• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۱۷۳۰
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۷
بین الملل » تحلیلی
انصار الله؛

ارتش یمن ابتکار عمل را در دست گرفته است

انصارالله: ارتش یمن ابتکار عمل را در برابر ائتلاف سعودی در دست گرفته است

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از المیادین، عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، تاکید کرد ارتش و کمیته های مردمی این کشور ابتکار عمل نظامی را در برابر ائتلاف متجاوز سعودی در دست دارد. 

علی القحوم در مصاحبه با شبکه تلویزیونی المیادین، درباره ادامه حملات یمنی ها به اهدافی در داخل خاک عربستان گفت: نظام سعودی به تجاوزگری خود علیه ملت یمن ادامه می دهد. شهید و زخمی شدن غیرنظامیان یمنی در حملات هوایی و توپخانه ای نظام سعودی ادامه دارد. نظام جنایتکار سعودی تجاوزگری علیه یمنی ها را متوقف نکرده است و به همین علت ارتش و کمیته های مردمی یمن مسئولیت دارند تا به این حملات پاسخ دهند از این رو به عملیات در مرزهای عربستان و تصرف پاسگاه های نظامی این کشور ادامه می دهند تا معادلات روشنی را در نوار مرزی ترسیم کنند. همزمان با این عملیات، حملات پهپادی و نیز حملات با استفاده از موشک های بالستیک دوربرد هم ادامه دارد. محل استقرار نظامیان سعودی و نیز مزدوران آنها را هدف قرار می دهیم. هزاران نفر از مزدوران از جنجوید سودان در نوار مرزی عربستان حضور دارند.
نظام سعودی همچنین به عناصر داعش و القاعده هم متوسل شده است تا آبروی خود را در این منطقه حفظ کند. به نظام سعودی می گوییم که باید تجاوزگری علیه ملت یمن را متوقف کند. ملت یمن هرگز قیمومیت آمریکا و نظام سعودی را نخواهد پذیرفت. سفیر سعودی می خواهد مانند گذشته تصمیم گیرنده اصلی در زمینه سیاسی در یمن باشد. آنها باید به ملت یمن احترام بگذارند و بدانند که ما هرگز سلطه مجدد آنها بر یمن را نخواهیم پذیرفت.
القحوم افزود: سعودیها به امید آمریکا، جنگ در یمن را آغاز کردند. اگر حمایت آمریکاییها نبود، نظام سعودی جرات نمی کرد وارد چنین جنگی شود. آنها به قدرت نظامی خود تکیه کردند، اما دیدند که نمی توانند با توسل به قدرت نظامی، اراده ملت یمن را در هم بشکنند. در پنجمین سال جنگ علیه یمن قرار داریم، اما هر روز شاهد افزایش قدرت نظامی ارتش و کمیته های مردمی هستیم. ما توانستیم به سلاح هایی دست پیدا کنیم که موازنه را تغییر داد. قدرت نظامی و نیز بصیرت مردم افزایش یافته است. همه فهمیده اند که جنگ در یمن، نبرد آمریکایی است که سعودیها و اماراتی ها مجری آن هستند. آنها باید در محاسبات خود بازنگری کنند. آنها تصور می کردند در مدت چند روز خواهند توانست در یمن پیروز شوند و یمن را به آغوش آمریکاییها بیندازند.
وی خاطر نشان کرد: سعودیها فقط زبان زور را می فهمند. سازمان ملل و جامعه جهانی و سازمان های انسانی هیچ فایده ای ندارند و آنها بر اساس منافع شان عمل می کنند. ملت یمن به پایداری و فداکاری ادامه می دهد و نظام سعودیها و بقیه متجاوزان را وادار خواهد کرد تا جنگ را متوقف کنند. آنها باید بدانند که یمنی ها متجاوزان و اشغالگران را تحمل نمی کنند. حتی استان هایی هم که در اشغال قرار دارد، با نارضایتی گسترده روبروست. ما مراحل دشوار گذشته را پشت سر گذاشتیم و به لطف خدا و به لطف هوشیاری ملت یمن، پیروز خواهیم شد. ما چیزی برای از دست دادن نداریم، زیرا همه یمن را ویران کرده اند. کسی که از ادامه جنگ ضرر می کند، نظام سعودی و متجاوزان است که زیر پرچم آمریکا عمل می کنند. ما همانطور که در گذشته با حملات خود، متجاوزان را غافلگیر کردیم، هنوز هم حملات غافلگیر کننده دیگری در نظر داریم. متجاوزان به هشدارهای قبلی توجه نکردند و تصور کردند می توانند که در این جنگ پیروز شوند. اما امروز ارتش و کمیته های مردمی یمن ابتکار عمل را در دست دارند و می توانند به همه اهداف حیاتی و راهبردی در داخل عربستان حمله کنند. یمن امروز قویتر از گذشته است. یمن لقمه آسانی برای نظام سعودی و نیز برای آمریکائیها نیست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
غیر حضوری شدن مدارس تهران
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)