• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۹۳۳۶
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۸
کرمانشاه » اقتصادی
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کرمانشاه

بارقه‌های امید در سیاهی بیکاری استان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کرمانشاه گفت: با تمهیدات و تلاش‌های صورت گرفته کرمانشاه تا پایان سال ۹۸ از لیست سیاه بیکاری بیرون خواهد آمد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، حبیب الله وفایی با اعلام این خبر گفت: درباره نرخ بیکاری و اشتغالزایی استان بارقه‌های امید در سیاهی بیکاری استانکرمانشاه اتفاقات خوبی در سال ۹۸ می‌افتد، زیرا منابع خوبی برای آن تجهیز شده و هدفمندتر از سال ۹۷ مصرف می‌شود.
وفایی با اشاره به افزایش یک دهم درصدی میانگین نرخ بیکاری کشور در سال ۹۷ گفت: در همین سال نرخ بیکاری استان کرمانشاه ۲.۵ درصد کاهش پیدا کرد بنابراین تنها نباید به قرار داشتن کرمانشاه در رتبه اول جدول بیکاری توجه کرد بلکه سیر نزولی آن مهمتر است.
براساس گزارش مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری کرمانشاه در پایان سال گذشته ۱۸.۷ درصد بوده که نشانگر کاهش ۲.۵ درصدی نسبت به نرخ سال ۹۶ (۲۱.۲ درصدی) است.
وی با بیان اینکه نرخ مشارکت اقتصادی استان هم نسبت به سال ۹۶، ۱.۹ درصد افزایش یافته است، گفت: در پی تلاش‌های مسئولان اقتصادی استان برای مهار تورم و مبارزه با گرانفروشی و کم‌فروشی، کرمانشاه از رتبه اول گران‌ترین استان در فروردین ۹۷ به رتبه سیزدهم کشور در اسفند همین سال رسید که یک موفقیت بزرگ است.
به اعتقاد او 'مجموعه مدیران و مسئولان ارشد استان همسو و هماهنگ هستند و در روش‌ها و مدل‌های اقتصادی راهگشای مشکلات استان، نظرات مشترکی دارند که این یک نقطه قوت محسوب می‌شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کرمانشاه همچنین در باره بودجه نهایی استان در سال ۹۸ گفت: شورای نگهبان لایحه بودجه سال ۹۸ را تصویب کرده، اما با توجه به اجازه‌ای که به دولت و سازمان برنامه و بودجه برای اصلاح برخی ردیف‌های آن داده شده، هنوز رقم نهایی بودجه استان کرمانشاه مشخص نیست به ویژه اینکه بخشی از بودجه به افزایش سقف درآمد‌های استان مشروط شده است که باید روشن و نهایی شود.
استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه در سال ۹۳ نرخ بیکاری ۱۵.۷ درصد را تجربه کرد، این نرخ در سال ۹۴ به ۱۷.۶ درصد صعود کرد و سال بعد هم رکورد ۲۲ درصد را ثبت کرد.
تعداد بیکاران کرمانشاه در سال ۹۶ اندکی کاهش یافت و به «۱۷۲ هزار نفر» رسید، اما نرخ بیکاری استان از ۲۱.۲ درصد پایین‌تر نیامد.
یکی از مهمترین موانع اشتغالزایی در استان، فضای نامطلوب کسب و کار است به طوری که آخرین پایش ملی کسب و کار هم نشان می‌دهد کرمانشاه در بین چهار استان آخر کشور جا گرفته است.
استان کرمانشاه پر از ظرفیت‌های بزرگ و متعدد اقتصادی و درآمدزایی است؛ از وجود ۶۰۰ هزار جوان ۱۵ تا ۲۹ ساله و بیش از ۹۰۰ هزار هکتار زمین آماده کشت با منابع آبی مناسب گرفته تا وجود معادن متعدد و ظرفیت‌های پرشمار گردشگری و داشتن چهار بازارچه و ۲ گمرک رسمی در مرز عراق.
کرمانشاه با وسعت حدود ۲۵ هزار کیلومتر مربع، ۱.۵ درصد از مساحت کل کشور (هفدهمین استان) را به خود اختصاص داده و شامل ۱۴ شهرستان، ۳۱ بخش، ۳۲ شهر، ۸۶ دهستان است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)