• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۲۳۱۵۸
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۷
اجتماعی » تعاون و اشتغال
در نشست مدیران ستادی صندوق بازنشستگی کشوری؛

شفاف سازی؛ سیاست‌ اصلی صندوق بازنشستگی

صندوق بازنشستگی در چارچوب منافع ملی تلاش می‌کند تا «امید» و «امیدواری» را به جامعه بازنشستگان تزریق کرده و خدمات موجود را به بهترین شکل ممکن ارائه کند.

شفاف سازی از سیاست های اصلی صندوق بازنشستگیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، جمشید تقی زاده در نشست یک روزه مدیران ستادی و نمایندگان استانی حوزه های مختلف صندوق بازنشستگی کشوری که در تهران برگزار شد، یاس و ناامیدی را دشمن خلاقیت، نشاط، کار و تلاش، ایده و ابتکار و هر گونه انگیزه بهبود عنوان کرد و گفت: اگر «امید» در جامعه نیافرینیم، مرتباً آن را بازتولید نکنیم و براساس آن، آینده خود را ترسیم نکنیم، یقیناً جامعه در آینده با چالش های سخت و بحران های اجتماعی بزرگتری مواجه خواهد شد.
وی تاکید کرد: پس باید همه با تعامل و همدلی در سایه تدبیر و پمپاژ امید به جامعه از این مراحل موقت بحران به خوبی عبور کنیم که قطعا همین هم خواهد شد و این تصمیم و سیاست دولت در شرایط کنونی به خصوص برای عبور از تحریم هاست.
تقی زاده با بیان اینکه مدیران ستادی و استانی صندوق بازنشستگی نسبت به همه بازنشستگان مسئول هستند، گفت: پاسخگویی یک رکن اساسی برای صندوق بازنشستگی است و اینکه کار بازنشسته بر زمین بماند برای من قابل پذیرش نیست و باید کار این عزیزان در سریعترین زمان ممکن و به بهترین نحو انجام شود.
او با بیان اینکه باید فعالیت های نو و تازه ای در سطح استان ها انجام شود، گفت: لازم است شورای مشورتی نخبگان و بازنشستگان تشکیل شده و به این پرسش به ظاهر ساده در قالب برنامه مدون و بومی شده هر استان پاسخ داده شود که: «چه کنیم تا حال بازنشستگان عزیزمان بهتر شود؟»
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه دولت دوازدهم و به خصوص شخصیتی چون شریعتمداری گفتگوی اجتماعی با بخش های مختلف را در دستور کار قرار داده و کاملا آگاهانه و با اشراف کامل نسبت به مسائل اجتماعی، اقتصادی و حتی سیاسی و امنیتی دست روی نقاطی می گذارد که ضعف ها و البته مطالبات شرکای اجتماعی آنجاست، تأکید کرد: جوان گرایی و شفاف سازی و گفتگوی مداوم با مردم در کنار تعامل با مجلس و سایر نهادهای حساس از روش های کاهش مخاطرات پیش روست.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری همچنین اظهار داشت: فرآیند اداری در خدمت رسانی باید کوتاه شود و بهتر است هر خدمتی به صورت الکترونیکی به بازنشستگان ارائه داده شود. ضمن اینکه ارتباط دو سویه و مستمر مدیران استانی با بازنشستگان و کانون های بازنشستگی باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی ادامه داد: نشست با نخبگان و استفاده از ایده های نو و تازه در اداره امور و ارائه خدمات بهتر و توجه و تقویت میز خدمت برای پاسخگویی درست به عنوان نماد یک سازمان باید مورد توجه مدیران استانی قرار گیرد.
تقی زاده در بخش دیگری از این نشست به مسائل مورد اشاره مدیران ستادی و استانی دربارۀ استخدام نیروهای مورد نیاز استان ها، استخدام فرزندان بازنشستگان، اطلاع رسانی دقیق دربارۀ بیمه تکمیلی، هماهنگی بیشتر میان بخش های مختلف صندوق و لزوم شنیدن صدای واحدی از مجموعه صندوق بازنشستگی کشوری پاسخ گفت.
لزوم هماهنگی ستاد و صف، کیفیت فعالیت کمیته های پنجگانه، چگونگی شنیده شدن صدای بازنشستگان، بیمه تکمیلی بازنشستگان، اشتغال به کار فرزندان بازنشستگان و برنامه ریزی برای خانه های امید از جمله موارد مورد اشارۀ مدیران کل و مدیران استانی در این نشست بود.
نشست یک روزه تخصصی مدیران ستادی و استانی صندوق بازنشستگی کشوری با حضور واحدهای تخصصی صندوق بازنشستگی کشوری ازجمله حوزه درآمد و هزینه، حوزه اداری و مالی، فنی، روابط عمومی و ارتباطات، فرهنگی و اجتماعی، برنامه ریزی و توسعه سیستم ها، فناوری اطلاعات و .. برگزار و مسائل هر حوزه در نشست کارگروه های تخصصی مربوط به آن بحث و بررسی شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت سیب زمینی در شهرستان بن
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ اکبری راهی یک چهارم نهایی موی تای شد
برخورد پلیس با کامیون دار متخلف در نجف آباد
دختری که امید می‌بافد
اقامه نماز طلب باران در قم
اجرای طرح ساماندهی نهضت سوادآموزی با محوریت مدرسه
ارتش آینده نیازمند افسران توانمند و به‌روز است
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر استانی در خراسان شمالی 
خلاقیت در بهره برداری از تجهیزات، عامل ارتقای توان دفاعی است
زنجان؛ واگذاری زمین در شهرک‌های خصوصی فقط با پروانه و زیرساخت قانونی است
افزایش ۴۰ درصدی پرواز‌های فرودگاه ایلام
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ قاسمی به نشان برنز شنا ۲۰۰ متر آزاد رسید
جشنواره زعفران در روستای ازان از توابع بخش میمه
امضای توافقنامه حج تمتع ۱۴۰۵ میان ایران و عربستان
پیشرفت ۷۵ درصدی کشتارگاه طیور شهرستان پلدختر
اعزام ۱۳ نفر از پیر غلامان و خادمین حسینی خراسان شمالی به اجلاسیه پیر غلامان حسینی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
قهرمانی مقتدرانه مردان فوتسال ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)