• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۴۴۲۲
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۰
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
در آیین گشایش همایش پزشکی شخصی ایران؛

رویکرد پزشکی شخصی، تحقق پزشکی پیشگیرانه

رئیس مرکز تحقیقات پزشکی شخصی دانشگاه علوم پزشکی بقیة‌الله (عج): رویکرد پزشکی شخصی، ارتقاء سبک زندگی سالم و تحقق پزشکی پیشگیرانه است

رویکرد پزشکی شخصی، تحقق پزشکی پیشگیرانهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر محمدعلی صارمی در آیین گشایش سومین همایش بین المللی پزشکی شخصی ایران گفت: پزشکی شخصی با بهره گیری از علوم مختلف پنجره جدیدی در پزشکی گشوده است که تشخیص و درمان بیماری هر شخص منحصر به فرد می‌شود که در نتیجه آن، درمان بیمار هدفمند و هزینه کمتر خواهد شد و عوارض درمان نیز کاهش خواهد یافت.

وی افزود: این همایش به همت مرکز تحقیقات پزشکی شخصی دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله (عج) و با همکاری سایر مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی برگزار شده است.

صارمی با اشاره به اینکه این همایش از امروز ۲۴ تا ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ در مرکز همایش‌های بین المللی صدرا برگزار می‌شود، گفت: موضوع‌های اصلی این همایش، بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان و نازایی و ناباروری با رویکرد پزشکی شخصی است.

دبیر علمی سومین همایش بین المللی پزشکی شخصی ایران افزود: پزشکی شخصی رویکردی مفهومی از پزشکی نوین است که در آن پیشگیری، تشخیص، درمان و مراقبت از بیمار بر اساس ویژگی‌های منحصر به فرد خود شخص انجام می‌گیرد.

صارمی با اشاره به اینکه با توجه به ژنوم منحصر به فرد و محیط زندگی متفاوت هر بیمار برای ایشان باید درمان متفاوتی داشته باشیم، گفت: در گذشته برای همه بیماران با یک بیماری مشابه روش درمانی یکسانی استفاده می‌شد، ولی امروزه مشخص شده برای افراد مختلف باید روش‌های درمانی منحصر به فرد خود شخص را به کار برد.

وی با بیان اینکه افراد با بیماری یکسان بر اساس پزشکی شخصی باید درمان‌های متفاوتی داشته باشند، افزود: اطلاعات بالینی، پیراپزشکی، ژنومی و شرایط پیرامونی و محیطی فرد و نوع بیماری همه این‌ها منجر به این می‌شود که راهکار مفید درمانی را بتوان برای آن بیمار ارائه داد.

صارمی گفت: بر اساس پزشکی شخصی، درمان بیماران هدفمند خواهد شد و علاوه بر کاهش هزینه‌ها، عوارض درمان نیز کاسته می‌شود که این مسأله در اقتصاد سلامت بسیار حائز اهمیت بوده و امیدواریم با اجرای هر چه بهتر موضوع پزشکی شخصی و فرهنگ سازی آن شاهد ارتقاء و اجرایی شدن هرچه بیشتر آن باشیم.

وی افزود: در پزشکی شخصی بر حسب بانک اطلاعات ۴ حوزه اشاره شده هر فرد، داروی مناسب با دُز مناسب در زمان مناسب و برای فرد مناسب انتخاب می‌شود.

صارمی با بیان اینکه بیماری‌های قلبی عروقی از مشکلاتی است که در سال‌های گذشته گسترش یافته است، گفت: بیماری‌هایی همچون سرطان، نازایی و قلبی عروقی که در بروز آن ژنتیک و شرایط محیطی مؤثر است، با توجه به پزشکی شخصی می‌توان اقدامات لازم را برای پیشگیری و درمان مناسب افراد انجام داد.

دبیر علمی سومین همایش بین‌المللی پزشکی شخصی ایران افزود: از طریق پزشکی شخصی می‌توان اطلاع یافت که امکان بروز سرطان در فرد چقدر است که با تشخیص زودهنگام و درمان به موقع و مناسب سازگار با بدن بیمار بهترین نتیجه را به دست آورد.

دبیر علمی سومین همایش بین المللی پزشکی شخصی ایران با اشاره به اینکه پزشکی شخصی تحول عظیم در حوزه جنبه‌های مختلف سلامت شامل پیشگیری، تشخیص و درمان بر اساس یافته‌های مولکولی و ژنتیکی هر فرد است، گفت: در این روش افراد، خدمات پزشکی متناسب با مشخصات خود را دریافت می‌کنند.

صارمی افزود: این رویکرد تحت عنوان پزشکی فرا دقیق نیز نامیده می‌شود و در این روش افراد، سرویس پزشکی متناسب با شرایط و مشخصات خود را خواهند داشت.

در حاشیه سومین همایش بین المللی پزشکی شخصی ایران نشست‌های تخصصی و دومین جشنواره اختراعات و ابداعات حوزه سلامت و پزشکی و نیز جشنواره نقاشی کودکان زیر ۱۴ سال با مفهوم پزشکی شخصی برگزار می‌شود.

سومین همایش بین المللی پزشکی شخصی ایران تا ۲۶ بهمن در مرکز همایش‌های صدرا برپاست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی محور کاج–جونقان
ضرورت واگذاری اختیارات ویژه به استان‌های مرزی برای واردات نهاده های دامی
آغاز طراحی نقاشی دیواری بلند در مسیر ساحلی غربی اهواز
پیش‌بینی کاهش ۳۰ درصدی بارش پاییزی در کردستان
واژگونی و حریق سواری پژو حامل سوخت قاچاق در محور گناباد - قائن
دوری و دوستی قرص آهن و کلسیم
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
گرامی داشت یاد و خاطره ۱۶۷ شهید شهرستان باروق
انتشار کتاب ریحانه سادات به خط بریل
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در ۵۶۰۰ مدرسه
افزایش تعرفه خدمات دامپزشکی
امکان استعلام اصالت کالای استاندارد از طریق سامانه پیامکی
کشف بیش از ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان بجستان
برد آبی پوشان گرمسار مقابل تیم شاهین آمل 
امدادرسانی به مصدومان واژگونی خودروی سواری پراید
معرفی فرمانده جدید مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت
هنرنمایی دانش آموزان مدرسه روستای یزدکان خوی درجشنواره غذا‌های سنتی
هفدهمین جشنواره «نخستین واژه آب» در استان اردبیل آغاز شد
راه یابی فیلم «تولد» از مشهد به جشنواره بین المللی نیویورک
انگلیس پشت پرده اجلاس منامه بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)