• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۲۰۲۳۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۸
اقتصادی » مسکن
قیمت‌ها حبابی است

قیمت گذاری مسکن وظیفه وزارت راه نیست

معاون وزیر راه: قیمت گذاری مسکن به طور مطلق وظیفه این وزارتخانه نیست و کار ما تنظیم و تعادل عرضه و تقاضا است

مازیار حسینی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: در برخی مناطق تقاضا هست، اما تولید نیست ما باید به سمت تولید و افزایش عرضه برویم و اگر عرضه زیاد صورت گیرد قیمت‌ها افزایش نخواهد داشت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی در پاسخ به این سوال که باید قانونی برای کنترل قیمت مسکن باشد و نظارت بر قیمت‌ها صورت گیرد، گفت: روش‌های نظارتی حداقل در طولانی مدت جواب نمی‌دهد مالکیت در اسلام و قوانین ما به رسمیت شناخته شده است اگر مالک و فروشنده توافق کند کسی نمی‌تواند بگوید که چه قیمتی بگذارید.
وی افزود: قیمت دستوری در بخش مسکن روش درستی نیست. امروز افزایش قیمت به این معناست که درگذشته عرضه‌ای صورت نگرفته است.
معاون مسکن و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی گفت: درکنار ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی، امسال حدود یک میلیون مسکن مهر وارد بازار می‌شود و تا حدودی بازار را به ثبات می‌رساند.
وی افزود: در ماه‌های آتی قیمت مسکن در حد تورم خواهد بود و تغییرات عجیب قیمتی نخواهیم داشت.
حسینی گفت: پردیس، پرند و شهریار به لحاظ کیفیت زندگی محل مناسبی هستند و تنها مشکل این شهرستان‌ها رفت و آمد است و بسیاری ازآن‌ها به لحاظ اشتغال و درمان وابسته به شهر‌های بزرگ هستند و باید رفت و آمد آن‌ها تسهیل شود به همین منظور مترو هشتگرد و پرند در حال تکمیل است و مطالعات ساخت مترو پردیس در دستور کار قرارگرفته است.

 افزایش تولید؛ تنها راه حل کاهش قیمت مسکن 
وی درباره قیمت مسکن گفت: در کل کشور افزایش صد درصدی قیمت صورت نگرفته است و در برخی از کلان شهر‌ها افزایش قیمتی صورت گرفته که مطمئن هستم قیمت‌ها تعدیل می‌شود، زیرا قیمت‌ها حبابی است و به مرور زمان این شرایط به ثبات می‌رسد.
وی با اشاره به اینکه افزایش تولید تنها راه حل کاهش قیمت مسکن است، ادامه داد: مخالف افزایش سقف تسهیلات مسکن نیستیم، اما این افزایش تسهیلات باید به گونه‌ای باشد که منجر به تورم نشود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
حسینی افزود: بیشترین قیمت مسکن مربوط به زمین است به همین دلیل سیاست ما این است که زمین‌های دولتی را برای ساخت و ساز وارد بازار مسکن کنیم.
وی با بیان اینکه متولی شناسایی زمین، سازمان ملی زمین و مسکن است، ادامه داد: با تأکید ریاست جمهوری تمام نهاد‌های دولتی که زمین قابل ساخت دارند، باید واگذار کنند. اولویت خانه دار شدن هم با کارکنان همان سازمانی است که زمین در اختیار ما قرار داده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: متأسفانه تقاضای انباشته شده در بخش مسکن وجود دارد واین امر بر قیمت مسکن تاثیر گذاشته است.

 تولید مسکن؛ مهمترین سیاست وزارت راه 
معاون مسکن و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی گفت: بدلیل عدم اجرایی شدن قانون پیش فروش ساختمان، لایحه پیش فروش مسکن در مجلس درحال بازنگری است.
حسینی با بیان اینکه تولید مسکن مهمترین سیاست وزارت راه و شهرسازی است، گفت: بخش مسکن بیش از ۸ درصد تولید ناخالص ملی را تحت تأثیر قرار می‌دهد و سالانه حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی در این بخش انجام می‌شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی ادامه داد: بطور مستقیم و غیر مستقیم حدود ۲۰۰ صنعت وابسته به صنعت ساختمان است که اگر بتوانیم موتور تولید مسکن را روشن کنیم کمک به اشتغال و رونق تولید کرده ایم.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: مسکن کالای اقتصادی است، باید برای سرمایه گذار توجیه اقتصادی داشته باشد تا به سمت تولید برود.
وی افزود: در تلاش هستیم تا پرداخت تسهیلات را به سمت دهک‌های پایین سوق دهیم تا آن‌ها بتوانند سرپناه مناسبی داشته باشند.

