پخش زنده
امروز: -
برداشت گوجه فرنگی خارج از فصل از مزارع شهرستان دشتستان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، در حالی که در استان های دیگر کشور فصل برداشت گوجه فرنگی به پایان رسیده، کشاورزان استان بوشهر برداشت گوجه فرنگی را در فصل سرد سال آغاز کردند تا تامین کننده نیاز مردم در سراسر کشور باشد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: امسال 11هزار و 300 هکتار سطح زیرکشت گوجه فرنگی در این استان است که پیش بینی می شود 600 هزار تن گوجه فرنگی از این مزارع برداشت شود.
خسرو عمرانی افزود: شهرستان های دیر، دشتی و دشتستان بیشترین سطح زیر کشت گوجه فرنگی خارج از فصل را در استان بوشهر به خود اختصاص داده اند.
وی با بیان اینکه استان بوشهر رتبه نخست تولید گوجه فرنگی خارج از فصل را در کشور دارد اضافه کرد: محصول برداشت شده علاوه بر صدور به بازارهای استان و مناطق مختلف کشور در صنایع فرآوری و تولید رب هم استفاده می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان یادآور شد: در سال های قبل صادرات گوجه فرنگی به کشورهای دیگر هم صورت می گرفت که امسال صادرات این محصول ممنوع شده است.
عمرانی گفت: 100درصد مزارع گوجه فرنگی استان بوشهر مجهز به سیستم آبیاری نوین است که موجب شده مصرف آب در این بخش کاهش یافته و راندمان آبی از 35 به 80 درصد برسد.