• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۹۹۶۸
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۷:۲۷
بین الملل » تحلیلی

مهمترین اخبار جهان(7-19)

­وزیر امور خارجه ایران گفت: این نخستین بار در تاریخ سازمان ملل متحد است که یک عضو دائم شورای امنیت، کشورها را به خاطر رعایت یک قطعنامه شورای امنیت مجازات می کند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما مهمترين رويدادهاي جهان در دوازده ساعت گذشته به شرح ذيل است.
­ایران
//وزرای دفاع ایران و روسیه در حاشیه هشتمین کنفرانس امنیت بین المللی مسکو دیدار و گفتگو کردند.(خبرگزاری صداوسیما )
//­وزیر امور خارجه ایران گفت: این نخستین بار در تاریخ سازمان ملل متحد است که یک عضو دائم شورای امنیت، کشورها را به خاطر رعایت یک قطعنامه شورای امنیت مجازات می کند.(شبکه تلویزیونی رویترز)
//­برگزیدگان بخش های ملی و بین الملل چهاردهمین جشنواره بین المللی رادیو معرفی شدند.(خبرگزاری صدا و سیما )
//سخنگوی وزارت امور خارجه واکنش شتابزده مقامات آمریکایی و درخواست آزادی یکطرفه زندانیان آمریکایی را نشان دهنده عدم درک درست آنان از مفاهیم مذاکره، توافق و تبادل خواند که ثابت می کند آنان در ادعاها و تبلیغات ماه های گذشته خود کمترین صداقتی ندارند.(خبرگزاری صداو سیما)
سودان
//شورای نظامی سودان اعلام کرد به گفتگو با ائتلاف «آزادی و تغییر» سودان به منظور حفظ امنیت و ریشه کن کردن نظام عمر البشیر رئیس جمهور سابق سودان ادامه می دهیم.(­شبکه الجزیره مباشر)
روسیه
//هشتمین کنفرانس امنیتی روسیه با حضور وزیران دفاع و مقامات عالیرتبه دفاعی و امنیتی 111 کشور جهان در مسکو آغاز شد. وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران در صدر هیاتی در این کنفرانس حضور دارد.(خبرگزاری صداو سیما)
//­سازمان اطلاعات روسیه اعلام کرد سالانه 20 هزار تروریست وارد اروپا می شوند .(خبرگزاری اسپوتنیک)
//رئیس جمهور روسیه گفت پذیرفتنی نیست که ساکنان مناطق تحت کنترل شورشیان در اوکراین هیچ حقی نداشته باشند.(خبرگزاری رویترز)
سازمان ملل متحد
//سازمان ملل با انتشار گزارشی جدید، شمار قربانیان تجاوز عربستان سعودی به یمن را حدود 250 هزار نفر تخمین زده است.(پایگاه خبری اینترنتی العهد لبنان)
//اداره آوارگان سازمان ملل 325 آواره را به خاطر وخامت اوضاع از مرکز بازداشت قصر بن غشیر در جنوب طرابلس به مکان دیگری منتقل کرد.(خبرگزاری رویترز)
کانادا
//شرکت ملی راه آهن کانادا تأیید کرد یک قطار با چند واگن که مواد خطرناک حمل می کرد در منطقه اسومپسیون Assomption در کبک از ریل خارج شد.(خبرگزاری رویترز)
لیبی
//مدیر دفتر ژنرال خلیفه حفتر فرمانده نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی وابسته به دولت شرق این کشور، به مسکو نشانه عمق رابطه میان خلیفه حفتر و روسیه است .( خبرگزاری رویترز)
انگلیس
//اداره اصلی شنود در انگلیس اعلام کرد این ادعا که دولت اوباما از این اداره خواسته است بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 از دونالد ترامپ جاسوسی کند کاملا احمقانه است و نباید به آن توجه کرد.(خبرگزاری رویترز)
//سخنگوی نخست وزیر انگلیس گفت اسکاتلند یک بار در سال 2014 درباره استقلال همه پرسی برگزار کرده است و باید به نتایج آن احترام گذاشت.(خبرگزاری رویترز )
//شماری از فعالان مدنی و حقوق بشر با حضور برابر سفارت عربستان در لندن خشم و انزجار خود را از رژیم ال سعود در کشتار دسته جمعی فعالان مدنی که در سایه حمایت دولتهای غربی از این رژیم و سکوت مجامع جهانی انجام شده است ابراز داشتند . (خبرگزاری صدا و سیما )
امریکا
//در پی واژگون شدن یک قطار حمل مواد قابل اشتعال در فورت وورث در ایالت تگزاس آمریکا,​ در این منطقه وضعیت اضطراری اعلام شد.(شبکه تلویزیونی ای پی تی ان)
//وزارت خارجه آمریکا از میانمار خواست اجازه دهد دو روزنامه نگار زندانی رویترز نزد خانواده هایشان باز گردند.(خبرگزاری رویترز)
//وزارت دادگستری آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد یک کارمند سابق وزارت خارجه آمریکا اتهام وارده به وی درباره تبانی با عوامل چین را پذیرفت.(خبرگزاری رویترز)
//مقامات آمریکایی گفتند عبور کم سابقه رزمناو فرانسوی از تنگه تایوان موجب شد چین دعوت خود از فرانسه به یک رژه دریایی را پس بگیرد.(خبرگزاری رویترز )
//کمیسیون تجارت بین الملل آمریکا گفت تولیدکنندگان رینگ و لاستیک در آمریکا از رینگ های کامیون تولید چین که با قیمت بازارشکنی عرضه شده اند و به نحوی غیرمنصفانه یارانه دولتی می گیرند متضرر شده اند.به همین منظوراین کمیسیون عوارض سنگینی را به مدت پنج سال بر این محصولات چینی پیشنهاد کرد.(خبرگزاری رویترز)
//مقامات آمریکا از ثبت 695 مورد ابتلا به سرخک در این کشور خبر دادند و آن را بدترین اپیدمی این بیماری از سال 2000 توصیف کردند.(­خبرگزاری فرانسه)
اتحادیه اروپا
//سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در خصوص اعدام های اخیر در عربستان سعودی بیانیه ای منتشر کرد.(پایگاه اینترنتی اتحادیه اروپا)
ترکیه
//مقامات ترکیه فردی را به ظن عضویت در داعش و اینکه وی قصد داشته است در این هفته اقدامی تروریستی در ترکیه صورت دهد، بازداشت کردند.(خبرگزاری رویترز)
جمهوری آفریقای مرکزی
//ژاندارمری محلی جمهوری آفریقای مرکزی اعلام کرد ­اعضای یک گروه مسلح موسوم به جبهه دموکراتیک مردم آفریقای مرکزی روز دوشنبه به روستای لوکوتی در غرب این کشور حمله کردند.(خبرگزاری فرانسه)
عربستان سعودی
­// معاون وزیر دفاع عربستان سعودی گفت : همکاری عربستان با روسیه به ایجاد صلح در منطقه کمک می کند .(خبرگزاری اسپوتنیک )
افغانستان
//مقامات محلی افغانستان اعلام کردند نبردهای شدیدی از روز دوشنبه میان طالبان و نیروهای داعش در شرق این کشور جریان دارد.(خبرگزاری رویترز )
اسکاتلند
//رهبر حزب ملی اسکاتلند اعلام کرد با اجرای برگزیت باید حق برگزاری همه پرسی بر سر جدایی اسکاتلند از انگلیس محفوظ باشد .(خبرگزاری صداو سیما )
یمن
//رئیس هیئت دولت نجات ملی یمن در گفتگوهای سوئد از همه مخالفان دولت نجات ملی یمن از جمله اشخاص، سربازان، افسران، فرماندهان و شخصیت های اجتماعی و قومی قبیله ای دعوت کرد که به آغوش وطن بازگردند و با دولت نجات ملی یمن همکاری کنند.­(شبکه تلویزیونی المسیره)
چین
//­دادستانی چین به طور رسمی حکم بازداشت رئیس سابق پلیس بین الملل (اینترپل) را صادر کرد. (خبرگزاری فرانسه)
ونزوئلا
//­معاون نیکلاس مادورو در امور توسعه اجتماعی اعلام کرد که دولت ونزوئلا طی روزهای آینده از سازمان کشورهای آمریکایی خارج خواهد شد. (خبرگزاری صداوسیما )
//معاون مطبوعاتی رئیس جمهور ونزوئلا از شناسایی 19 تن از عاملان اصلی حملات سایبری و خرابکاری در سد عظیم الگوری واقع در ایالت بولیوار خبر داد.(خبرگزاری صداوسیما )
سوریه
//معاون وزیر دفاع سوریه اعلام کرد استان ادلب چه به صورت مسالمت آمیز ( صلح) چه ازطریق جنگ از اشغال گروههای تروریستی آزاد خواهد شد و به سوریه باز خواهد گشت و نظامیان آمریکایی نیز قطعا از سوریه خارج می شوند .(خبرگزاری اسپوتنیک)
بلاروس
//بلاروس گفت در پی اقدام لهستان به توقف پذیرش محموله های نفت خام روسیه، انتقال نفت خام روسیه به غرب تعلیق شد.(خبرگزاری رویترز )

