• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۲۷۹۵
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۱
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
در باکو ؛

اجلاس روسای سازمان های خصوصی سازی کشورهای عضو اکو

ششمین اجلاس روسای خصوصی سازی کشورهای عضو اکو با حضور 10 کشور عضو این سازمان در پایتخت جمهوری آذربایجان برگزار شد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما از باکو؛‌ ششمین اجلاس روسای خصوصی سازی کشورهای عضو اکو ، جمعه با حضور 10 کشور عضو این سازمان در پایتخت جمهوری آذربایجان برگزار شد. در این نشست یک روزه روسای سازمان های خصوصی سازی 10 عضو سازمان همکاری های اقتصادی «اکو» شامل جمهوری اسلامی ایران، ترکیه، پاکستان، جمهوری آذربایجان، افغانستان، ترکمنستان، قزاقستان، قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان گردهم آمدند تا درباره انتقال تجربه، همکاری و برنامه ریزی برای شتاب بخشی به روند خصوصی سازی از طریق همکاری های بین منطقه ای در کشورهای عضو اکو گفتگو کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


بازنگری تصمیمات اتخاذ شده در اجلاس گذشته، بررسی فعالیت های اتاق بازرگانی و صنعت کشورهای عضو درباره خصوصی سازی، تقویت بخش تعاون، نقش سرمایه گذاری بخش خصوصی در بخش های انرژی، ارتباطات و سایر بخش های زیربنایی و رقابت، مشارکت بخش خصوصی در احداث زیر بناها، همکاری بازارهای سهام کشورهای عضو «اکو» و نقش خصوصی سازی در جذب سرمایه گذاری مستقیم خارجی از عمده محورهای مطرح در این اجلاس بود.
«هادی سلیمان پور» دبیرکل سازمان همکاری اقتصادی «اکو» در مراسم آغاز بکار این اجلاس در سخنانی همکاری های منطقه ای را بعد از دوران جهانی شدن اقتصاد، مهمترین راه برای جلوگیری از به حاشیه کشیده شدن اقتصادهای متوسط در عرصه اقتصاد جهانی دانست و افزود: بر این اساس «اکو» نقش بسیار مهمی در ارتقای همکاری های منطقه ای و تقویت اقتصاد این کشورها ایفا می کند.
دبیر کل سازمان «اکو» در سخنان خود پیشنهاد داد در بین سازمان های خصوصی سازی کشورهای عضو «اکو» در سال آینده یک نشست بین المللی بین روسای عضو و سرمایه گذاران منطقه و کشورها و قدرت های اقتصادی آسیا و اروپا برگزار شود.
در ادامه این نشست هر کدام از روسای سازمانهای کشورهای عضو به ارائه گزارشی از فعالیت های خصوصی سازی در کشورهای خود و ارئه پیشنهادات در زمینه تقویت همکاری ها و سرعت بخشیدن به روند خصوصی سازی در منطقه پرداختند.
«میر علی اشرف پوری حسینی» رئیس سازمان خصوصی سازی جمهوری اسلامی ایران هم در سخنرانی خود با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش خصوصی سازی گفت: قبل از ابلاغ قانون اجرای سیاست های کلی اصل (44) قانون اساسی در سال 2008 میلادی سهم بخش غیر دولتی از اقتصاد ایران ناچیز بود ولی با ابلاغ این قانون نه تنها در حال حاضر بخش غیر دولتی مجاز به فعالیت در تمامی زمینه ها می باشد بلکه تاکنون تمام یا قسمتی از سهام بیش از 500 شرکت دولتی با ارزش بیش از 100 میلیارد دلار به بخش غیر دولتی واگذار شده است.
وی افزود: در حال حاضر در ایران مطابق قانون و مقررات جاری، بخش غیر دولتی در همه زمینه های اقتصاد به جزء برخی از امور همچون شبکه های مادر مخابراتی، شرکت های استخراج وتولید نفت خام و گاز، ذخایر نفت و گاز و شبکه های اصلی انتقال برق فشار قوی فعالیت می کنند.
رئیس سازمان خصوصی سازی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تسهیل در شرایط سرمایه گذاری های خارجی در کشورمان افزود: همه سرمایه گذاران در کشورهای عضو دعوت می شود تا دربازار ها و فعالیت های اقتصادی ایران و برنامه خصوصی سازی کشور حضور داشته باشند.
وی برگزاری این اجلاس را فرصت مناسبی استفاده از تجربیات و تلاش برای خصوصی سازی در کشورهای عضو اکو دانست و با تاکید بر اجرایی شدن همه مصوبات قبلی اجلاس افزود: امیدوارم بعد از 7 سال توقفی که در برگزاری این اجلاس بود نتایج این نشست در رشد و توسعه خصوصی سازی در همه کشورهای عضو موثر باشد.
این اجلاس عصر جمعه با صدور بیانیه ای به کار خود پایان خواهد داد.
سازمان همکاری های اقتصادی اکو در سال 1985 توسط کشورهای ایران، ترکیه، پاکستان تاسیس شده است و هم اکنون کشورهای جمهوری اسلامی ایران، ترکیه، پاکستان، جمهوری آذربایجان، افغانستان، ترکمنستان، قزاقستان، قرقیزستان، ازبکستان و تاجیکستان اعضای این سازمان را تشکیل می دهند.
دبیر خانه اکو و بخش فرهنگی آن در ایران مستقر است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی واحدآندوسکوپی و کولونوسکوپی در بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس
آسمان آباد؛ قدم در مسیر آبادانی گذاشت
خبر‌های خوش از توانمندی‌های سیستان و بلوچستان
رفع مشکل اختلال در شبکه تلفن همراه خشکبیجار
صید چشمگیر ماهی سفید در آغاز فصل؛ غافلگیری صیادان مازندران
طلای هشتم ایران برای تیم تنیس روی میز دونفره بانوان
تشخیص به‌موقع «تنبلی چشم»، کلید حفظ بینایی کودکان
عطر و بوی شهادت در روستای بیهود قائنات
برگرداندن طلا به صاحبش با تلاش مأموران انتظامی
کشف و ضبط ۳۸۰ کیسه کود شیمیایی در هشترود
تشییع و تدفین شهید یعقوب فرد سالارزهی امروز در شهرستان هامون
برد و تساوی نمایندگان هرمزگان در لیگ دسته سوم فوتبال
هاشم بیگی فینالیست شد
پیوندی ازجنس خدمت بی منت درحوزه سلامت درمناطق محروم آذربایجان غربی وخراسان جنوبی
درخشش دانش آموزان کوهدشتی در دوازدهمین دوره مسابقات رباتیک کشور
اخبار کوتاه ۲۲ آبان در گلستان
یزد، میزبان کنفرانس ملی آموزش با رویکرد الهی
بزرگداشت هفته مازندران توسط دانش‌آموزان قائم‌شهر
آیین تجلیل از واقف ۳۰ هزار جلد کتاب در رشت
آغاز عملیات اجرایی محور بندرترکمن به یساقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)