• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۸۳۴۰
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
سخنگوی سازمان تعزیرات:​

مهم‌ترین پرونده‌های تعزیرات در سراسر کشور

امسال ۳۴۴ هزار و ۳۳۳ پرونده وارده شعب تعزیرات و ۳۳۸ هزار و ۶۶ پرونده مختومه شده و ۴۸ هزار و ۹۶۴ پرونده هم مانده است.

مهم‌ترین پرونده‌های تعزیرات در سراسر کشوربه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ​سید یاسر رایگانی در نشست خبری با اشاره به اینکه شاهد رشد ۲۹۲ درصدی عملکرد نسبت به سال گذشته هستیم، از محکومیت ۱۷۳ هزار میلیارد ریالی متخلفان در ۸ ماه خبر داد.
وی گفت:​ آمار حوزه اجرای احکام؛ ۱۹۸ هزار و ۳۵۳ پرونده کالا و خدمات، ۳۰ هزار و ۹۵۲ پرونده قاچاق و ۲۱ هزار و ۱۸۸ پرونده هم در بخش بهداشت، دارو و درمان است.
رایگانی افزود: در این مدت ۷۷۰ میلیارد ریال به شاکیان برگشت داده شده و ۴۶۱ میلیارد تومان هم به صندوق دولت واریز شده است.
آقای رایگانی در ادامه به مهم‌ترین پرونده‌های تعزیرات در سراسر کشور اشاره کرد و افزود: در کردستان از قاچاقچیان ۳ محموله فرآورده نفتی، ۹۴ هزار لیتر در شهرستان بیجار کشف شد، متخلفان دستگیر شدند و علاوه بر ضبط محموله؛ حکم پرداخت ۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال جزای نقدی برای متخلفان صادر شد که اجرایی هم شده است.
وی گفت​: در این استان قاچاقچی ۱۱۰ دستگاه تلفن همراه هوشمند در شهرستان دیواندره هم به پرداخت ۵ میلیارد و ۸۲۰ مییلون ریال جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شد.
رایگانی گفت: در استان خراسان رضوی نیز ماموران هنگ مرزی تایباد از یک تبعه افغانی ۱۱ میلیون و ۹۹۰ هزار روپیه معادل ۷۲۰ میلیون تومان را در جعبه‌های بیسکویت کشف کردند و پرونده در حال رسیدگی است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود​: ماموران مستقر در ترمینال پرواز‌های خارجی نیز از یک تبعه عراقی ۳۶ میلیون و ۹۸۵ هزار دینار عراقی و ۴۱ هزار و ۹۰۰ دلار آمریکا را کشف و ضبط کردند.
آقای رایگانی درباره پرونده‌های استان ایلام گفت: محموله سیگار قاچاق در شعبه اول دره شهر تشکیل و پرونده این تخلف به ارزش ۳ میلیارد و ۴۶۶ میلیون ریال و پرونده قاچاق محموله پارچه به ارزش یک میلیارد و ۸۱۶ میلیون ریال نیز در شعبه اول تعزیرات مهران در دست رسیدگی است.
سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی درباره پرونده‌های استان فارس هم گفت: ​: عامل قاچاق ۹۶۱ دستگاه گوشی تلفن همراه قاچاق در شهرستان فیروزآباد به پرداخت ۲۸ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شد و متهم به علت عجز از پرداخت جریمه در زندان به سر می‌برد.
وی اضافه کرد: قاچاقچی لباس زنانه در شهرستان کازرون نیز به پرداخت ۱۳ میلیارد ریال جریمه محکوم شده است.
آقای رایگانی گفت​: در استان آذربایجان غربی متهمان قاچاق ۶۲۴ هزار و ۳۷۰ دلار آمریکا به ضبط ارز کشف شده و پرداخت ۶۹ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شدند و عامل قاچاق ۴۶ هزار و ۱۴۰ لیتر نفت سفید در شهرستان ارومیه به ضبط سوخت و پرداخت ۳۵ میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم شد.
وی افزود: در استان سمنان، ​ متهم حمل ۵ هزار و ۷۱۷ جعبه سیگار قاچاق در شاهرود به ضبط محموله و پرداخت یک میلیارد و ۸۸۶ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد و پرونده تخلف یک شرکت تولیدی به دلیل عرضه خارج از شبکه و ایفا نکردن تعهدات ۲ هزار تن شمش آلومینیومی به ارزش ۷۰ میلیارد ریال تشکیل شده و در حال رسیدگی است.
