• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۵۵۵۹
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در نشست با محققان و پژوهشگران؛

لزوم مرجعیت نیروی انتظامی در علوم امنیتی کشور

 فرمانده نیروی انتظامی: نیروی انتظامی باید مرجع دانش و علوم انتظامی – امنیتی در سطح کشور باشد.

لزوم مرجعیت نیروی انتظامی در علوم امنیتی کشوربه گزارش خبرگزاری صدا وسیما ؛سردار "حسین اشتری" در نشست صمیمی با محققان و پژوهشگران در پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا با تقدیر از دست اندرکاران برگزاری این نشست صمیمی به ویژه سردار" محمد قصری"؛ رئیس پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا، افزود: از تلاش صادقانه، مجدانه و عالمانه همه پژوهشگران و محققان فعال در نیروی انتظامی قدردانی می کنم، بنده همواره بر لزوم حمایت از این عزیزان و پاسخگویی به مطالبات و انتظارات به حق جامعه پژوهشگر ناجا تأکید ویژه ای دارم.
فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به نقش موثر مراکز علمی، تحقیقاتی و پژوهشی در پیشبرد اهداف سازمان، بیان کرد: پژوهشگران و محققان فعال در ناجا با تبیین نیازهای سازمان، ابتکار عمل و نوآوری و تکیه بر پژوهش های راهبردی و کاربردی می توانند به کسب موفقیت های مداوم در سازمان کمک کنند.
سردار اشتری یادآور شد: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) فرمودند" دنبال علم باشید که برای کشور لازم و نافع است"، بنابراین پژوهشگران و محققان فعال در ناجا باید پژوهش های عملیاتی و اجرایی را انجام دهند که در نهایت شاکله کلی نیروی انتظامی منتفع شود.
عالی ترین مقام انتظامی کشور در بخش دیگری از سخنان بر لزوم توجه آحاد فرماندهان و مدیران ناجا به جایگاه پژوهشگران تأکید و بیان کرد: رویکرد پژوهش محوری باید در نیروی انتظامی "گفتمان" شود، البته طی دو دهه اخیر رشد و پیشرفت مطلوبی در این حوزه داشته ایم اما تا رسیدن به نقطه ایده آل فاصله وجود دارد و باید با همت روزافزون به نقطه مطلوب برسیم.
سردار اشتری خاطرنشان کرد: محققان و پژوهشگران فعال در نیروی انتظامی باید نسبت به گستردگی و تنوع مأموریت های این سازمان اشراف داشته باشند و با آشنایی کامل از مأموریت های ناجا ، تحقیقات کاربردی ، عملیاتی و اجرایی انجام دهند.
وی با بیان اینکه امروز ماهیت تهدیدات ، چالش ها و آسیب ها در حال تغییر است، عنوان کرد: برای پیشبرد مأموریت های متنوع ناجا نمی توان بر یک نسخه واحد اتکاء کرد و باید بدانیم که "پژوهش محوری" در کنار توجه به ابتکار عمل و نوآوری می تواند به "چابک سازی"، "توسعه"، و "کارآمدی سازمان" کمک کند.
عالی ترین مقام انتظامی کشور تأکید کرد: نیروی انتظامی باید در عرصه دانش و علوم انتظامی و امنیتی در سطح کشور مرجع باشد؛ معتقدهستم این سازمان باید در پژوهش محوری در خط مقدم و پیشتاز از سایر نیروهای مسلح باشد.
وی بر لزوم راه اندازی بانک اطلاعاتی یافته های پژوهشی و تحقیقاتی در نیروی انتظامی تأکید کرد و گفت: مقام معظم رهبری فرمودند "پلیس باید در تراز جمهوری اسلامی ایران باشد"، بنابراین افق و هدف غائی در پژوهش ها باید به تحقق این مهم کمک کند.
سردار اشتری در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت تعامل مستمر پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی ناجا با پلیس های تخصصی تأکید کرد وگفت: بنده معتقدم رویکردهای علمی و پژوهشی می تواند راهکار حل بخشی از مشکلات سازمان باشد.
وی با بیان اینکه در اجرای مأموریت های ناجا هیچ بن بستی نمی بینم، گفت: پژوهشگران و محققان باید به فرماندهان و مسئولان نیروی انتظامی مشاوره فکری و علمی بدهند، چرا که این رویکرد می تواند در ارتقاء روزافزون سازمان مثمرثمر باشد.
پس از پایان نشست صمیمانه سردار "اشتری" با پژوهشگران و محققان فعال در نیروی انتظامی، چهاردهمین جشنواره علمی نظم و امنیت با معرفی برترین های حوزه پژوهش و تحقیق برگزار شد.
رونمایی از کتاب چهار جلدی " نیروی انتظامی" در دفاع مقدس بخشی از برنامه های این جشنواره علمی بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دانش آموز شهرستان شاهین دژ
ترافیک سنگین در محور‌های استان مازندران
انتشار اسناد آمریکایی درباره شهید بهشتی در یک کتاب پژوهشی
سفر وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی به استان مرکزی
پویش ملی کلاه‌ها روی زمین؛ حمایت غارنوردان ایران از خواب زمستانی خفاش‌ها
آغاز ساخت نخستین زمین گلف و مینی‌گلف خراسان رضوی در مشهد
افزایش ۵۰ درصدی بهره‌مندان از خدمات درمان ناباروری در بیمه سلامت اردبیل
تدوین آیین‌نامه ارتقای اساتید با رویکرد فناوری و اثربخشی اجتماعی
برداشت نزدیک به ۶۰ تن زالزالک در اشنویه
کشف ۳۲۱ رأس دام قاچاق در پیرانشهر
ترکمنستان و ایران همکاری‌های بین‌منطقه‌ای را گسترش می‌دهند
برپایی بیمارستان صحرایی در محل زمین لرزه فرضی سمنان
تدوین ۱۰ طرح پیشران اقتصادی در اصفهان
کشف بیش از یک کیلوگرم شیشه و هروئین در بندرانزلی
 هوای صاف و افزایش دما در روز‌های آینده
شهرکرد سردترین مرکز استان کشور
اجرای عملیات امداد و نجات مصدومان زمین لرزه فرضی در سمنان
لیگ قهرمانان اروپا؛ برد پرگل سیتی در شب توقف بارسا
برگزاری یادواره شهدای دانش آموز در میناب
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)