• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۰۲۶۶
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۶
اجتماعی
پیشگیری از تنبلی چشم؛

معاینه رایگان چشم کودکان خانواده‌های نیازمند

مدیر کل بهزستی استان تهران: خانواده‌های بی‌بضاعتی که توان پرداخت هزینه معاینه را در طرح ندارند، رایگان معالجه می‌شوند.

معاینه رایگان چشم کودکان خانواده‌های نیازمندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، داریوش بیات‌نژاد در آغاز برنامه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم و سایر اختلال‌های بینایی که امروز با حضور مینو رفیعی معاون پیشگیری از معلولیت‌های سازمان بهزیستی کشور در مهد کودک آریان برگزار شد، اظهار داشت: برنامه غربالگری و پیشگیری از تنبلی چشم حدود 22 سال است که با همکاری سازمان بهزیستی اجرا می شود و اثار مثبتی در جلوگیری از نابینایی و کم‌بینایی کودکان داشته است.
وی تصریح کرد: با اقدامات پیشگیرانه می‌توانیم از بروز معلولیت‌ها در بخش‌های مختلف جلوگیری کنیم و برنامه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم و سایر اختلالات بیماری از این دست برنامه‌هاست.
بیات‌نژاد گفت: طرح پیشگیری از تنبلی چشم با هزینه‌های بسیار کم انجام می‌شود اما این طرح از هزینه‌های گزاف و البته نابینایی کودکان در آینده جلوگیری می‌کند و از خانواده‌ها می‌خواهیم کودکان خود را در سنین 3 تا 6 سال در این طرح مشارکت دهند و علاوه بر سلامت کودکان شان از هزینه‌های بعدی جلوگیری کنند.
مدیرکل بهزیستی استان تهران گفت : یک میلیون نفر از جمعیت کشور از کم‌بینایی و نابینایی رنج می‌برند و چنین طرح‌هایی در کشور می‌تواند از معلولیت‌های نابینایی و کم بینایی جلوگیری کند.
وی ادامه داد: 15 هزار و 300 نفر از معلولان شناسایی شده در بهزیستی استان تهران افراد کم‌بینا و نابینا هستند که بخش عمده‌ای از اعتبارات سازمان بهزیستی در حوزه توانبخشی به این افراد اختصاص پیدا می‌کند.
معاون پیشگیری از معلولیت‌های سازمان بهزیستی کشور افزود: رسانه‌ها به ویژه رسانه ملی می‌تواند با اطلاع‌رسانی بموقع در این موضوع همکاری مطلوبی با سازمان بهزیستی داشته باشد چرا که بسیاری از خانواده ها از اجرای چنین طرح‌هایی بی‌خبر هستند و آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی می‌تواند آنها را در طرح‌های بهزیستی مشارکت بدهد.
وی گفت: با معاینه ساده و کم‌هزینه می‌توان از بروز تنبلی چشم و همچنین کم‌بینایی و نابینایی کودکان جلوگیری کرد ضمن اینکه سازمان بهزیستی از خانواده‌های بی‌بضاعت نیز هزینه‌ای را دریافت نمی‌کند.
بیات نژاد افزود: این طرح از ابتدای آبان ماه در پایگاه‌های دائم و سیار بهزیستی استان تهران اجرا خواهد شد و تا پایان آذر ادامه خواهد داشت.
به گفته معاون پیشگیری از معلولیت‌های سازمان بهزیستی کشور بیش از 4 هزار و 950 مرکز دائم و غیردائم در طرح غربالگری پیشگیری از تنبلی چشم مشارکت می کنند و بر اساس آمار در سال گذشته 590 هزار کودک 3 تا 6 سال در طرح شرکت داشتند که نسبت به سال 95 حدود 24 درصد رشد داشت و تلاش می‌کنیم که امسال این طرح را به صورت صددرصد در استان تهران عملیاتی کنیم ، حتی یک کودک زیر 6 سال نباید از معاینات این طرح به دور باشد.
وی گفت: در طرح برنامه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم و سایر اختلال‌های بینایی همکاری خوبی بین دستگاه‌ها از جمله آموزش و پرورش، پایگاه‌های بسیج، مساجد، فرهنگسراهای شهرداری و مهدهای قرآنی برقرار است و امیدواریم ما امسال بتوانیم پوشش صددرصدی را در طرح اشاره شده داشته باشیم.
بیات‌نژاد گفت: خانواده‌ها می‌توانند با شماره 78245620 اطلاعات لازم را از پایگاه‌ های اجرای طرح داشته باشند ضمن اینکه سامانه پیامک (2000148) پیش‌بینی شده است که اطلاعات لازم را در این بخش به خانواده‌ها ارائه می‌کند.
معاون پیشگیری از معلولیت‌های سازمان بهزیستی کشور گفت: برخی از کودکان نیز در مهدها و پیش‌دبستانی‌ها نیستند و در خانواده‌ها حضور دارند که امیدواریم این تعداد نیز با همکاری خانواده‌ها در برنامه کشوری پیشگیری از تنبلی چشم و سایر اختلال‌های بینایی مشارکت داشته باشند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خدمت جهادی کاروان نذر خدمت در روستای نیسیان اردستان
تاکید بر عدالت اقلیمی و توجه به تغییرات اقلیمی
مسابقات پاراوزنه برداری غرب کشور به میزبانی کرمانشاه در حال برگزاری است
بدرقه شاعر شادوران (حامد ماکویی) تا آرامگاه ابدی اش
ارسال ۱۰ تانکر آب به مناطق کم برخوردار خراسان جنوبی
دومین گردهمایی فعالان نهج البلاغه در خوزستان
افزایش غلظت آلاینده‌ها در مناطق صنعتی
احداث تصفیه‌خانه فاضلاب بهارستان از اولویت‌های زیست‌محیطی منطقه است
صعود کاله مازندران به رده دوم لیگ برتر بسکتبال
دیدار وزرای ورزش ایران و عربستان در ریاض
از نوآوری تا تجارت؛ مسیر جهانی نانوی ایران
تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع کوچک در خوزستان
فراهم شدن دسترسی پایدار اهالی۶ روستای روانسر به آب آشامیدنی سالم
شاگردان مسعود حمیدی، در پی کسب سومین پیروزی متوالی
آشتی ذوب آهن با برد و توقف ملوان مقابل شمس آذر
تصمیم‌های فرمانداران می‌تواند در سطح ملی اثرگذار باشد
ضرورت توجه صنایع خوزستان به تولید ، مسئولیت‌های اجتماعی و توسعه دریامحور
کشف ۲ تن آرد خارج از شبکه در ميام
تأکیداستاندارآذربایجان غربی بر مدیریت بهینه منابع آبی
موفقیت موزه ایرانی در ثبت رکورد گینس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)