارضايتي مردم از ترامپ را هم اضافه کرد. به گزارش واشنگتن پست، سياست و عملکرد ترامپ نارضايتي بيش از نيمي از مردم آمريکا را به دنبال داشته است. بر اساس يک نظرسنجي که توسط «اي بي سي» و «پست» انجام شده ۶۰ درصد از راي دهندگان از عملکرد رئيس جمهور آمريکا ناراضي هستند که اين عدد رکورد جديدي [در کاهش محبوبيت ترامپ] به شمار مي رود.
با اين اوضاع و احول، جالب اينجاست که ترامپ در آستانه برگزاري انتخابات ميان دوره اي کنگره، سرگرم تبليغ کردن در ايالت هاي حساس با يک شعار جديد است و آن اين که "وعده هايي داده شد و به وعده ها عمل شد."
در پايان و اندر حکايت ترامپ مي توان زمان هاي سرگرمي و خوش گذارني او را هم به اتلاف دوران رياست جمهوري اش اضافه کرد. در اين باره به گزارش خبرگزاري اسپونيک از پانصد و نود و پنج روزي که از زمان روي کار آمدن ترامپ مي گذرد، او 150 روز تمام را مشغول بازي گلف بوده است. اين يعني ترامپ بيست و پنج درصد تمام زمان خود را در اين مدت که رئيس جمهور آمريکا بوده به بازي کردن گذرانده است. اين در حالي است که ترامپ در زمان رقابت هاي انتخابات رياست جمهوري بارها اوباما را مورد شماتت قرار مي داد و تاکيد مي کرد که اگر رئيس جمهور شود «وقتي نخواهد داشت که بخواهد به گلف بازي کردن بگذراند.»
همچنين گفته شده ترامپ تعطيلات آخر هفته را در املاک بسيار لوکس خود که مختص ابرثروتمندان است، گذارنده که با احتساب روزهايي که او از زمان انتخاب شدن به عنوان رئيس جمهور آمريکا در يکي از املاک متعلق به خود گذرانده است به رقم بيش از دويست روز برسد. به عبارتي ديگر، چهل و پنجمين رئيس جمهور آمريکا يک سوم زمان رياست جمهوري را در يکي از املاک خود گذرانده است.
در اين ميان آنچه حائز اهميت است اين است که سؤالات و ابهامات زيادي وجود دارد در خصوص اين که آيا رئيس جمهور آمريکا در زمان هايي که در کاخ سفيد نيست و در يکي از املاک خود به سر مي برد، ارتباط خود را با کاخ سفيد حفظ مي کند يا خير؟
در اين زمينه پايگاه اينترنتي نيوزويک نسبت به ارتباط داشتن ترامپ با کاخ سفيد در زمان هايي که در املاک خود به سر مي برد، با ديده ي ترديد و ابهام نگاه کرده و اعلام داشته که واقعاً مشخص نيست ترامپ زمان خود را چگونه و با چه کساني مي گذراند. مضاف بر اينکه کاخ سفيد نيز اغلب از ارائه هر گونه اطلاعات در اين رابطه امتناع مي کند.

................................................
مصطفي عبدلي

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز عملیات اجرایی جمع آوری و انتقال فاضلاب بروجرد
خدمت رسانی رایگان کاروان سلامت در آباده
برگزاری یادواره شهدای روستای توکهور شهرستان میناب
ساماندهی کودکان کار و متکدیان کرمانی
رطوبت ۱۰۰ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
کاروانسرای شاه عباسی ماهیدشت، فرصتی برای توسعه گردشگری
رفع موانع تولید از اولویت‌های دستگاه قضا
اطلاعیه قطع گاز در کلاته رودبار
تقویم روز و اوقات شرعی هجدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (هجدهم آبان ۱۴۰۴)
آزادی اشتباهی ۳۷۷ زندانی در انگلیس
جوی پایدار و افزایش آلودگی هوا در کلان‌شهر‌ها
گلایه اهالی روستای قپچاق چهاربرج از نبود روشنایی
ملاقات سفیر جمهوری اسلامی ایران در چین و رئیس خبرگزاری شینهوا
ویژه برنامه «شب خاطره» برگزار می‌شود
کشف محموله شکار غیر مجاز قوچ ، بره، گرگ و بز وحشی در مناطق حفاظت شده دنا
آغاز مسابقات والیبال قهرمانی کارگران کشور از امروز
آمار فروش و تماشاگران نمایش‌های در حال اجرا
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)