پخش زنده
امروز: -
چهارده کامیون حامل گوجه فرنگی از مرز شلمچه برگشت داده شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آبادان، مدیر کل گمرک خرمشهر گفت: 14 کامیون حامل محصول گوجه فرنگی از پنجم مهر تاکنون از مرز شلمچه برگشت داده شد که با دستور تعزیرات حکومتی خرمشهر گوجه فرنگی توقیف شده طبق ماده 55 قاچاق اعلام شده و برای تنظیم بازار عرضه شد.
عارف باوی گفت: بر اساس بخشنامه هیات وزیران و نیز بخشنامه ابلاغ شده به گمرک کشور به منظور کاهش قیمت ها، صادرات محصول گوجه فرنگی از مرز شلمچه ممنوع است و از تاریخ ابلاغ این بخشنامه تاکنون محموله گوجه فرنگی از این مرز ترخیص نشده است.
او گفت: پس از ابلاغ بخشنامه ممنوع شدن صادرات گوجه فرنگی برخی افراد سودجو سعی داشتند با تحت فشار قرار دادن گمرک نسبت به صادرات گوجه فرنگی اقدام کنند که چنین اجازه ای به آنها داده نشد.
روزانه به طور متوسط 600 دستگاه کامیون حامل بار از جمله تره بار ، مواد غذایی و لبنی از مرز بین المللی شلمچه در 15 کیلومتری خرمشهر به عراق صادر می شود.
پایانه تجاری مرز شلمچه ظرفیت صادرات روزانه یک هزار دستگاه کامیون حامل بار را دارد.