• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۵۰۴۸
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۵
اجتماعی

استاندار تهران در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها بیشتر دخالت داده شود

استاندار سابق تهران با اشاره به این که مشکلات استان تهران گسترده و جدی است، گفت : باید استاندار خیلی بیشتر از این در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها دخالت داده شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، محمدحسین مقیمی در جلسه تکریم و معارفه استاندار جدید و قدیم افزود: خداوند را شاکرم به خاطر همه محبت‌ها و الطافی که به ما داشته و نعمت‌هایی که عطا کرده؛ به ویژه این نعمت که از ابتدایی که خود را شناختیم، مسیری انتخاب کردیم که مسیر اولیای خدا بود اما این که چقدر در این مسیر درست حرکت کردیم، به این برمی‌گردد که چه میزان مورد عنایت الهی بوده‌ایم.
وی افزود: از ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ تا به امروز عهدی با خدای خود بسته بودم که آنچه در توان دارم، برای پیشرفت ایران و جمهوری اسلامی ایران در طبق اخلاص بگذارم. بحمدالله خدا این عنایت را داشت و طی مدتی که پس از انقلاب اسلامی ایران در مسئولیت‌های مختلف قرار گرفتم، آنچه را در توان داشتم ، به کار گرفتم که گوشه‌ای از کارهای بزرگ انقلاب را انجام دهم.
استاندار سابق تهران ادامه داد: حتما در این مدت نارسایی‌ها و مشکلاتی داشتم؛ اگرچه تلاش کردم همه کارهایی که انجام می‌شود، کمترین هزینه را برای کشور داشته باشد. حتما در این مسیر نتوانستم آن‌گونه که شایسته بوده، قدم بردارم که بابت این امیدوارم مردم ما را ببخشند.
وی تأکید کرد: قطعا در پیشرفت‌ها و فعالیت‌های مثبت، دیگران بیشترین نقش را داشتند و تلاش‌های من با نقص همراه بوده که از خداوند بابت این نقص‌ها طلب بخشش می‌کنم.
مقیمی در بخش دیگری از صحبت‌های خود درخصوص دوران تصدی خود در استانداری تهران، گفت: در مدت تصدی خود در استانداری تهران بهترین ارتباط را با مجلس شورای اسلامی داشتیم و برای اولین بار شهردار تهران در جلسات استانداری حضور پیدا می‌کرد و ارتباطی صمیمی ایجاد شد.
وی درخصوص جایگاه استانداری تهران نیز گفت: دولت مجری سیاست‌های مجلس شورای اسلامی است. تصمیماتی که برای استان‌ها گرفته می‌شود، لازم‌الاجراست اما مجری این مصوبات و قوانین مدیران استانی هستند. این در حالی است که ۶۰ شورا، کمیته و کارگروه توسط استاندار و یا از طریق معاونانش باید مدیریت شود.
استاندار سابق تهران ادامه داد: اگر تصمیمات به موقع و در چارچوب سیاست‌های دولت باشد، حتما موفق می‌شویم. با همین اختیارات کم اگر واقعا همه مدیران استان تلاش کنند و در شوراهای هماهنگی تصمیمات مناسب بگیریم، قطعا موفقیت خواهیم داشت.
مقیمی تاکید کرد: ۵۵ درصد درآمد کشور و ۵۰ درصد اقتصاد کشور و بیشتر مسائل امنیتی و سیاسی در استان تهران است. استاندار استان تهران باید اولین نفری باشد که پس از هیات دولت در جلسات دولت حضور داشته باشد. من این موضوع را امروز با تجربه و شناختی که از تهران دارم، عنوان می‌کنم. امیدوارم این صحبت به وزیر کشور منتقل و در هیات دولت مطرح شود.
وی ادامه داد: مشکلات تهران گسترده و جدی است. برخی شهرستان‌های این استان از استان‌های دیگر بزرگ‌تر هستند لذا باید استاندار تهران خیلی بیش از این در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌ها دخالت داده شود.
استاندار سابق تهران با اشاره به تدوین سند توسعه استان تهران گفت: حدود ۴ سال بر روی تدوین این سند کار شده و قابل اتکا است و برای پنج سال آینده سند توسعه استان قابل بهره‌برداری است. البته برای اجرای آن نیازمند تعامل استاندار تهران با دولت هستیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)