• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۳۴۵۹
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۲
بین الملل » غرب آسیا
مقاله روزنامه الاخبار از اعتمادسازی حماس؛

ائتلاف دفاعی مشترک با سایر طرفهای محور مقاومت

روزنامه الاخبار لبنان نوشت: درحالیکه ایران و حماس بار دیگر اعتمادسازی کردند، زمان پیوستن این جنبش به یک ائتلاف دفاعی مشترک با سایر طرفهای محور مقاومت نزدیک شده است.

ائتلاف دفاعی مشترک با سایر طرفهای محور مقاومت
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از روزنامه الاخبار چاپ لبنان؛ جنبش حماس از سفر هیئت این جنبش به ایران و مواضع مقامات جمهوری اسلامی ایران خرسند است و زمان پیوستن جنبش به یک ائتلاف دفاعی مشترک با سایر طرفهای محور نزدیک شده است.
­پایگاه اینترنتی روزنامه الاخبار لبنان در گزارشی به قلم هانی ابراهیم نوشت: در حالیکه جمهوری اسلامی ایران و جنبش «حماس» بار دیگر اعتماد سازی کردند و حماس نیز طی دو سال اخیر به موضع خود به محور مقاومت بازگشته است برخی گزارشها حاکی است « زمان پیوستن جنبش به یک ائتلاف دفاعی مشترک با سایر طرفهای محور نزدیک شده است».
منابع آگاه می گویند سفر دو روز قبل هیئت بلندپایه جنبش به تهران و دیدارش با حضرت آیت الله العظمی خامنه ای برای نخستین بار پس از خروج جنبش «حماس» از دمشق در سال 2012, در پاسخ به دعوت ایران از اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس انجام گرفت. هنیه چند بار تلاش کرد از نوار غزه خارج شود اما مخالفت مصر مانعش شد و تصمیم گرفت این سفر را برخی اعضاء دفتر در خارج و در صدر آنها صالح العاروری معاون هنیه انجام دهند. برخی شخصیتهای رهبری از غزه که به هنیه نزدیک هستند و مهمترین آنها اسماعیل رضوان است توانستند در این هیئت حضور یابند. یادآور می شود که مصر به رضوان اجازه می دهد برخی سفرهای خارجی داشته باشد.
مقامات مصر در دو سال گذشته چهار بار درخواست هنیه را برای سفرهای خارجی به چند کشور رد کردند. در مهمترین موارد مصر با خروج هنیه برای سفر به روسیه در مارس گذشته برای بررسی مسأله مصالحه فلسطینی مخالفت کرد.
البته پاسخهای مصر درباره سفرهای خارجی جز در یک مورد در ماه مه گذشته بطور مستقیم نبود و در بیشتر موارد در قالب تاخیر در دادن پاسخها انجام شد. با این وجود هنیه تلاش کرد در آغاز امسال با تصمیمش برای چهار هفته حضور در قاهره بر مصری ها اعمال فشار کند اما این روش موفقیت آمیز نبود و مجبور شد به غزه باز گردد.
این منابع درباره دیدار هیئت حماس با مقامات ایران گفتند جنبش «حماس» برای تقویت روابط با همه طرفهای محور مقاومت ابراز تمایل کرد تا جائیکه به توافق رسیدند بر سر تشکیل « ائتلاف دفاعی مشترک» که این طرفها بتوانند از طریق هماهنگی جمعی با تجاوزات مقابله کنند. العاروری نامه رسمی هنیه برای تشکر از جمهوری اسلامی را به خاطر « تلاشهای ایران در حمایت از مسأله فلسطین» به طرف ایرانی تقدیم کرد.
وی تمایل جنبش را برای تقویت روابط با ایران ابراز داشت و درخواست کرد جمهوری اسلامی حمایت بیشتری « برای مقابله با محاصره کُشنده نوار غزه توسط اسرائیل » به عمل آورد. وی همچنین بر « همبستگی حماس با ایران برای مقابله با سیاستهای آمریکا و اسرائیل» تاکید کرد.
با این وجود جنبش «حماس» از سطح بیانات مقامات ایران در این دیدارها ابراز خرسندی کرد به ویژه اینکه حضرت آیت الله العظمی خامنه ای گفت: «حماس در قلب فلسطین و فلسطین در قلب جهان اسلام جای دارد» و از مواضع مهم رئیس دفتر سیاسی جنبش در مقابله با اسرائیل اشغالگر تجلیل و تأکید کرد ایران « با هیچ کشوری در جهان بر سر مسأله فلسطین تعارف نداریم. ما همیشه مواضعمان را درباره فلسطین صریح و شفاف اعلام می کنیم و در جامعه بین المللی کشورهای دوست ما که درباره فلسطین با ما اختلاف نظر دارند, می دانند جمهوری اسلامی در حمایت از فلسطین جدی است».
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)