• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۴۷۳۵۳
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۳
بین الملل » تحلیلی

تظاهرات شهروندان بی خانمان جنووا در ایتالیا

پس از گذشت حدود دو ماه از فرو ریختن پل در شهر جنووا و کشته و بی خانمانی تعدادی از ساکنان این شهر، امروز بی خانمان ها و تجار در جنووا تظاهرات برگزار کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی رای نیوز ایتالیا، پس از گذشت حدود دو ماه از فرو ریختن پل در شهر جنووا در ایتالیا و کشته و بی خانمانی تعدادی از ساکنان این شهر، امروز بی خانمان ها و تجار در جنووا تظاهرات برگزار کردند.
امروز در شهر جنووا در ایتالیا برای اولین بار شهروندان بی خانمان و تجار به خیابان های شهر آمدند و با برگزاری تظاهرات خواستار پاسخ دولت به آینده زندگی آنها، شروع فعالیت های شهری و بازسازی پل موراندی (که حدود دو ماه پیش با بر جای گذاشتن چندین کشته، زخمی و بی خانمان، فرو ریخت) شدند.
تظاهرات کنندگان خطاب به دانیلو تونینلی وزیر زیرساخت های ایتالیا که در جنووا بسر می برد، اعلام کردند، به آنها دروغ نگوید.
در همین زمینه، پایگاه اینترنتی ایتالیایی زبان "فیرنتسه پست" نیز در گزارش جداگانه ای نوشت، تا چند روز دیگر، دو ماه از زمان فروریختن پل موراندی در شهر جنووا سپری خواهد شد. اما در این میان، دولت ایتالیا به طور واقعی ناتوانی خود را نه تنها در خصوص لایحه بودجه، بلکه در کم ترین برنامه ریزی هایی که بتواند موجب از سرگیری فعالیت های تولیدی و زندگی بی خانمان های شهر شود، نشان داده است.
بر همین اساس، امروز، تجار شهر جنووا که با فروریختن پل موراندی به زانو در آمده اند، با شرکت در تظاهرات بی خانمان ها، خواستار مداخله فوری دولت ایتالیا در خصوص بازسازی پل و حل مشکلات خود شدند.
تعدادی از بی خانمان ها نیز با در دست داشتن پارچه نوشته هایی خواستار بازگشایی خیابان ها، تقویت خدمات بهداشتی و درمانی و حمایت از اشتغال در شهر شدند.
تظاهرات کنندگان، علاوه بر درخواست بازسازی پل موراندی، پاسخ جدی دولت به درخواست های خود را خواستار هستند. آنها در خطاب به مسئولان شهری، شعار "پاسخ، پاسخ" سر دادند. آنها همچنین اعلام کردند، اگر تا یک ماه دیگر به مطالبات ما پاسخ داده نشود، یک بار دیگر آماده بازگشت به خیابان ها و برگزاری تظاهرات و متوقف کردن همه فعالیت های شهر هستیم.
در همین زمینه، یکی از نمایندگان تظاهرات کنندگان گفت، در دیدار با تونینلی وزیر زیر ساخت ها به او اعلام کردیم، به ما دروغ نگویید. نیاز شهر، دروغ نیست. ما اجرای تعهدات جدی و عملی را خواستار هستیم.
یکی از مغازه داران شرکت کننده در تظاهرات نیز گفت، امیدوار هستم دولت اقداماتی را در حمایت و پشتیبانی کردن از ما انجام دهد. اما مهم ترین و ضروری ترین مسئله، بازگشایی خیابان ها است. اگر شرایط به همین شیوه پیش رود، مجبور هستیم کرکره های مغازه های خود را برای همیشه پایین بکشیم. در شرایط دشواری بسر می بریم. کسب و کار وجود دارد، ما نمی توانیم در دراز مدت به کار خود ادامه دهیم، به همین علت، بازگشایی هر چه سریع تر خیابان ها و جاده ها، موضوعی اساسی است.
یادآور می شود، چند روز پیش، "جوانی توتی" رئیس منطقه لیگوریا در ایتالیا در خصوص فروریختن پل موراندی در شهر جنووا و موضوع عملیات بازسازی آن و تعیین کمیسیر ویژه عملیات بازسازی پل توسط جوزپه کونته نخست وزیر این کشور ، با هشدار به دولت ایتالیا، اعلام کرد، تاخیر در بازسازی را تحمل نخواهیم کرد.
توتی رئیس منطقه لیگوریا و کمیسیر شرایط اضطرار با انتشار مطلبی بر روی صفحه فیس بوک اعلام کرد، اکنون دولت لایحه ای را در خصوص جنووا به تصویب رسانده است. اما اگر زمان بازسازی پل "موراندی" مطابق آنچه که ما پیش بینی کرده بودیم، یعنی تخریب آن تا پایان ماه سپتامبر و شروع به بازسازی آن تا شروع ماه نوامبر سال 2018 میلادی، پیش نرود، آنها (مسئولان دولتی) باید در برابر ساکنان منطقه لیگوریا و مردم ایتالیا پاسخگو باشند. توتی افزود: به هیچ دلیلی، یک ساعت تاخیر را نیز تحمل نخواهیم کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
مراسم سالروز شهادت حضرت زهرا (س) ویژه بانوان در قم
پذیرایی سقاخانه شهر فیروزآباد سلسله از عزاداران فاطمی
معرفی برترین های نمایش صحنه ای و خیابانی
خبر‌هایی از تشییع شهید گمنام در میامی
پیچیدن شمیم عطر شهدای گمنام در شهر‌های مختلف لرستان
داماشی‌ها بدون تمرین به استقبال دیدار با مس کرمان رفتند
ممنوعیت فعالیت در فضای باز مدارس اصفهان و شهرهای مجاور
اهدای ۲۰ سرویس چینی به نوعروسان مبارکه ای
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور کار
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)