• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۵۵۹۷۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۸ - ۰۰:۴۳
اجتماعی » جامعه و شهری
گفتگوی ویژه خبری شبکه ۲ سیما

تشریح آخرین وضع مناطق سیل‌زده

مدیرکل بازسازی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی: کار ۷۱ هزار واحد مسکوني نیازمند مرمت در مناطق سیل زده به پایان رسیده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، آقای مجید جودی در استودیو گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما افزود: در بررسی‌های اولیه حدود ۶۵ هزار واحد احداثی که نیازمند بازسازی بودند شناسایی شد حدود ۳ هزار واحد از این تعداد شهری و بقیه را واحد‌های روستایی تشکیل می‌داد. البته در این بین حدود ۸۰ هزار واحد هم نیازمند مرمت و تعمیر بود.
او ادامه داد: از ۸۰ هزار واحد نیازمند مرمت حدود ۷۸ هزار واحد شروع به کار شد که کار حدود ۷۱ هزار واحد به اتمام رسیده است.
در حال حاضر هیچگونه مشکلی برای بازدید و تخصیص منابع به واحد‌های آسیب دیده احتمالی نداریم و هرکس نیازمندی واحدش را اعلام کند برای بازدید اقدام خواهیم کرد.
آقای جودی از پرداخت نکردن تسهیلات بانکی به سیل زدگان از سوی برخی بانک‌ها همچون ملت و تجارت خبر داد و افزود: تا این لحظه حدود ۷۰ هزار نفر میان بانک‌ها پاس کاری می‌شوند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای گودرز امیری معاون استاندار لرستان گفت: در حال حاضر حدود ۱۲۷ نقطه استان نیازمند لایروبی است که طی اعتبارات تخصیص یافته، ۳ نقطه را بنیاد مسکن قبول زحمت کرده و درمنطقه پل دختر با تامین اعتبار ۱۰۰ میلیارد تومان از پیشرفت خوبی برخوردار بوده، درمنطقه بابازید هم طرح لایروبی در حال اجراست البته یک طرح هم در چم میرمی باشد که اعتبارات مالی این ۳ طرح روی هم رفته حدود ۱۶۰ میلیارد تومان است.
او تصریح کرد: برای این ۱۲۷ نقطه نیازمند لایروبی، تاکنون ۱۶۰ میلیارد تومان از طریق بنیاد مسکن ابلاغ شده و ۴۵ میلیارد تومان هم از طریق وزارت نیرو و هیات دولت مقرر گردید، ولی در مجموع ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای همه ۱۲۷ نقطه نیاز است البته قول‌های مساعدی از سوی رئیس جمهور داده شده است.

آقای امیری گفت: لایروبی ۱۳ منطقه حساس هم با کمک آبفای منطقه‌ای و همت شهرداری‌ها آغاز شده و در حال انجام است.
معاون استانداری لرستان افزود: در بخش آبزی پروری کشاورزی استان لرستان هم خسارات زیادی به ثبت رسیده که تا این لحظه حدود ۸۰۰ میلیارد تومان برآورد هزینه بعمل آمده است. البته طبق مصوبات هفته گذشته هیات دولت، مقرر شد به ازاء هر تن آبزی پروری سرد آبی رقم ۲۰ میلیون تومان و به ازاء هر هکتار آبزی پروری گرمابی ۵۰ میلیون تسهیلات اختصاص یابد. دربخش خسارت‌های مردمی هم به ازاء هرتن پرورش ماهی سردآبی و نیز هر هکتار گرمابی هم ۸ میلیون تاکنون پرداخت شده است.
در خصوص پرونده‌های مربوط به بخش کشاورزی تا امروز حدود ۲۸ هزار پرونده به تائید کارگروه استانی رسیده که از این تعداد حدود ۲۶ هزار پرونده به تائید سازمان پژوهشگاه فضایی رسیده و به وزارت کشور هم ابلاغ و در نهایت ۲۰ هزار پرونده در سامانه ثبت گردیده است و با تائید باقیمانده پرونده ها، صاحبان پرونده‌های خسارت دیده می‌توانند برای دریافت تسهیلات و کمک‌های بلاعوض دولتی به بانک‌ها رجوع نمایند.
آقای امیری به حدود ۲۵۰۰ کیلومتر جاده آسیب دیده استان لرستان بر اثر سیل امسال اشاره کرد و افزود: تا این لحظه توانسته ایم جاده پل دختر را بازسازیم کنیم باقی مسیر‌ها هم بطور موقت برقرار شده البته دولت مبلغ ۳۴۵ میلیارد تومان در بخش راه‌ها و جاده‌های استان لرستان اختصاص داده است که در روند اقدامات، پیمانکاران انتخاب گریدند.
این پیمانکاران در جهت مرمت ۷۰۰ پل در این استان شروع بکار کرده اند حدود ۹۰ پل در حال مرمت و بازسازی و ۷۰ پل در مرحله آغاز بکار هستند.
روی هم رفته حدود ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان خسارت به استان لرستان وارد شد که با توجه به مشکلات دولت، امیدواریم بخشی از این مبلغ امسال و بخشی دیگر هم تا ۲ سال آینده تزریق گردد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای محمد موسوی مدیرکل دفتر مدیریت بحران وزارت جهاد کشاورزی هم گفت: در بخش خسارت دیدگان کشاورزی حدود ۳۰۰ هزار پرونده به کارشناسان معرفی شد که از این تعداد حدود ۲۳۰ هزار پرونده مورد بازدید قرار گرفت و تائیدیه گرفتند تا این لحظه هم ۱۷۳ هزار پرونده از تعداد کل ۲۳۰ هزار پرونده، مورد تائید سازمان پژوهشگاه فضایی قرار گرفت که در این روند حدود ۵۰ هزار پرونده به تائید کارگروه استانی رسید و ۱۰۵ هزار پرونده هم به مبلغ ۸۰۰ میلیارد تومان مشمول تسهیلات بلاعوض قرار گرفتند و تسهیلات دریافت نموده اند.
در خصوص بانک‌ها هم از ۱۲۰ هزار پرونده به ارزش ۹۵۰ میلیارد تومان تسهیلات معرفی شده به بانک‌های عامل تا امروز حدود ۳۰ هزار پرونده به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان پرداخت تسهیلات داشتیم. در این بین بانک کشاورزی ۴۵%، بانک تجارت ۳۹%، بانک توسعه تعاون ۲۷% و بانک‌های ملت و صادرات هم ۵% از مبلغی ابلاغی دولت را پرداخت نموده اند.
او درخصوص تسهیلات خسارت‌های دامی گفت: به ازاء هر واحد دامداری ۵ میلیون تومان کمک بلاعوض و ۱۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه، به ازاء هر راس سبک ۵۰۰ هزار تومان بلاعوض و ۵۰۰ هزار تومان وام قرض الحسنه با کارمزد ۴ درصد، به ازاء هر راس دام سنگین هم ۳ میلیون تومان بلاعوض و ۳ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه تصویب شد و در دستور کار کارگروه‌های استانی در حال پشتیبانی و پرداخت است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای هادی حق شناس استاندار گلستان هم گفت: تاکنون دولت ۱۳۰ میلیارد تومان برای لایروبی سد نرم آب تخصیص داده و تا این لحظه حدود ۷۶% این پرونده پیشرفت فیزیکی داشته است. درخصوص رودخانه هم باید گفت: لایروبی هر ۳ رودخانه اصلی این استان شروع شده سد وشمگیر هم ترمیم و تعمیر شده است.
او ادامه داد: در بخش راه‌ها و جاده‌ها هم، مشکل راه آهن بُرش خورده استان حل شد، براثر سیل ۹۷ نقطه جاده بُرش خورده بود که ۹۵ نقطه آن زیرسازی مجدد شد
حق شناس در خصوص اقدامات و تعهدات جهاد کشاورزی گفت: در ابتدا حدود ۱۰۰ هزار هکتار زمین خسارت دیده بود که در ارزیابی‌های بعدی به ۷۵ هزار هکتار کاهش یافت، در مرحله اول همه از تسهیلات بهره‌مند شدند، اما در مرحله دوم مشکلاتی پدید آمد، در بخش کشاورزی تاکنون ۱۰۱ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد.
مشکل طولانی شدن روند تخصیص در گلستان مربوط می‌شود به محله گمیشان چرا که فقط یک شعبه بانکی وجود دارد و این کار را کمی کُند می‌کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

