• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۹۷۹۹
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۷
سیاسی » مجلس
دستورکار‌های کمیسیون‌های مجلس در این هفته

بررسی راهکار‌های رونق‌ تولید در کمیسیون‌ها

راهکار‌های رونق تولید با حضور رئیس مجلس و وزرای اقتصاد، صنعت، تعاون و رئیس کل بانک مرکزی در کمیسیون اقتصادی بررسی می‌شود

بررسی راهکار‌های رونق تولید در کمیسیون‌های مجلسبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، کمیسیون های مختلف مجلس در روزهای یکشنبه و دوشنبه مسائل مختلف کشور از جمله وقوع سیلاب های اخیر را با حضور مسئولان دستگاه های ذیربط بررسی می کنند.
راهکارهای رونق تولید در سال ۹۸ با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و وزرای اقتصاد و دارایی، صنعت معدن و تجارت، تعاون کار و رفاه اجتماعی و رئیس کل بانک مرکزی در کمیسیون اقتصادی و نشست مشترک کمیسیون صنایع و معادن و کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی بررسی می شود.
بر این اساس؛ راهکارهای رونق تولید با حضور رئیس مجلس و وزرای اقتصاد و دارایی، صنعت معدن و تجارت، تعاون کار و رفاه اجتماعی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان ملی استاندارد، رئیس جهاد دانشگاهی، معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و اتاقهای ایران، تعاون و اصناف در جلسه روز یکشنبه کمیسیون اقتصادی مجلس به بحث و تبادل نظر گذاشته می شود.
همچنین روز دوشنبه نشست مشترک کمیسیون های ویژه حمایت از تولید ملی و صنایع و معادن به منظور بررسی راهکارهای رونق تولید در سال ۹۸ با حضور رئیس مجلس و وزاری اقتصاد و دارایی، صنعت معدن و تجارت، تعاون کار و رفاه اجتماعی، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس سازمان ملی استاندارد، رئیس جهاد دانشگاهی، معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و اتاقهای ایران، تعاون و اصناف برگزار می شود.
به علاوه کمیسیون اقتصادی در جلسه ای دیگر با وزیر اقتصاد و دارایی نیز آخرین وضعیت اقتصادی کشور را بررسی می کند.
پیامدها و خسارات سیلاب های اخیر به بخش کشاورزی و راهکارهای جبران و کاهش تبعات منفی آن با حضور وزیر جهادکشاورزی، رئیس سازمان مدیریت بحران، سازمان حفاظت از محیط زیست و سازمان برنامه و بودجه و در جلسه ای دیگر با حضور وزیر نیرو، رئیس سازمان هواشناسی در کمیسیون کشاورزی نقد و بررسی می شود.
کمیسیون انرژی عملکرد وزارتخانه های نفت و نیرو در سیلاب های اخیر و تبعات و آسیب های ناشی از سیلاب ها بر زیرساخت های صنعت نفت و آب و برق کشور را بررسی می کند و اعضای کمیسیون عمران هم در نشستی با وزیر نیرو و معاونانش علل وقوع و توسعه خسارات و چگونگی مدیریت بحران در سیل اخیر را به بحث و گفتگو می گذارند.
کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی نیز علاوه بر بررسی طرح دوفوریتی تقویت جایگاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در برابر امریکا پیش نویس طرح های مقابله با اقدامات خصمانه امریکا علیه جمهوری اسلامی ایران را با حضور مسئولان ذیربط تهیه و تدوین خواهد کرد.
کمیسیون صنایع و معادن هم گزارش مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره آخرین اقدامات صورت گرفته طی شش ماه آخر سال ۹۷ پیرامون پیاده سازی دولت الکترونیک را استماع می کند.
همچنین وزرای بهداشت درمان و آموزش پزشکی، تعاون کار و رفاه اجتماعی، به منظور دیدار نوروزی و ارائه گزارش عملکرد سال ۹۷ و برنامه‌ های سال ۹۸ میهمان کمیسیون های آموزش و تحقیقات و بهداشت و درمان خواهند بود و وزاری آموزش و پرورش، صنعت معدن و تجارت و دادگستری هم به منظور پاسخگویی به سوالات تعدادی از نمایندگان به کمیسیون های آموزش، صنایع و معادن و حقوقی و قضایی خانه ملت می روند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلاهبرداری ۱۹۵ میلیون تومانی به بهانه یارانه معیشتی دولت
تشدید نظارت بر بازار مجازی طلا با تشکیل واحد ویژه کنترل
اجرای پویش «شهر آماده» در مدارس منطقه ۲ هم‌زمان با هفته پدافند غیرعامل
زنگ تاریخ - ۱۳ آبان
گسترش کشت طلای سرخ در بهشهر
تبلور مبارزه با جنایات مستکبران در روز ۱۳ آبان
پخش برنامه های «دو نقطه، مثبت آموزش و کشیک سلامت» از قاب سیما
نشست خبری تشکل‌های دانش آموزی به مناسبت روز مبارزه با استکبار جهانی
حمایت از طراحان ایده در همایش ملی فرصت‌های سرمایه گذاری فاوا
دعوت تشکل‌ها و نهاد‌های مهاباد برای حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۱۳ آبانماه
پخش زنده سه دیدار از لیگ نخبگان آسیا از شبکه ورزش
رفع کدورت میان ناظم و دانش‌آموز بوکانی
برنامه پیش فروش قطعی سکه با سررسید ۳۰ بهمن
بزرگ‌ترین رقابت تیمی قرآنی بچه‌های مسجد در سطح ملی
اژه‌ای : مقصران ماجرای بانک آینده باید پاسخ‌گو باشند
تشییع پیکر پدر شهید محرابی کالی در لفور
محدودیت‌های ترافیکی مراسم راهپیمایی روز ۱۳ آبان در ارومیه 
مازندران، آماده برگزاری باشکوه راهپیمایی ۱۳ آبان
تکذیب ادعا‌ها درباره مرگ یک جوان در الیگودرز
توقیف ۷ تُن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
آخرین وضع مصدومان سپاهان
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)