• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۱۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۹
بین الملل » مقاومت
با تاکید بر حفظ توازون نظامی ایران در منطقه

ایستادگی دربرابر توطئه‌های آمریکایی-صهیونیستی

مشاور مرکز مطالعات سیاسی و راهبردی الاهرام در قاهره، تأکید کرد: ایران در ۴۰ سال گذشته در برابر توطئه‌های بزرگی استقامت کرده است.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، مشاور مرکز مطالعات سیاسی و راهبردی الاهرام در قاهره، تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در ۴۰ سال گذشته در برابر توطئه‌های بزرگی استقامت کرده است.
محمد السعید ادریس در مصاحبه با شبکه تلویزیونی المیادین، در پاسخ به سؤالی درباره اقدام دولت آمریکا در تشکیل اتاق عملیات به ریاست مایک پمپئو وزیر خارجه این کشور برای فرماندهی اغتشاشات در ایران گفت: ایران برای جنگ سنتی و مقابله با دشمنانش با شلیک موشک و استفاده از انواع سلاح آماده است و باید این آمادگی حفظ و حتی تقویت شود. اما ایران همچنین باید هوشیار باشد که انواع دیگری از جنگ هم وجود دارد که در واقع نسل چهارم جنگ هاست و کشور‌های مختلف با آن روبرو هستند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بیشتر کشور‌های عربی از جمله سوریه، لبنان، عراق و مصر این نوع جنگ رنج می‌برند و ایران هم از این نوع جنگ در امان نخواهد بود،
ایران از سال ۱۹۷۹ تاکنون در برابر توطئه‌های بزرگی ، ایستادگی کرده است؛ ایران درک کرده است که باید توازن نظامی وجود داشته باشد و باید به فناوری‌های پیشرفته از جمله در زمینه هسته‌ای و بالستیک دست پیدا کند، ایران به این پیشرفت‌ها رسید و توانست استقامت کند، ایران توانست توازن بازدارندگی در برابر دیگر طرف‌ها ایجاد کند، سخنان روز گذشته فرمانده کل سپاه پاسداران در این چارچوب و برای ایجاد توازن بازدارندگی بیان شد.
ادریس افزود: سؤال مهم آن است که ایران چگونه می‌تواند در این جنگ پیروز شود؟ این سؤال درباره عراق و لبنان هم مطرح است.
هوشیاری در برابر توطئه های صهیونیستی
رئیس شورای امنیت اسرائیل بر لزوم استفاده این رژیم از آنچه در لبنان رخ می‌دهد، تاکید کرد. او گفت: هر چه فشار‌ها بر ملت لبنان بیشتر شود، ملت لبنان بیش از پیش، حزب الله را مسئول این شرایط خواهد دانست؛ هدف اسرائیل فراهم کردن زمینه خلع سلاح حزب الله است، زیرا رژیم صهیونیستی از سلاح حزب الله وحشت دارد و می‌خواهد آن را از بین برد، آن‌ها می‌خواهند لبنان را به شرایط پیش از شکل گیری مقاومت بازگرداند یعنی لبنان به کشوری تبدیل شود که هر زمان که سران اسرائیل خواستند به آن حمله کنند. اسرائیل می‌خواهد به زمانی بازگردد که به لبنان حمله می‌کرد و می‌توانست پایتخت این کشور را اشغال کند، اگر مقاومت و سلاح مقاومت از بین برود، لبنان از دست خواهد رفت؛ مسئولان حزب الله باید درک کنند که اسرائیل امیدوار است ملت لبنان با دست خودش، حزب الله را خلع سلاح کند، مسئولان حزب الله باید این فرصت را از دست دشمنانشان بگیرند.
محمد السعید ادریس گفت می‌خواهند لبنان در اردوگاه سازش در منطقه قرار گیرد و از تامین امنیت اسرائیل حمایت کند؛ هدف اساسی آمریکا و نیز اروپا در منطقه خاورمیانه، تامین منافع اسرائیل است، باید از این واقعیت آگاهی کامل داشته باشیم، می‌خواهند لبنان را زیر فشار واقعی قرار دهند.
طبقه سیاسی حاکم در لبنان باید درک کند که ملت این کشور خواهان تغییر واقعی هستند و مطالبات مشروعی دارند که باید به آن‌ها احترام گذاشت؛ غربی‌ها در ظاهر پیشنهاد تشکیل دولت فن سالار در لبنان را مطرح می‌کنند، اما هدف شومی از این پیشنهاد دارند. دولت لبنان باید از افرادی تشکیل شود که در پرونده‌های فساد دست نداشته اند؛ دولت لبنان نباید دولتی باشد که در برابر رژیم صهیونیستی تسلیم شود، حزب الله به عنوان یک عامل اساسی در معادلات لبنان باید طرفی در آینده ساختن این کشور باشد، باید از حق ملت لبنان در تشکیل دولت جدید به دور از فساد حمایت کرد، شخصیت‌های سیاسی فعلی نباید در این دولت حضور داشته باشند. اما نباید چنین دولتی، مجری خواسته‌های آمریکا، فرانسه و انگلیس باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم آغاز سالتحصیلی دانشجویان دانشگاه پیام نور اردبیل
خروش استکبار ستیزی دانش آموزان در بجنورد
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
راهپیمایی پر شور ۱۳ آبان مردم گرگان
حضور دانش‌آموزان و فرهنگیان تهران در روز استکبارستیزی
جذب نیروی انسانی در سازمان تأمین اجتماعی از طریق آزمون استخدامی
روایت حضور هرمزگانی‌ها در راهپیمایی ۱۳ آبان
نصب وسایل گازسوز در حمام ممنوع
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی وارد گیلان شد
خروش دانش آموزان خراسان جنوبی علیه استکبار
پروانه ساختمان مغازه‌های نیازمند بازسازی در اردبیل رایگان شد
رفع تصرف نزدیک به ۲۹ هکتار اراضی ملی در آذربایجان‌غربی
راهیابی مربی چهارمحال و بختیاری به مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی
 آغاز راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در قزوین
نواخته شدن زنگ استکبارستیزی در مدارس زنجان
پاییز رنگارنگ در کالپوش
وزارت نفت برای ارتقای استاندارد و کیفیت سوخت اقدام کند
۱۳ آبان؛ بازخوانی حقیقت حقوق بشر و استمرار راه استکبارستیزی
راه‌اندازی دستگاه پیشرفته آزمایشگاهی «الایزا» در شیراز
برگزاری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در البرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)