آقای غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان هم گفت: روند تعمیرات واحد‌های احداثی استان خوزستان با افزایش همراه بوده است البته بعد از فروکش کردن آب در اراضی، کار احداث با دشواری‌هایی همراه است به این علت از تعداد قول داده شده ۱۸ هزار و ۳۶۰ واحد تاکنون ۱۷ هزار و ۵۶۰ واحد مسکونی در جریان تعمیر و پایان کار قرار دارند.
او ادامه داد: در استان خوزستان گرمای هوا در تابستان دیگر عامل تاخیر جریان ترمیم و احداث واحد‌ها بود که در ایام پیش رو سرعت کار بالاتر رفته و جبران تاخیر‌ها می‌شود.
آقای شریعتی با بیان اینکه بانک‌ها مشکلی برای تامین اعتبار ندارند افزود: تاکنون ۱۱ هزار و ۳۰۰ واحد خسارت دریافت کرده و ۱۲ هزار و ۲۳۵ واحد باقی مانده اند البته این رقم مورد تائید پژوهشگاه فضایی نبود که با بررسی‌های دوباره و تکمیل پرونده ها، حدود ۲ هزار پرونده مورد تائید پژوهشگاه قرار گرفت و حدود ۵۰ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض در نظر گرفته شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی محور کاج–جونقان
ضرورت واگذاری اختیارات ویژه به استان‌های مرزی برای واردات نهاده های دامی
آغاز طراحی نقاشی دیواری بلند در مسیر ساحلی غربی اهواز
پیش‌بینی کاهش ۳۰ درصدی بارش پاییزی در کردستان
واژگونی و حریق سواری پژو حامل سوخت قاچاق در محور گناباد - قائن
دوری و دوستی قرص آهن و کلسیم
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
گرامی داشت یاد و خاطره ۱۶۷ شهید شهرستان باروق
انتشار کتاب ریحانه سادات به خط بریل
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در ۵۶۰۰ مدرسه
افزایش تعرفه خدمات دامپزشکی
امکان استعلام اصالت کالای استاندارد از طریق سامانه پیامکی
کشف بیش از ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان بجستان
برد آبی پوشان گرمسار مقابل تیم شاهین آمل 
امدادرسانی به مصدومان واژگونی خودروی سواری پراید
معرفی فرمانده جدید مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت
هنرنمایی دانش آموزان مدرسه روستای یزدکان خوی درجشنواره غذا‌های سنتی
هفدهمین جشنواره «نخستین واژه آب» در استان اردبیل آغاز شد
راه یابی فیلم «تولد» از مشهد به جشنواره بین المللی نیویورک
انگلیس پشت پرده اجلاس منامه بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)