• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۸۸۸۸
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۷
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
ورناصری در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما:

مصرف مرغ بالای ۲ کیلوگرم برای سلامتی توصیه نمی‌شود

رئیس شرکت پشتیبانی امور دام: وزن استانداردی که در همه دنیا برای مرغ آماده طبح در نظر­ گرفته شده ­­وزن بین ­یک کیلو و ۲۰۰ گرم تا یک کیلو و ۸۰۰ گرم است.

مصرف مرغ بالای ۲ کیلوگرم برای سلامتی توصیه نمی‌شودحمید ورناصری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: بعضی از تولیدکنندگان مرغ گوشتی برای رساندن مرغ به وزن‌های سنگین تر، ­ مدت بیشتری مرغ خود را در مرغداری نگه می‌دارند که این هم به دولت که تامین کننده نهاده یارانه‌ای در بازار است ضرر می‌رساند و هم برای مصرف کننده‌ها از نظر سلامتی توصیه نمی‌شود.

رئیس شرکت پشتیبانی امور دام افزود: عوامل موثر بر قیمت تمام شده گوشت مرغ، به چندین مورد­­­ بستگی دارد، اما مهمترین آنها، ​میزان نهاده‌ای است که هر مرغ برای پرورش باید استفاده کند و نگه داشتن مرغ گوشتی در مرغداری با هدف افزایش وزن آن، ­باعث مصرف بیشتر نهاده ­شده که این خود هم باعث افزایش قیمت مرغ و هم باعث افزایش هزینه تولید برای تولیدکننده می‌شود.

وی گفت: مرغ باید بین ۴۲ تا ۴۵ روزه باشد و به بازار عرضه شود، اما گاهی اوقات مرغدار‌ها محصول خود را تا ۷۰ روز هم در مرغداری نگه می‌دارند تا وزن لاشه آن به بالای دو کیلوگرم برسد هرچند که بار‌ها ازجانب کارشناسان بهداشتی در مورد ضرری که ممکن است مرغ‌های سنگین‌تر برای مصرف کننده داشته باشد تذکر داده شده است، اما به دلیل تغییر ذائقه مصرف کننده‌های ایرانی و علاوه به خرید مرغ‌های درشت،­ تولیدکننده‌ها ­­مرغ خود را بیش از زمان استاندارد در مرغداری نگه می‌دارند.

ورناصری تاکید کرد: مرغ گوشتی در همین زمان ۴۵ روز یا حتی ۴۲ روز آماده­ استفاده­ می‌شود و اگر در مرغداری، ​­ مدیریت و ­­کارشناسی خوبی باشد می‌تواند به اصطلاح تولیدکننده‌های این حوزه با ضریب تبدیل یک به هفت اقدام به تولید مرغ گوشتی کنند، اما هم برای تامین آنچه که ذائقه مردم می‌پسندد و هم کسب سود بیشتر، ​ گا‌ها بجای ضریب یک به هفت (یک ضریب استاندارد برای تولید مرغ است) بعضی از مرغداری‌ها حتی با ضریب دو به یک اقدام به تولید مرغ گوشتی می‌کنند.
­

رئیس شرکت پشتیبانی امور دام افزود: اینگونه مدیریت‌های ضعیف در تولید مرغ گوشتی، ­هم باعث افزایش مصرف نهاده و هم باعث پایین آمدن کیفیت گوشت مرغ می‌شود ضمن اینکه این نهاده با نظارت و گا‌ها با یارانه دولتی تامین شده است اینگونه تولیدکننده‌ها به شدت باعث ضرر در حوزه واردات غلات دولتی می‌شود.

ورناصری گفت: وزن استانداردی که در همه دنیا برای مرغ آماده طبح در نظر­ گرفته شده ­­وزن بین ­یک کیلو و ۲۰۰ گرم تا یک کیلو و ۸۰۰ گرم است و­ ­مصرف گوشت مرغ با وزن بیشتر هم برای تولیدکننده باعث افزایش قیمت تولید می‌شود و هم ­مصرف کننده­ محصول باید قیمت بالا­تری پرداخت کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش عیار چغندر تولیدی به بیش از ۱۷ درصد در چهارمحال و بختیاری
بستری شدن بیماران با علائم کووید و آنفولانزا در سمنان
صدور هشدار نارنجی آلودگی هوا برای استان تهران
پیروزی های کشور نشان قدرت و اراده ملت ایران است
اختصاص ۸۴ هزار میلیارد ریال برای جاده‌های بین مزارع
وزنه برداری جام فجر؛ مدال نقره و برنز دسته ۹۴ کیلوگرم برای ایران
کاروان سلامت در شهر سورمق شهرستان آباده
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای برخی از شهر‌های صنعتی
نمایش ظرفیت ها
اعتماد به آمریکا بزرگ‌ترین خطای راهبردی است
فینال فصل دوم مسابقه بزرگ «۱۰۰»؛ امشب 
شناور راهبردی کردستان در خلیج فارس به آب انداخته شد
اطلاعیه قطع آب برخی سایت‌های شهرک پیامبر اعظم شهر بندرعباس
تاکید امام جمعه خوی بر عزت ملی اقتدار نظامی و پیشرفت علمی ایران
امام جمعه مهاباد: اطاعت از فرامین رهبری جامعه اسلامی را به سرمنزل مقصود می‌رساند.
بانوی همدانی صاحب نشان برنز دو صحرانوردی قهرمانی نوجوانان کشور
برخورد مرگبار موتور سیکلت و خودرو در محور مشهد-میامی
تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر تامین اقلام اساسی
گرامیداشت هفته بسیج در خوی
قبرستان نو قم به باغ مزار و پارک عمومی تبدیل می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)