پخش زنده
امروز: -
در همایشی از بیش از صد طلبه و روحانی بسیجی جانباز و ایثارگر دوران ۸ سال دفاع مقدس استان خراسان رضوی در مشهد مقدس تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون خراسان رضوی در محل تیپ امام صادق علیه السلام مشهد مقدس گفت: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی بر حفظ و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و همزمان با هفته وحدت این همایش برگزار شد.
حجت الاسلام سیداحمد حسینی افزود: فراهم کردن زمینه ارتباط مستمر با جانبازان و ایثارگران و همچنین حفظ روحیه جهادی و انقلابی از جمله اهداف برگزاری این همایش بود.
وی گفت: تعمیق فرهنگ ایثار و شهادت و تکریم و تجلیل از ایثارگران و جانبازان و ارتقای جایگاه آنان از دیگر اهداف همایشی است.
خراسان رضوی ۱۷هزار و ۲۲۶شهید، ۴۹هزار و ۲۸۶جانباز و سه هزار و ۳۹۶آزاده در راه تحقق آرمان های انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تقدیم کرده است.