• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۰۵۷۷
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۶
اقتصادی

نرخ تورم مهر به ۱۳.۴ درصد رسید

نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به مهر ۱۳۹۷ به ۱۳,۴ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۱۱.۳ درصد) ۲.۱ واحد درصد افزایش نشان می دهد.

نرخ تورم مهر به ۱۳.۴ درصد رسیدبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز آمار ایران در گزارشی در زمینه نرخ تورم اعلام کرد که در مهر ماه ۱۳۹۷ عدد شاخص کل (۱۰۰=۱۳۹۵) به ۱۴۴,۱ رسید که نسبت به ماه قبل ۷.۱ درصد افزایش نشان می دهد. در این ماه درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل ۳۲,۸ درصد است؛ یعنی خانوارهای کشور به طور میانگین ۳۲,۸ درصد بیشتر از مهر ۱۳۹۶ برای خرید یک «مجموعه کالا و خدمات یکسان» هزینه کردند که نسبت به این اطلاع در ماه قبل (۲۵,۷ درصد) ۷.۱ واحد درصد افزایش یافته است. نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به مهر ماه ۱۳۹۷ به ۱۳.۴ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۱۱.۳ درصد) ۲.۱ واحد درصد افزایش نشان می دهد.

شاخص قیمت در گروه عمده «خوراکی ها، آشامیدنی ها و دخانیات» نسبت به ماه قبل ۸,۶ درصد و در گروه عمده «کالاهای غیر خوراکی و خدمات» ۶.۴ درصد افزایش نشان می دهد. درصد تغییرات قیمت در ماه جاری نسبت به مهر ماه ۱۳۹۶ برای این دو گروه به ترتیب ۴۷.۵ و ۲۷.۲ درصد می باشد.

افزایش نرخ تورم خانوارهای شهری کشور
شاخص قیمت کل برای خانوارهای شهری کشور در مهر ۱۳۹۷ به عدد ۱۴۳,۶ رسید که نسبت به ماه قبل ۶.۸ درصد افزایش نشان می دهد. درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل ۳۲,۴ درصد است که نسبت به ماه قبل (۲۵,۷ درصد) ۶.۷ واحد درصد افزایش داشته است.

افزایش نرخ تورم خانوارهای روستایی کشور
شاخص قیمت کل برای خانوارهای روستایی کشور در مهر ۱۳۹۷ به عدد ۱۴۶,۸ رسید که نسبت به ماه قبل ۸.۳ درصد افزایش نشان می دهد. درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل ۳۵,۳ درصد است که نسبت به ماه قبل (۲۶,۱ درصد) ۹.۲ واحد درصد افزایش داشته است.

تغییرات قیمت ها در ماه جاری
در ماه جاری تمامی بخش های زیر مجموعه شاخص کل با افزایش قیمت همراه بوده اند. در گروه عمده «خوراکی ها، آشامیدنی ها و دخانیات» بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل به ترتیب مربوط به گروه «محصولات خوراکی طبقه بندی نشده در جای دیگر» (رب گوجه فرنگی)، گروه «دخانیات»، گروه «سبزیجات» (سیب زمینی، گوجه فرنگی و پیاز)، گروه «روغن ها و چربی ها» (روغن جامد، روغن مایع)، گروه «آشامیدنی ها» (آب معدنی، قهوه فوری و آب میوه)، گروه «گوشت» (کنسرو ماهی، انواع ماهی)، گروه «قند و شکر و شیرینی» (کمپوت میوه، شکلات) و گروه «میوه و خشکبار» (پسته، مغز بادام، مغز گردو، خرما) می باشد. در گروه عمده «کالاهای غیر خوراکی و خدمات» گروه «ارتباطات» (مکالمات تلفن همراه)، گروه «آموزش» (شهریه مدارس و دانشگاه ها)، گروه «تفریح و فرهنگ» (سفر زیارتی خارج کشور، لوازم التحریر، انواع تلویزیون، تجهیزات رایانه)، گروه «مبلمان، لوازم خانگی و نگهداری معمول آنها» (فرش و موکت، انواع شوینده ها، لوازم خانگی، انواع ظروف آشپزخانه)، گروه «کالاها و خدمات متفرقه» (پوشک بچه، دستمال کاغذی، طلای ۱۸ عیار، لوازم آرایشی و بهداشتی) و گروه «پوشاک و کفش» بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.

درصد تغییرات شاخص قیمت در دهک های هزینه ای کل کشور در ماه جاری
دامنه تغییرات نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به مهر ۱۳۹۷ برای دهک های مختلف هزینه ای از ۱۲,۷ درصد برای دهک اول تا ۱۴.۳ درصد برای دهک دهم است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌یابی سه دانش‌آموز اصفهانی به تیم ملی فوتسال دختران
تشکیل کارگروه رفع موانع تولید در پردیس
مدرسه‌ها و اراده‌ها
جایگزینی ۹ کیلومتر نیوجرسی به جای گاردریل در جاده‌های مازندران
نمایشگاه بین‌المللی واردات چین؛ «دروازه طلایی» بازار چین برای ایران
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب رباط کریم صبح امروز به دستور رئیس جمهور
برگزاری نمایشگاه تخصصی اقتصاد، صنعت و ورزش در لرستان
آشنایی خادم‌یاران رسانه با شیوه تهیه گزارش در حرم امین ولایت
دلجویی از دانش آموز بوکانی توسط امام جمعه و فرماندار 
توسعه فرودگاه شهید صدوقی از سال آینده
کشف محموله قاچاق غذای حیوانات در شهرضا
نساجی مقابل سایپا و شهرداری نوشهر برابر پیکان در جام حدفی
افتتاح بیمارستان ۶۴ تختخوابی شهر مامونیه
حریف چادرملو در جام حذفی مشخص شد
حمایت دولت انگلیس از خلع مسئولیت‌های سلطنتی شاهزاده اندرو
باور ملی و رهبری مقتدر رمز اقتدار ایران است
آمریکا در همه عرصه‌ها از ملت ایران شکست خورده است
بررسی عدم تکمیل کریدور شمال استان همدان در مسیر رزن به دمق
دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان به مناسبت ۱۳ آبان با رهبر انقلاب اسلامی
نصب بنر مخالفت با حضور تیم رژیم صهیونیستی در سارایوو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)