سخنگوی سازمان تعزیرات گفت​: در استان کرمان هم با کشف ۳۰ هزار و ۵۰۰ لیتر نفت گاز از یک تانکر نفتکش، متهم به ضبط محموله و پرداخت ۲ میلیارد و ۱۷۲ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد که اجرا شده است.
وی گفت​: در استان زنجان چهار انبار احتکار کالا شناسایی و به صورت سرزده بازرسی و پس از احراز تخلف، حکم به الزام عرضه کالا‌ها به نرخ دولتی صادر شد و متهمان به پرداخت یک میلیارد و یکصد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شدند.
رایگانی افزود​: در استان یزد هم با هوشیاری ماموران، محموله قاچاق قطعات، لوازم خودرو و عدسی عینک در گلوگاه شهید مدنی مهریز کشف شده و پرونده به ارزش ۲ میلیارد ریال در حال رسیدگی است.
رایگانی درباره مهم‌ترین پرونده‌های استان آذربایجان شرقی گفت: ​: با توجه به تعهد یک شرکت در قبال دریافت ارز برای واردات گوشت و کاغذ دیواری و با توجه به ارائه نشدن مدارک در خصوص انجام تعهد در ۳ ماه، پرونده، رسیدگی و در نهایت تخلف شرکت محرز و مقرر شد ۳ میلیون یورو و ۶ میلیارد و ۶۱۳ ون کره جنوبی به بانک شاکی بازگردانده شود و کارت بازرگانی شرکت نیز ۶ ماه تعلیق شد.
وی گفت​: در همین استان یک شرکت تولیدی قند که اقدام به عرضه خارج از شبکه ۲ هزار تن شکر سهمیه‌ای کرده بود و مشخص شد علاوه بر تخلف مذکور، این شرکت ۳۵۰ تن شکر را نیز از سهمیه استانی دریافت و تبدیل به قند کرده و به قیمت بالاتر از قیمت مصوب به فروش رسانده است؛ با احراز تخلف، به پرداخت ۱۳۷ میلیارد جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شد.
رایگانی افزود ​: در استان مازندران هم جریمه گرانفروشی یک شرکت لبنی به مبلغ ۱۰ میلیارد ریال وصول شد و پرونده گرانفروشی روغن موتور به ارزش ۳ میلیارد ریال تشکیل شده و در حال رسیدگی است.
وی گفت:​ در استان سیستان و بلوچستان نیز در چارچوب طرح ویژه مبارزه با قاچاق سوخت ۲۵ دستگاه کشنده شناسایی، بررسی و ۱۳۰ هزار لیتر فرآورده‌های نفتی شامل نفتگاز و بنزین قاچاق کشف شد و پس از دستگیری متهمان، پرونده به تعزیرات حکومتی زابل ارسال و در شعبه ویژه تخلفات قاچاق کالا و ارز رسیدگی شد.
رایگانی افزود​: قاچاقچیان در مجموع به میزان ۱۸ میلیارد ریال جزای نقدی و ضبط سوخت کشف شده، ظروف و وسیله ارتکاب قاچاق محکوم شدند و حکم پرونده اجرا و جریمه صادره از متخلفان وصول شد.
وی گفت: در استان مرکزی هم عامل قاچاق ۴۳۵ عدد انواع کپسول گاز کولر و یخچال ساخت چین و هند به دلیل حمل کالای قاچاق و مباشرت؛ به پرداخت ۲۵ میلیارد ریال جریمه و ضبط کالا به نفع دولت محکوم شد و در استان خوزستان، دو نفر به اتهام قاچاق ۵۸ تن پارچه از سوی نیروی انتظامی دستگیر و در شعبه شهرستان خرمشهر به ضبط کالا و پرداخت ۱۶ میلیارد ریال جزای نقدی در حق دولت محکوم شدند.
سخنگوی سازمان تعزیرات افزود​: در استان خراسان جنوبی هم قاچاقچی ۱۵ دستگاه گوشی تلفن همراه هوشمند به پرداخت ۹ میلیارد و ۷۱۵ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد و ۳ تن مکمل خوراک دام به ارزش یک میلیارد و ۵۶۵ میلیون ریال کشف شده و پرونده در حال رسیدگی است.
در استان خراسان شمالی نیز متهم قاچاق ۲۰۹ هزار نخ سیگار قاچاق توسط یک کامیون باری، به ضبط کالا و پرداخت یک میلیارد و ۵۹۶ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
رایگانی افزود​: ۳ میلیارد و ۱۱۱ میلیون ریال انواع ارز خارجی در گشت مشترک تعزیرات شهرستان‌های استان تهران در فرودگاه امام کشف و متهم به پرداخت ۶ میلیارد ریال و ضبط ارز‌های مکشوفه محکوم شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)