• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۲۴۳۹
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۶
کرمانشاه » اجتماعی
استاندار کرمانشاه خبر داد:

پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه در سال ۹۸

استاندار کرمانشاه گفت: بازسازی مناطق زلزله زده روستایی در نیمه اول و مناطق شهری تا پایان سال ۹۸ به اتمام می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، هوشنگ بازوند در برنامه تیتر امشب شبکه خبر درباره روند بازسازی مناطق زلزله زده پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه در سال ۹۸گفت: ۱۰۴ هزار خانه در زلزله کرمانشاه آسیب دیده اند که از این تعداد ۶۷ هزار خانه تحت عنوان تعمیراتی نوع ۳ و ۲ بوده اند.
وی افزود: از این ۶۷ هزار خانه بیش از ۶۳ هزار واحد در قالب تعمیرات نوع ۱ و ۲ و ۳ به پایان رسیده است.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه روند بازسازی در روستا‌ها سرعت بیشتری دارد، اظهار داشت: در شهر‌ها بازسازی و ساخت و ساز با روستا متفاوت است، سازمان نظام مهندسی باید بررسی کند و نظر بدهد شهرداری باید تایید کند، ولی در مجموع روند بازسازی سرعت خوبی دارد و با وجود همه تنگنا‌ها دولت تمام تلاش خود را برای ساخت و ساز انجام داده و در دادن اعتبارات کوتاهی نکرده است.
بازوند گفت: تلاش ما بر این بوده است که خانه‌ها به گونه‌ای مقاوم سازی شود که در زلزله‌های احتمالی از مقاومت بیشتری برخوردار باشد همانگونه که در زلزله آذر دیدیم که مقاومت ساختمان‌ها در برابر زلزله زیاد شده بود.
وی افزود: اگرچه بنیاد مسکن پایان سال ۹۷ را زمان اتمام بازسازی اعلام کرده است، ولی کار بازسازی مناطق زلزله زده روستایی تا نیمه اول سال ۹۸ طول خواهد کشید و در مناطق شهری تا پایان سال ۹۸ برای تکمیل ساخت و ساز‌ها زمان لازم است.
استاندار درباره گرانی مصالح گفت: تامین مصالح به عهده بنیاد مسکن است که البته همکاری‌های لازم انجام شده است و عمده مصالح ساختمانی که آهن و تیرآهن بوده به قیمت قبل از گرانی تهیه شده است.
بازوند خاطرنشان کرد: ۵ میلیون تومان بلاعوض و ۱۰ میلیون به تسهیلات در راستای کمک کردن به مردم برای خرید مصالح اضافه شده است.
بازوند یادآور شد: در سرپل ذهاب پروانه برای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صادر شده بود که تخریب شده اند، اما بعد از زلزله بیش از ۵ هزار واحد نیز پروانه ساخت اضافه صادر شده است.
وی در مورد مستأجران نیز گفت: با وجود ۲ هزار و ۵۰۰ خانوار مستاجر تصمیم گرفته ایم به ازای هر سه نفر ۱۵۰ متر و ۵۰ میلیون وام ساخت و ساز داده شود و گزینه دیگر نیز عنوان شده است برای کسانی که تمایل دارند بتوانند واحد‌های مازاد در شهر‌ها را خریداری کنند.
مدیرکل بازسازی و نوسازی بنیاد مسکن نیز با حضور در برنامه تیتر امشب درباره روند بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه گفت: ۱۶ ماه بعد از زلزله کرمانشاه عملیات بازسازی ۲۷ هزار واحد در مناطق شهری و روستایی به پایان رسیده است.
پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه در سال ۹۸جودی اظهار داشت: تاکنون ۹۷ درصد کار ساخت و ساز مناطق روستایی و ۷۳ درصد احداث در مناطق شهری تمام شده است و این نشان می‌دهد ۶ ماه زودتر از زمان پیش بینی شده عملیات بازسازی تکمیل شده است.
وی درباره تعمیرات واحد‌هایی که نیاز به بازسازی داشته است، گفت: درباره واحد‌های تعمیری واحد‌هایی که آسیب سازه‌ای دیده باشند و نیاز به مرمت داشته باشند مقاوم سازی می‌شوند و برخی واحد‌ها نیز که آسیب زیادی ندیده اند و از نظر تخریب توجیه اقتصادی ندارند مرمت می‌شوند و به حالت قبل از زلزله برمی گردند.
مدیرکل بازسازی و نوسازی بنیاد مسکن درباره وام زنجیره‌ای دولت گفت: دولت وام و اصل آن را تضمین کرده و ضمانت‌ها را به صورت زنجیره‌ای پذیرفته است، سیستم بانکی نیزبا تمام کاستی هابا تمام قوا کار کرده و ۱۰۳ هزار قرار داد وام انجام شده است که جای تقدیر و تشکر دارد.
جودی درباره مستاجرین و کانکس نشینان گفت: ۵ میلیون تومان به عنوان کمک هزینه موقت و ۱۰ میلیون تومان وام معیشتی و ۲ میلیون وام بلاعوض به مستاجرین پرداخت شده است.
وی افزود: درباره مستاجرین بهترین شیوه خرید واحد‌های مازاد ساخته شده است که با دادن تسهیلات هم خانه خالی کمتری خواهیم داشت هم در منابع مالی صرفه جویی می‌شود.
جودی گفت: ما عملا برای هر واحد ۲۳۰ میلیون تومان کمک و تسهیلات پرداخت کرده ایم که باهمت مردم کرمانشاه بازسازی‌ها از سرعت خوبی برخودار بوده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز معطر با برداشت گل نرگس در خوسف
تاکید سفیر چین در ایران بر توسعه روابط گردشگری
ضرورت پیوند بین دانشگاه با صنعت و کشاورزی
هشدار مرکز بهداشت استان درباره آلودگی هوا؛ مراقب گروه‌های حساس باشید
اقامه ی نماز باران عصر جمعه بیست‌ و سوم آبان‌ماه در دو نقطه تهران
مداخله نظامی ژاپن در مساله تایوان با پاسخ سخت چین مواجه خواهد شد
توسعه فناورانه و فعال‌سازی ظرفیت‌های استانی، محور حمایت‌های معاونت علمی
برپایی بیمارستان سیار در مهرگان
هشدار بارش برف در آذربایجان‌غربی
برداشت سبز در خوزستان
کشف موتورسیکلت میلیاردی قاچاق در سروستان
از تبادل تجربه تا امضای تفاهم‌نامه‌های گردشگری در یزد
رویکرد جمهوری اسلامی ایران توسعه همکاری با همه کشور‌ها است
گرامیداشت یاد و خاطره شهید اسماعیل نیکخو در چالدران
حدود ۹۰ هزار پرونده در وقایع سال ۱۴۰۱ در فرآیند عفو قرار گرفتند
برگزاری مراسم سومین سالگرد شهدای امنیت در مشهد
مراکز معاینه فنی خودرو البرز به سامانه بیمه متصل می‌شوند
یک مصدوم بر اثر انفجار ناشی از نشت گاز در کرمانشاه
برداشت یاقوت سرخ کویر
جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در سنندج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)