• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۳۴۲۹۴
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۳
بین الملل » سیاسی
رئیس شورای اجرایی حزب الله

امروز آمریکا بیش از پیش در منطقه تضعیف شده است

رئیس شورای اجرایی حزب الله تاکید کرد آمریکا برخی ابزارهای خود را در نشست ورشوی لهستان بسیج خواهد کرد اما این نشست هم تمام خواهد شد و پیروزی تازه ای برای محور مقاومت رقم خواهد خورد زیرا آمریکا بیش از پیش در لبنان و منطقه تضعیف شده است.

­

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ؛رئیس شورای اجرایی حزب الله تاکید کرد آمریکا برخی ابزارهای خود را در نشست ورشوی لهستان بسیج خواهد کرد اما این نشست هم تمام خواهد شد و پیروزی تازه ای برای محور مقاومت رقم خواهد خورد زیرا آمریکا بیش از پیش در لبنان و منطقه تضعیف شده است.
به گزارش پایگاه خبری العهد، هاشم صفی الدین در دیدار با ائمه جماعات مساجد در صور گفت: وقتی آمریکا با خفت و خواری و به طور ناگهانی عقب نشینی خود را از سوریه اعلام می کند، به معنای این است که آمریکا ضعیف است و قدرتی ندارد بنابراین کشورهای عربی باید مثل برخی از مردم لبنان دریابند که آمریکا که در گذشته پشت آنها را خالی کرده بود. صفی الدین افزود: متاسفانه برخی کشورهای عربی عقلشان از درک مسائل عاجز است و هرگز چیزی نفهمیده اند و به نظر می رسد در آینده نخواهند فهمید. آمریکا بارها آنان را فروخته است و اکنون آماده است بارها و بارها آنان را بفروشد به ویژه اینکه برخی چشم امید به حمایت های آمریکا دوخته اند اما در واقع آمریکا همواره بازیچه های خود را در منطقه ریشخند کرده است.
صفی الدین خاطر نشان کرد: این نخستین بار نیست که آمریکا از نشست های بین المللی برای مقابله با مقاومت و محور آن خبر می دهد. آمریکا سال 1982 نیز با قلدرمآبی و با سلاح ها و ناوهایش اینجا در لبنان حضور داشت و از تغییر نقشه خاورمیانه با اشغال لبنان توسط اسرائیل می گفت. اسرائیل در بیروت بود اما نه آمریکا و نه اسرائیل و نه حتی همه ناوهای آمریکایی، هیچ یک نتوانستند مسیر مقاومت را تغییر دهند و مقاومت با تقدیم شهدا و مجاهدان خود بر آنها پیروز شد.
صفی الدین افزود: آمریکا سال 1996 همه نیروهای خود را در شرم الشیخ بسیج کرد تا جلوی مقاومت بایستد. آن زمان اروپاییها، روس ها و همه کشورهای عربی که برخی از سران آنها امروز مرده یا رو به مرگند، با آمریکا همراهی کردند اما آمریکا نتوانست سد راه مقاومت شود و پیروزی بزرگتری سال 1996 حاصل شد.
صفی الدین تصریح کرد: آمریکایی که سال 2000 با وسوسه ها، پول و سیاست خود و نیز با اعمال فشار، همه نیروهایش را به نابودی مقاومت ترغیب کرد، دستاوردی نداشته است و اقدام این کشور سال 2006 و اقدام اخیر آن در سوریه برای نابودی مقاومت، بی نتیجه بود و مقاومت پابرجاست.
وی در پایان گفت: آمریکا برخی دست نشانده های خود را در نشست ورشوی لهستان بسیج خواهد کرد اما این نشست هم تمام خواهد شد و پیروزی تازه ای برای محور مقاومت رقم خواهد خورد زیرا آمریکا بیش از پیش در لبنان و منطقه تضعیف شده است و این واقعیتی است که همگان به آن واقفند بنابراین سیاستمداران خُرد لبنان و منطقه نباید اجازه دهند آمریکا بار دیگر آنان را ریشخند کند و باید ثابت کنند آلت دست آمریکا نیستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلنگ زنی پالایشگاه گچساران در منطقه لیشتر این شهرستان
ارس در فهرست بررسی پایتخت‌های گردشگری جدید قرار می‌گیرد
نقش محوری بسیج در امنیت و توسعه آذربایجان‌غربی
تجلیل از برترین های همایش نهج‌البلاغه در سمنان
فرودگاه زنجان، نیازمند توسعه
پیش‌بینی وقوع ناپایداری‌های جوی در استان بوشهر
برگزاری کارگاه توانمند سازی راویان جوان و پیشکسوت خراسان رضوی در مشهد
برگزاری رزمایش الی بیت‌المقدس ۱۶ در ارومیه
ضرورت آگاهی حقوقی در تنظیم قرارداد‌ها
زن مسلمان ایرانی سرآمد زنان
قالیباف: ورزش، انسجام اجتماعی را نهادینه می‌کند
فرهنگ غرب، خانواده و هویت دینی را نشانه گرفته است
ساخت تقاطع غیرهمسطح دودانگه بهبهان
رقابت بیش از سه هزار و هشتصد داوطلب در آزمون دادگاه‌های صلح استان در ارومیه
برگزاری مسابقات کیک بوکسینگ در مراغه
برگزاری آزمون استخدامی دادگاه‌های صلح در شیراز
توافق ایران و روسیه در پنجمین کارگروه مشترک فناوری اطلاعات
تأکید امام‌جمعه سردشت بر توجه ویژه به حقوق و مطالبات معلولان
لباس رزمی به رنگ سفیدِ جهاد و درمان دردمندان نیازمنـد
برگزاری آزمون استخدامی ارتش در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه
پایان موفق رزمایش سهند ۲۰۲۵ در همه سناریو‌ها
تداوم بارش باران در خوزستان
احضار حسین‌زاده به کمیته انضباطی
بازدید مدیرعامل پتروشیمی‌های کشور از آبادان و اعلام آغاز دو طرح ملی در زنجیره ارزش پالایشگاه
آموزش، فردا در فارس حضوری است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه
دعوت بانوان ایرانی به یک مهمانی
جزئیات رزمایش مشترک امنیتی ضد تروریستی سهند ۲۰۲۵
بسته فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۱۳
سفر استانی رئیس جمهور به یاسوج
عناب، بی نصیب از سرمایه گذاری
عیادت رئیس جمهور از رضا امیرخانی
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
فقط صورت‌حساب‌های الکترونیکی از اول دی معتبر است
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۸ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
آغاز مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی با افزایش اعتبار برای دهک‌های یک تا سه  (۱ نظر)
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
انصراف روژان گودرزی از مبارزه با نماینده رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)
۱۴۰۰ پرواز در ونزوئلا زیر سایه تحریم‌های واشنگتن  (۱ نظر)
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت  (۱ نظر)
تاکید بر تسریع در پرداخت تسهیلات به متقاضیان ازدواج در خوزستان  (۱ نظر)