پخش زنده
امروز: -
قائم مقام صدا و سیمای آذربایجان شرقی تقبیح کالاهای قاچاق و تحسین تولیدات داخلی را راهبرد اصلی رسانه ملی دانست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی عیسی زاده در کارگروه فرهنگی و تبلیغات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان با اشاره به اینکه ضربه مهلک قاچاق کالا به اقتصاد کشور آثار جبران ناپذیری دارد، افزود: بحث قاچاق و صدمات آن به تولید و اشتغال کشور غیرقابل جبران است و برای مبارزه با آن به بستر سازی فرهنگی، تبلیغاتی و آموزشی و عزم عمومی نیاز است و شبکه استانی با تمام توان، آماده همکاری در این زمینه است.
وی با تاکید براین که مقابله و مبارزه با پدیده شوم قاچاق کالا باید به یک فرهنگ و مطالبه عمومی مردم تبدیل شود گفت: شبکه استانی سهند در کنار دیگر ابزارهای اطلاع رسانی از جمله شبکه های اجتماعی، می تواند با برنامه های فرهنگی در کاهش میزان قاچاق کالا تاثیر گذار باشد.
قائم مقام صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی، تولید و پخش بیش از 110ساعت برنامه رادیوئی و تلویزیونی و بیش از 500دقیقه گزارش خبری در موضوع مقابله با قاچاق کالا در نه ماهه گذشته را یاد آور شد و بر عزم جدی شبکه استانی برای تداوم اطلاع رسانی و فرهنگ سازی تاکید کرد.
نماینده منطقه آزاد ارس هم از وجود بیش از 9 هزار تن کالای قاچاق که در سال های اخیر به علت تعیین تکلیف نشدن، به کالای متروکه تبدیل شده است خبر داد.
عبدل نژاد با اشاره به این که بخش اعظمی از این کالاها با گذشت زمان به کالای غیر قابل مصرف تبدیل شده است، افزود: علاوه بر این میزان، 2 انبار بسیار بزرگ کالای مکشوفه قاچاق سازمان اموال تملیکی استان، از سال 1376 در انبارهای عمومی جلفا نگهداری می شود که تاکنون نسبت به تعیین تکلیف آن اقدامی نشده است و ضرورت دارد متولیان امر در این خصوص اهتمام جدی داشته باشند.
وی لوازم خانگی و اقلام خوراکی و بهداشتی را از جمله کالاهای مکشوفه نگهداری شده در انبارهای جلفا اعلام کرد و افزود: بسیاری از این اقلام به علت گذشت زمان فاسد شده و باید امحا شود.
نماینده پلیس آگاهی تبریز هم از کاهش حجم قاچاق کالای کشف شده در 9 ماه امسال خبر داد و در عین حال ارزش ریالی آن را نسبت به پارسال بیش از 12 درصد اعلام کرد.
سرگرد عزیزیان افزود: از ابتدای امسال به ارزش بیش از 720 میلیارد ريال کالای قاچاق در استان کشف و ضبط شده است و برای این اقلام، 950 فقره پرونده تشکیل و به مقامات قضائی ارجاع شده است.