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعتکاف یکی از بهترین فرصت‌های تربیتی است
استقبال زرندی‌ها از مراسم معنوی اعتکاف
تعطیلی ۴ مرکز درمانی غیرمجاز در شیراز
درخشش هنرمند مازندرانی در رویداد معتبر بین‌المللی صنایع‌دستی
دستگیری سارقان منازل در نجف آباد
از ژنتیک تا جراحی؛ تحولات نوین درمان سرطان‌های گوارشی در اردبیل
خودرو حامل مواد مخدر به مقصد نرسيد
رسید کاغذی سلامتتان را به خطر می‌اندازد
توزیع ۱۵۵ میلیون لیتر سوخت ماشین‌آلات کشاورزی در آذربایجان غربی 
افزایش قیمت تمام کالاها باید تحت نظارت و کنترل باشد
فعالیت انتقال خون ظریف، فنی و حساس است
کشف شمار زیادی اقلام مسروقه از مخفیگاه ۳ سارق در کرمان
بازدید استاندار از فریمان و افتتاح چند دامداری
کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۵ فردا در صحن علنی بررسی می‌شود
رسانه‌ها صدای مطالبات مردم باشند
رعد پدافند هوایی همدان، در جایگاه سوم سوپر لیگ کاراته کشور
ثبت نام کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور فقط از طریق سازمان سنجش
حل و فصل پرونده ملکی شهرستان بروجرد به ارزش ۳۵ میلیارد تومان
مشوق‌های مالی، موتور محرک سرمایه‌گذاری در بهره‌وری انرژی
مالیات‌های نشان‌دار نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های عمومی دارند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۱ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۵ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۳ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)