پخش زنده
امروز: -
مانور مشترک اطفای حریق و امداد و نجات امروز در محل نیروگاه سیکل ترکیبی نیروگاه نیشابور برگزارشد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی نیشابور گفت: این مانور با مشارکت نیروگاه سیکل ترکیبی، سازمان آتش نشانی و تیپ 21 زرهی شهرستان نیشابور برگزار شد.
سیدمهدی حسینی افزود: این مانور شامل آتش سوزی خودرو ، مایعات و جامدات قابل اشتعال و عملیات نجات بود.
وی گفت: با حضور به موقع نیروهای ایمنی و بهداشت نیروگاه، عملیات نجات فرد مصدوم با موفقیت انجام شد.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی نیشابور افزود: در این عملبات نیروهای آتش نشانی نیروگاه سیکل ترکیبی اقدام به عملیات اطفای حریق کردند.
حسینی گفت: همزمان با اعلام درخواست نیروی کمکی یک تیم از آتش نشانان تیپ مستقل زرهی 21 امام رضا (ع) و دو تیم از آتش نشانان نیشابور به محل اعزام شده و کار اطفای حریق به سرعت انجام شد.
او افزود: در این تمرین، عمل سرد کردن مخازن سوخت در مجاورت آتش سوزی به خوبی انجام و از گسترش آتش جلوگیری شد.
حسینی هدف از این مانور را هماهنگی و همکاری بین واحد های یاد شده بیان کرد و گفت: پس از برگزاری این مانور، مدیران طی برگزاری جلسه ای به نقد نقاط قوت و ضعف مشاهده شده در مانور پرداختند.