• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۱۱۳۲
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۱
اقتصادی » اقتصاد کلان
وزیر امور اقتصادی و دارایی:

سال ۹۸ سال درخشان روابط ایران و آذربایجان

سال ۹۸، سال درخشان روابط دو کشور ایران و آذربایجان در توسعه همکاری‌های دوجانبه خواهد بود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما؛ فرهاد دژپسند در حاشیه نشست مشترک با همتای آذربایجانی خود با مثبت ارزیابی کردن این نشست افزود: در این نشست وضع طرح های در دست اجرا بین دو کشور و تحول روابط بررسی شد.
وی با اشاره به گشایش دریچه ای جدید در روابط دو کشور گفت: به منظور ارتقا سطح روابط دو کشور در حوزه های پولی و مالی برای انعقاد قرارداد در این حوزه صحبت شد که در این خصوص مطالعه می شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به بحث در خصوص سرمایه گذاری مشترک بین دو طرف ادامه داد: خوشبختانه پروژه های خوبی در دست اجرا وجود دارد که توسعه آنها مورد بررسی و استقبال طرف آذربایجانی قرار گرفته است.
دژ پسند با اشاره به صحبت درخصوص موافقت نامه دو جانبه بیمه ایی افزود: در جلسه امروز باوجود زمان کوتاه آن ، موضوعات جدی مطرح شد که امیدواریم با توجه به برگزاری کمیسیون مشترک دوجانبه ، بحثهای مطرح شده مورد تایید دو طرف قرار گرفته و به توافقنامه دوطرفه تبدیل شود و البته به دلیل اهمیت اجرایی شدن آنها با توافق انجام شده بین دوکشور هیئت نظارتی بر اجرای این توافقنامه ها نظارت خواهد کرد.
 
افزایش 74 درصدی حجم تجاری ایران و آذربایجان
وزیر اقتصادی آذربایجان از افزایش 74 درصدی حجم تجارت ایران و آذربایجان و رسیدن میزان تجارت دوکشور به رقم 450 میلیون دلار خبرداد.
شاهین مصطفی اف در دیدار با فرهاد دژپسند ، با اشاره به روابط عالی دو کشور از لحاظ سیاسی و اقتصادی افزود: روسای جمهور ایران و آذربایجان در 5 سال گذشته بیش از 12 بار دیدار کرده اند که این موضوع نشان دهنده اراده سیاسی قوی روسای جمهور دو کشور برای ادامه همکاریها است.
وی با بیان اینکه در این جلسه رفع موانع موجود در دو کشور مورد بررسی قرار گرفت گفت: 14 و15 اسفند کمیسیون مشترکی بین در کشور ایران و آذربایجان در شهر باکو برگزار خواهد شد که مفاد اولیه و لازم برای این کمیسیون مورد بررسی قرار گرفت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وزیر اقتصاد آذربایجان با اشاره به ظرفیتهای بالقوه ی موجود در دو کشور که می تواند عملیاتی شود ادامه داد: طرح های موفقی بین دو کشور اجرا شده است که احداث کارخانه خودرو سازی در کشور آذربایجان یکی از این طرح ها است که هم اکنون به بهره برداری رسیده و ما عملکرد آن را مثبت ارزیابی می کنیم.
مصطفی اف با بیان اینکه زمینه حضور شرکتهای ایرانی در آذربایجان فراهم شده است افزود: تا کنون بیش از 1000 شرکت ایرانی در کشور آذربایجان فعالیت خود را آغاز کرده اند که هدف از این همکاری ، آماده سازی بیشتر برای همکاریهای تجاری و ایجاد زیرساختهای لازم برای انجام فعالیت و سرمایه گذاری مشترک است.
وی با تاکید بر ضرورت تکمیل کردیدور شمال به جنوب گفت: وضع موجود آن بسیار مایع خرسندی است و من از اینکه فردا در مراسم افتتاح خط راه آهن قزوین رشت به عنوان بخش مهمی از کردیدور شمال به جنوب ، حضور خواهم داشت بسیار خوشحال هستم .
وزیر اقتصاد آذربایجان در خصوص تکمیل و احداث خط رشت آستارا افزود: در جلسه امروز در خصوص تامین مسائل فنی ، حقوقی و مالی این بخش مهم باقی مانده از کریدور شمال به جنوب نیز صحبت شد تا این طرح نیز محقق شود .
مصطفی اف با اشاره به تاثیر اجرای این طرح ها در روابط دو کشور ادامه داد: کمیسیون مشترکی در بخش اقتصادی باکو ایجاد خواهیم کرد که پروژه خط آهن رشت آستار را نهایی و آن را آماده اجرا و بهره برداری کند.
وی با اشاره به گفتگو درخصوص توسعه روابط دو کشور و افزایش سرمایه گذاریهای متقابل افزود: هم اکنون همکاریهای خوبی بین دو کشور در زمینه های نفت و گاز، انرژی ، بهداشت و سلامت ، امور گمرکی و امور مرزی وجود دارد که این همکاریها پایدار است و امیدواریم توسعه بیشتری نسبت به گذشته داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
کاروانسرا و پل گویجه‌بل تحت حفاظت وزارت میراث‌فرهنگی قرار گرفت
گرامیداشت صدمین سالگرد تاسیس کتابخانه عمومی در اهر
ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است
در مسیر مدیریت شهری
شرق اصفهان در مسیر توسعه
تغییر سبک زندگی و دیابت
بارش نخستین برف پاییزی در ارمغانخانه استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آبان ۱۴۰۴
بارش برف در دماوند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت بی رویه آب عامل تشدید بحران دریاچه ارومیه
واگذاری ۴ هکتار زمین به ۲۸۰ خانوار مازندرانی در طرح جوانی جمعیت
اعلام برنامه‌های هفته بسیج در اشنویه
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
امضای تفاهم نامه آموزش و پرورش و اداره کل کتابخانه‌های عمومی آذربایجان‌غربی
افزایش غلظت غبار در آسمان سمنان
زهرا نجفی در پرتاب نیزه از کسب نشان بازماند
ثبت روزانه ۵۸ ازدواج در آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
لطافت برف و باران در هوای آذربایجان شرقی
ساماندهی ۱۰ هزار و ۲۶۰ متقاضی جوانی جمعیت و تک واریزی در زنجان
فعالیت ۱۶۰ هزار خادم رضوی در کشور
امحای ۲۵۱ دستگاه ماینر غیرمجاز در انبار‌های اموال تملیکی آذربایجان غربی
کاهش تصادفات معطل تکمیل طرح
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)