• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۵۶۶۲
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۸
ورزشی » فوتبال و فوتسال
کمالوند در نشست خبری پیش از بازی مقابل استقلال:

همه دلخوشی و تفریح مردمان جنوب، فوتبال است

سرمربی تیم فوتبال پارس جنوبی جم: در شهر‌هایی مثل جم، خرمشهر و آبادان اگر فوتبال را بگیرید، دیگر چه چیزی می‌ماند؟ همه تفریح و دلخوشی مردم در این شهرها فوتبال است

همه دلخوشی و تفریح مردمان جنوب، فوتبال استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، فراز کمالوند در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل استقلال گفت: با توجه به شرایط دو تیم در بازی فردا، یک بازی خوب و تماشاگرپسند را خواهیم دید، فردا بازی سختی برابر استقلال داریم، تیم ما از هر نظر آماده است، بازیکنان انگیزه دارند تا بازی خوبی را برابر استقلال به نمایش بگذارند.

وی درباره مشکلات مالی تیم فوتبال پارس جنوبی جم افزود: مشکلات ما پابرجاست، این مشکل اصلا از طرف وزارت نفت ایجاد نشده است، بلکه از سمت مجلس است، آن‌ها گفته‌اند به تیم‌های حرفه‌ای وزارت‌خانه‌های دولتی نباید کمک شود و اگر شود تخلف است، بهترین راه این است که یک تبصره برای تیم‌هایی در نظر بگیرند که در شهر‌های نفت‌خیز هستند و این تیم‌ها از این قانون مستثنا شوند.

سرمربی تیم فوتبال پارس جنوبی جم گفت: اصلا موضوع پرداخت پول نیست، بازیکنان ما از سال‌های قبل طلب دارند، اوضاع همه تیم‌های نفتی به هم ریخته است، باید از سمت مجلس این مسئله حل شود و این موضوع به وزارت نفت مربوط نمی‌شود، چون مجبور است قانونی را اجرا کند که مجلس تصویب کرده است.

کمالوند افزود: در شهر‌هایی مثل جم، خرمشهر و آبادان اگر فوتبال را بگیرید، دیگر چه چیزی می‌ماند؟ مردم جنوب با مشکلاتی همچون آلودگی هوا رو به رو هستند، همه تفریح و دلخوشی مردم در اینجا‌ شهرها فوتبال است، فوتبال پارس جنوبی جم نیز هزینه زیادی ندارد، تیم‌های دیگر یک بازیکن می‌آوردند و برای دو بازی در کل فصل چند میلیارد به او می‌دهند؛ این کل بودجه تیمی مثل ماست.

وی درباره وضعیت فنی تیمش پیش از دیدار با استقلال گفت: تیم ما خوب است، نسبت به بودجه‌مان خیلی خوب عمل کردیم، ۱۰ بازیکن ما قراردادشان بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلیون است، ما دو باخت خفیف یک بر صفر برابر تراکتور و پرسپولیس داشتیم.

کمالوند افزود: مشکل اصلی ما با تیر دروازه است، در چند بازی هفت بار به تیر دروازه زدیم، استقلال در کنار پرسپولیس، سپاهان و تراکتور، یکی از شانس‌های قهرمانی است، به بازی‌های اخیر استقلال اشاره می‌کنم که با برنامه و با نشاط بازی می‌کند، البته تیم ما نیز دست و پا بسته نیست، در همین دو بازی اخیر سه بار به تیر دروازه زدیم و بدشانسی نیز آورده‌ایم.

سرمربی پارس در پاسخ به این پرسش که آیا کمک وزارت ورزش به استقلال و پرسپولیس به نوعی اجحاف در حق تیم‌های نفتی است؟ گفت: اگر اجازه دهید به این سوال جواب نمی‌دهم، چون تنش ایجاد می‌کند.

وی درباره برنامه بازی‌ها افزود: صحبت درباره این موضوع زمان‌بر است، یکسری از دوستان می‌گویند در انگلستان سه روز یک بار بازی می‌کنند، دوستانی که این حرف را می‌زنند به نقشه نگاه کنند، شما در اروپا اگر از صبح از خانه بیرون بزنید می‌توانید به هشت کشور بروید، کسی که لیگ ما را با هلند مقایسه می‌کند به نقشه نگاه کند.

کمالوند ادامه داد: کشور ما چهار فصل دارد، اکنون در کیش، جم و عسلویه کولر روشن می‌کنند، ولی در سرعین مردم تا کمر در برف هستند، این مقایسه جالب نیست، نصف تیم‌های ما در لیگ برتر با اتوبوس رفت و آمد می‌کنند، تیم‌های اروپایی شرایط متفاوتی دارند، استراحت، تغذیه و ایاب و ذهاب ما مثل آن‌ها نیست، بهتر است بگویند تحت فشاریم و اردو‌های ملی در پیش است و ما هم قبول می‌کنیم، ولی اینکه لیگ ما را با اروپا مقایسه کنند، قیاس درستی نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)