• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۹۱۵۳
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۴

مغز متفکر حملات 11 سپتامبر عليه عربستان شهادت مي دهد

اعلام آمادگي مغز متفکر حملات 11 سپتامبر براي شهادت دادن به نقش عربستان در اين حملات، نمايش پايان پروژه ايران هراسي و آغاز ديگري براي دوشيدن سعودي هاست.

مغز متفکر حملات 11 سپتامبر عليه عربستان شهادت مي دهد

خالد شیخ محمد متهم اصلی حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ به برج هاي دو قلو در نيويورک اعلام آمادگی کرده است که اگر دولت امريکا او را  اعدام نکند، حاضر است در پرونده دادخواست خانواده‌های قربانیان علیه دولت عربستان شهادت دهد.
گفته مي شود در جریان حمله به ساختمان پنتاگون و برج‌های دوقلو (مرکز تجارت جهانی) حدود سه هزار نفر کشته و تقریبا دو برابر این تعداد نیز زخمی شدند. به گزارش خبرگزاری رویترز، وکلای شاکیان و قربانیان حمله تروریستی روز جمعه با ارائه نامه‌ای به یک دادگاه فدرال در منهتن، شرط خالد شیخ محمد، عضو برجسته شبکه القاعده و از طراحان این حمله تروریستی را اعلام کردند.
۱۵ تن از ۱۹ طراح و عامل حمله ۱۱ سپتامبر از شهروندان عربستان هستند و بر اساس برخي مدارک سفارت عربستان در واشنگتن و خاندان سعودي با عوامل اين حمله ارتباط داشته است. تعقیب حکومت عربستان به اتهام دست داشتن در حملات ۱۱ سپتامبر از سوی قربانیان تا سال ۲۰۱۶ ممکن‌ نبود تا اینکه در این سال، طرح «عدالت علیه حامیان تروریسم» موسوم به "جاستا" به کنگره ارائه و تصویب شد.
در ارتباط با اعلام آمادگي شيخ محمد براي دادن شهادت عليه عربستان، چند سوال مطرح است، نخست اينکه چرا پس از گذشت 18 سال از حملات 11 سپتامبر، مغز متفکر اين حملات براي دادن شهادت عليه سعودي ها اعلام آمادگي کرده است؟
دوم اينکه چرا شيخ محمد تا کنون زنده مانده و اعدام نشده است؟ سوم اينکه ارتباط اعلام آمادگي او براي شهادت دادن عليه عربستان با اقدام ترامپ به امضاء پرداخت غرامت به خانواده های قربانیان حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱،  چيست؟
چهارم اينکه آيا اين موضوع با گشودن شدن پرونده هاي مختلف عليه عربستان از جمله پرونده دست داشتن محمدبن سلمان در قتل جمال خاشقچي و جنايت جنگي در يمن بستگي دارد؟
در پاسخ به اين سوال ها و بر اساس سيگنال ها و برخي تحولات، تحليلي ارائه مي شود که به نظر مي رسد پاسخ به اين سوال ها را در بر بگيرد.
در شرايط فعلي سيگنال هايي از سوي عربستان و امارات به تهران فرستاده مي شود که حاضرند با دست برداشتن از تنش زايي،  در مسير برقراري روابط گام بردارند و اين حرک به معناي آن است که پروژه ايران هراسي ديگر براي دوشيدن کشورهاي عربي جواب نمي دهد.
در همين چارچوب به نظر مي رسد اينکه شيخ محمد تا کنون اعدام نشده آن هم در حاليکه بن لادن در خصوص اعدام او به امريکايي ها هشدار داده بود  و رابرت گیبز سخنگوی وقت کاخ سفید گفته بود که اگر خالد شیخ محمد مجرم شناخته شود "به ملاقات خالق خود خواهد رفت." نگه داشتن چنين مهره اي براي استفاده از او عليه عربستان در چنين روزهايي بوده است.
و در نهايت اينکه با توجه به گشوده شدن پرونده هايي چون دست داشتن محمدبن سلمان در قتل جمال خاشقچي و اقدام ائتلاف سعودي به جنايت جنگي در يمن، آينده نامعلوم عربستان با توجه به جنگ قدرت  و بحران سياسي ناشي از مرگ احتمالي سلمان، اين احتمال وجود دارد که دولت امريکا اکنون با گشودن نقش سعودي ها در حملات 11 سپتامبر به دنبال  مصادره تمامي سپرده هاي عربستان در امريکا و ساير کشورهاست.
 
-------------------------
رضا محمدمراد 
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی کامل ناوگان حمل‌ و نقل عمومی خراسان جنوبی برای سفر‌های تابستانی
تجدید بیعت کهگیلویه و بویراحمدی ها با ایران مقتدر
بازسازی ۹۰ درصدی ناوگان اتوبوسرانی در منطقه ۹
راهیابی «یَل» از اردبیل به جشنواره فیلم کوتاه آلمان
اجتماع باشکوه عاشقان ولایت در یکصد و سی و پنجمین قرار شبانه در خراسان شمالی
تداوم ایستادگی در شب ۱۳۵؛ تجمعات مردمی شهریار برای خونخواهی رهبر شهید
وقوع آتش‌سوزی در ارتفاعات شیراز
آیین بزرگداشت رهبر شهید ایران در شهرستان‌های خراسان شمالی
آزاد سازی ۶ هزار و ۷۰۰ مترمربع زمین به وضعیت زراعی شهرستان خرم آباد
آغاز مرحله شهرستانی مسابقات سراسری قرآن کریم در خراسان جنوبی
آمادگی کامل خراسان شمالی برای برگزاری باشکوه اربعین حسینی
ضوابط حفاظتی برای هفت اثر تاریخی خراسان شمالی ابلاغ شد
تداوم جوی آرام در بیشتر مناطق کشور
انهدام رادار پاتریوت و کنترل هوایی ناوگان پنجم دریایی آمریکا
ازسرگیری پرواز‌های فرودگاه سیرجان پس از چهار ماه وقفه
صعود تیم والیبال نوجوانان ایران به مرحله حذفی قهرمانی آسیا
کاشت ذرت دانه‌ای در ۱۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان ارزوئیه
قاب‌های ماندگار بدرقه رهبر شهید
نیمه‌نهایی جام جهانی ۲۰۲۶،اسپانیا - فرانسه؛ جنگ ستارگان در دالاس
شکاری از پرسپولیس جدا شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
آخرین وضعیت اختلال در خدمات ۴ بانک
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۲ تیر ۱۴۰۵
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش
کنایه عراقچی به ترامپ؛ ۲۰ درصد رقم بسیار بالایی است!
حمله سپاه به زیرساخت‌های ارتش آمریکا در عمان و بحرین
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد
ادامه حملات ارتش به پایگاه‌های آمریکا با پهپاد‌های انهدامی
به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند
نهایی شدن بندهای اصلی قرارداد گاز ایران و روسیه
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۴ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
سامانه یکپارچه خدمات مشترکان شرکت‌های برق منطقه‌ای عملیاتی شد  (۱ نظر)