• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۳۰۱۶۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۵
اردبیل » اقتصادی
گزارش مکتوب

اردبیل ، قطب تولید مبل کشور

اردبیل یکی از پنج مرکز مهم تولید مبل و کالای خواب در کشور است. واحدهای تولید مبل و صنایع چوبی این استان 10درصد از مصنوعات چوبی مورد نیاز کشور را تامین می کنند.

وارد سالن که می شوی ، صدای تاق تاق چکش های صنعتی با بوی چسب و پارچه نو در هم آمیخته است. فضای سالن آکنده از روح کار و تکاپو است. اینجا خط تولید  شرکت «نسیم خواب» از مدرن ترین واحدهای ساخت مبل و کالای خواب کشور با 25 سال سابقه است. جایی که چوب ها کنده کنده وارد خط تولید شده ، به صورت مبل و تخت آماده خارج می شوند. تولیدات این شرکت با برند معروف مبل و تخت «تات» به چند کشور صادر می شود.
اردبیل ، قطب تولید مبل کشور
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حسن صفر پور مدیر عامل واحد تولیدی نسیم خواب می گوید: سالانه بالای دو هزار دست انواع مبل های کلاسیک ، راحتی و منبتی در این واحد صنعتی تولید می شود .
وی با بیان اینکه در حال حاضر در 28 شهر کشور نمایندگی داریم و بیش از 20 درصد از تولیدات ما به کشورهایی مانند عراق ، جمهوری آذربایجان و روسیه صادر می شود ، از تلاش برای راه اندازی خط تولید جدید با مدرن ترین دستگاه های روز در این واحد صنعتی خبر می دهد و می افزاید: این خط تولید با هدف تولید انواع مبل صادراتی به کشورهای اروپایی در حال احداث است و با راه اندازی آن تعداد کارگران این شرکت از 100 به 200 نفر افزایش می یاید.
اردبیل ، قطب تولید مبل کشور
احمد یکی از کارگران میانسال این شرکت که به گفته خودش 12 سال است در واحد دوزندگی پارچه مبل کار می کند می گوید : افتخارم می کنم که در شرکتی مشغول کار هستم که محصولاتی با برند بین المللی تولید می کند. من دوره های مرتبط با دوخت پارچه مبل را گذرانده ام و به صورت حرفه ای کار می کنم و از درآمد خود راضی ام.
وی می افراید: اگر مردم کالای باکیفیت ایرانی بخرند چرخ ما هم همیشه می چرخد و کار می کنیم.
سالن فروش بزرگ دفتر مرکزی نسیم خواب ، درست در جوار خط تولید این واحد تولیدی قرار دارد. اغلب مشتریانی که در سالن فروش قدم می زنند ، قبلا هم از این مجموعه خرید کرده اند. آنها می گویند جنس های نسیم خواب از بیشتر کالاهای مشابه خارجی بهتر است و از نظر کیفیت با برندهای ترکیه ای رقابت می کند.
خانم قربان نژاد گفت: چندسال پیش مبل تولید اردبیل را از همین فروشگاه خریدم و همچنان از کیفیت مبل و انتخاب خود راضی هستم و اکنون نیز برای خرید صندلی غذاخوری دوباره به همین جا مراجعه کرده ام.
مدیر عامل نسیم خواب می گوید اکثر مواد اولیه کارخانه از داخل کشور تامین و تنها بخشی از پارچه های مورد نیاز از ترکیه خریداری می شود.
وی با بیان اینکه این شرکت موفق به اخذ نشان استاندارد ملی ایران شده است و تولیداتش کلیه استاندارد های بین المللی و از جمله استاندارد اتحادیه اروپا  را دارد تصریح می کند: تولیدی مبل نسیم خواب برای سالهای متمادی موفق به اخذ تندیس طلایی رعایت حقوق مصرف کننده شده است.
اردبیل ، قطب تولید مبل کشور
حمایت از کارگاههای کوچک
اسماعیل باقری از صاحب یک کارگاه کوچک تولید و تعمیر مبل در اردبیل می گوید : در این کارگاه من و شریکم دو نفری مشغول کاریم و مبل های با کیفتی تولید و به مشتری تحویل مشتری می دهیم .
وی ادامه می دهد : برغم کوچک بودن مساحت کارگاه ، در همین فضای محدود تولیدات خود را به مشتریانی در برخی استان های همجوار ارسال می کنیم و این ادعا را داریم که در صورت توسعه کارگاه ، توانایی تولیدات بیشتر حتی برای صادرات به کشورهایی مانند عراق و جمهوری آذربایجان را داریم.
باقری عدم حمایت دولت از کارگاه های کوچک مبل سازی را خاطرنشان می کند و می گوید:  12 سال است که پروانه کسب داریم ولی در این مدت هرگاه برای گرفتن وام مراجعه کردیم به در بسته برخوردیم در حالی که برخی افراد با پروانه کسب صنایع چوبی،  وام های کلان گرفته و در کار دیگری سرمایه گذاری کرده اند.
وی به مشکل تامین مواد اولیه نیز اشاره می کند و می گوید: بیشتر مواد اولیه از جمله میخ و ابر و فنر و اسفنج کاملا در داخل کشور تولید می شود و 50 درصد از پارچه های مصرفی ما هم ایرانی است اما قیمت مواد اولیه در نوسان است و دیگر نمی توانیم مثل گذشته با چک به صورت عمده مواد اولیه تهیه کنیم.
اردبیل ، قطب تولید مبل کشور
صنعت اشتغالزا
امانی رئیس اتحادیه مبل فروشان اردبیل با یادآوری اینکه در صورت مطلوب بودن وضعیت بازار ، صنعت مبل سازی جزو صنایع کوچک پرسود است می افزاید: استان اردبیل دارای بیش از یکصد واحد مبل سازی یا کارگاه تعمیر مبل است که اکثر تولیدات آنها با کیفیت بالا و مشتری پسند عرضه می شود و بالغ بر یک هزار نفر از اهالی استان در این صنعت شاغل هستند.
وی تصریح می کند: علاوه بر تولید کنندگان، فروشندگان و کارگران، افرادی که در شغلهایی مثل شیشه بری، نجاری، تولید پارچه و حمل و نقل فعالیت می کنند به نحو مستقیم و غیر مستقیم از فعالیت صنعت مبل سازی نان می خورند.
امانی با بیان اینکه بیش از دو سوم از کل تولیدات کارگاه های مبل سازی در استان اردبیل به استانهای مختلف و حتی به کشورهایی مانند ترکیه صادر می شود خاطرنشان می کند: اغلب واحدهای مبل سازی در اردبیل از پارچه ها و اسفنج های با کیفیت بالا استفاده می کنند و در نتیجه دوام مبلهای تولیدی بالا بوده و مورد پسند مشتری قرار می گیرند، اما در برخی نمایشگاههای برپا شده اجناس بی کیفیت پایین با قیمت ارزان به مشتری فروخته می شود که این کار در حقیقت کلاه گذاشتن بر سر مشتریان است.
رئیس اتحادیه مبل فروشان اردبیل عرضه برخی محصولات بی کیفیت در نمایشگاههای فصلی را از عوامل کاهش اعتماد مردم به صنعت مبل سازی داخلی عنوان و تاکید می کند: باید تدابیری اتخاذ شود تا شرکت هایی که تولیداتشان استاندارد و کیفیت لازم را ندارد، از شرکت در چنین نمایشگاه هایی منع شوند.
وی ادامه داد: به همین منظور انجمن صنفی مبل و دکوراسیون استان اردبیل پیشنهاد احداث بازار متمرکزی برای عرضه محصولات متنوع و باکیفیت را به مسئولان ارائه داد و این طرح با عنوان «بازار مبل اردبیل» در فروردین ماه 94 در زمینی به مساحت 13 هزار و 154 مترمربع کلنگ زنی شد اما تاکنون به بهره برداری نرسیده است.
اردبیل ، قطب تولید مبل کشور
توسعه صنایع اشتغالزایی مانند واحدهای تولید مبل با رویکرد صادرات محور باعث اشتغال بیشتر و ارز آوری خواهد شد . به همین منظور از دولت انتظار می رود ضمن کنترل قیمت مواد اولیه ، با پرداخت تسهیلات ویژه از جوانان ماهر برای ورود به این عرصه حمایت کند.
 