 ساخت مسکن اشتغال 
حسینی ادامه داد: بدنبال این هستیم که در برخی از مراکز تولید اقدام به ساخت مسکن کنیم تا در کنار اشتغال سکونت هم شکل بگیرد و مسکن از قالب صرفا خوابگاهی خارج می‌شود.
وی تصریح کرد: مصالح ساختمانی در داخل کشور تولید می‌شود و کمترین خروج ارز در این بخش صورت می‌گیرد.
وی ادامه داد: در طرح ملی باید ۴۰۰ هزار واحد مسکونی ساخته شود که از این تعداد نوسازی و بهسازی ۱۰۰ واحد آن در بافت فرسوده هدف گذاری شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی درباره اقدامات نوسازی در بافت فرسوده گفت: نوسازی و بهسازی دربافت فرسوده شهر‌های اراک و شیراز آغاز و قراد آن‌ها منعقد شده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از اقدامات وزارت راه و شهرسازی تغییر سبک ساخت است، گفت: باید به سمت صنعتی سازی برویم، زیرا این موضوع باعث افزایش کیفیت و صرفه جویی در انرژی می‌شود.
وی ادامه داد: بدلیل عدم استقبال از قانون پیش فروش مسکن این طرح در مجلس توسط تیمی از حقوق دانان وانبوه سازان در حال بررسی است. درصورت اصلاح و با حمایت مجلس از قانون پیش فروش ساختمان، سازنده و خریدار راغب به معامله می‌شوند.
وی افزود: زمان نهایی شدن قانون پیش فروش ساختمان بستگی به حمایت وعمل مجلس دارد.

 تنظیم لایحه مالیات بر مسکن 
وی درباره مالیات بر مسکن گفت: مالیات برمسکن نباید باعث فرار سرمایه از این بخش شود.
حسینی ادامه داد: هدف از دریافت مالیات از مسکن، دریافت مالیات از فردی که یک ملک را یکبار می‌خواهد بفروش برساند نیست بلکه جلوگیری از سفته بازی است که قانون مالیات بر مسکن این موضوع را رصد کند.
وی گفت: در ماه‌های آینده لایحه‌ای تنظیم و به دولت تقدیم می‌کنیم، قوه قضائیه و وزارت دارایی باید در جهت تحقق این طرح کمک کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بنام خدا
اگر ما زمین های کشاورزی( حدود ۵۰ میلیون هکتار ) ، کوه ، دره ، کویر و ....... را کنار بگذاریم ، خیلی خیلی سریع و راحت می توان به هر ایرانی ۵۰۰۰ متر مربع ، زمین رایگان داد...
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان نخستین رویداد رسانه اى «هما»
ردپایی از کودکی و نوجوانی در اشعار قیصر امین‌پور
دریای مواج با افزایش سرعت باد جنوب غربی از ظهر امروز، ۱۰ آبان
احداث نیروگاه خورشیدی در ۱۱۶ هکتار از اراضی ملی کهگیلویه و بویراحمد
اعتراف کلاهبردار حرفه‌ای به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی
صحرا نوردان اسکی دور هم جمع شدند
همایش پیاده روی خانوادگی در خرم‌آباد
پرتاب موفقیت‌آمیز فضاپیمای سرنشین‌دار چین به فضا
موموری لرزید
تنیس مسترز پاریس/ برخورد سینر و زورف در نیمه نهایی
جزئیات جدید از کالابرگ آبان ماه
آیین تجلیل از پیشکسوتان فوتبال در کاشان
تحلیف اعضای جدید هیات منصفه دادگاه مطبوعات
مانور صلابت سبلان صبح امروز در اردبیل برگزار شد
ورزش برای شهروندان مشهدی ممنوع
آغاز برداشت زعفران در روستا‌های مختلف بخش خضرآباد
کسب رتبه نخست کشوری هلال احمر چهارمحال و بختیاری در ارائه خدمات حمایتی به مددجویان
افتتاح طرحهای آموزشی در شهرستان ملکان
نجات خرس چهار ساله از تله سیمی در آمل
تجلیل از هنرمندان ملایری در سی و هفتمین جشنواره تئاتر استان همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)