* نویسندگان : پریسا نجات – یاشار پورمجید
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
اردبیل قطب تولید مبل کشور
اردبیل ، قطب تولید مبل کشور
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
خیلی رانندگی محصولاتی که مشابه کیفیت ساردتولیدیها را دارند خیلی خیلی گرانند
لطفا با این شماره تماس بگیرید ۰۹۱۲۴۴۶۷۲۸۹
نظر شما
آخرین اخبار
کسب رتبه نخست اعتباربخشی ملی مرکز آموزشی درمانی هاجر (س) شهرکرد
پیشتازی «نوسان» و «پاورقی»، در تماس‌های مردمی سامانه ۱۶۲
ارزیابی دقیق و هدف قرار دادن سلول‌های سرطانی با رادیو دارو‌ها
تقویت همکاری‌های علمی و فناوری ایران و کره جنوبی با توافقات جدید
مهمترین خبر‌های استان قم در ۳۰ آبان ۱۴۰۴
مشارکت بخش خصوصی گردشگری در اطفای حریق چالوس
آمار فروش و تماشاگران نمایش‌های در حال اجرا
مجازی شدن مدارس نوبت عصر شهرستان ماهشهر
آغاز نشست خبری جشنواره جهانی فیلم فجر
غبارروبی و گرامیداشت مقام شهدا در یادمان شهید گمنام استانداری ایلام
کلنگ‌زنی مدرسه ۱۲ کلاسه در بنک کنگان به‌دست وزیر آموزش و پرورش
اجرای گرو‌ه‌هایی از ۲۰ استان در در جشنواره «بیت و حیران»
رفع تصرف ۴ هزار مترمربع از اراضی موقوفه در بندپی بابل
برگزاری نخستین نشست تخصصی «اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه»
بازگشایی کتابخانه عمومی شهید امامی گتوند پس از دو سال
جشنواره آموزشی نخستین واژه «آب»؛ روایت آشنایی کودکان با اهمیت آب
مهلت ارسال اثر به سومین جشنواره فضای مجازی نیروی هوایی ارتش تمدید شد
۵ مصدوم در واژگونی پژو ۲۰۶ در شهرستان ایذه
نگاهی به چند برنامه رادیویی
بهره مندی ۶۰۰ هزار روستایی کرمانشاه از نظام ارجاع
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)