• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۸۳۷۱
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۴
اجتماعی » جامعه و شهری
حاشیه صد و هشتاد و سومین جلسه شورای شهر

لزوم همکاری وزارت صمت برای خرید اتوبوس و واگن مترو

رئیس شورای اسلامی شهر تهران : وزارت صمت به تعهدات خود برای تولید و خرید اتوبوس و واگن مترو عمل کند.

لزوم همکاری وزارت صمت برای خرید اتوبوس و واگن متروبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محسن هاشمی رفسنجانی در حاشیه صد و هشتاد و سومین جلسه شورای شهر تهران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه چرا امروز هیچ کدام از اعضای شورا در خصوص آلودگی هوا تذکر نداده اند، گفت: تقریبا همه اعضا در تذکرات خود به موضوع آلودگی هوا اشاره کردند و تذکر من به عنوان رئیس شورا نیز در خصوص آلودگی هوا بود و به نظر می‌رسد شما به محتوای تذکرات گوش نداده اید و وقتی رئیس تذکر می‌دهد انگار شورا در این خصوص تذکر داده و اظهارنظر کرده است.
وی در پاسخ به این سوال که برای مهار آلودگی هوا چه باید کرد، توضیح داد: برنامه‌ای در شبکه افق در این رابطه داشتم و به طور مفصل دلایل آلودگی هوا و این را که کدام بخش حاکمیتی و کدام دولتی است و شورای شهر و شهرداری چه اختیاراتی در این خصوص دارند، تشریح کردم.
رییس شورای شهر تهران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه نمایشگاهی در حال برگزاری است، در حالی که آلودگی هوا به دلیل ترافیک در این منطقه بالاست، اضافه کرد: اینکه کدام فعالیت‌ها در زمان آلودگی هوا ادامه داشته باشد و کدام متوقف شود، باید در کمیته اضطرار که توسط استانداری برگزار می‌شود، مشخص شود. من به عنوان رئیس شورا حتی نمی‌توانم به دلیل آلودگی هوا صحن شورا را تعطیل کنم، بنابراین تصمیم گیری در خصوص فعالیت‌ها بر عهده کمیته اضطرار است.
هاشمی در واکنش به اینکه شهردار تهران اعلام کرده است شاخص آلودگی هوا اگر به ۲۰۰ می‌رسید باید شهر را تخلیه می‌کردند، اضافه کرد: شب گذشته شاخص از عدد ۱۸۷ بالاتر نرفت. آلودگی هوا مشکلی است که همان طور که گفتم باید توسط همه نهاد‌های حاکمیتی و دولتی حل شود.
رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص جزئیات تفاهم نامه بنیاد مستضعفان و شهرداری تهران و بی اطلاعی بسیاری از اعضای شورا از مفاد این تفاهم نامه افزود: شهردار تهران موضوع واگذاری زمین‌های بنیاد به شهرداری را در جلسه هم اندیشی مطرح کرده بود که با مخالفت برخی از اعضا از جمله رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی روبرو شد.
هاشمی تاکید کرد: من نیز با این واگذاری مخالف هستم، زیرا برای گرفتن ساختمان‌هایی که امکانات مناسبی ندارند نباید املاک مناسب خود را واگذار کنیم. گمان می‌کنم دلیل علاقه مندی آقای حناچی برای گرفتن زمین‌های بنیاد، یکپارچه کردن زمین‌های اراضی عباس آباد است. این زمین‌ها در مجاورت مصلی قرار دارند و مناسب بلندمرتبه سازی نیستند.
وی با تأکید بر اینکه شهرداری موظف نیست شورا را در جریان تفاهم نامه‌های خود قرار دهد، گفت: میان شورا و شهرداری اختلاف افکنی نکنید.
رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به تکرار پرسش خبرنگاران در خصوص راهکار‌های مدیریت شهری برای کاهش آلودگی هوا عنوان کرد: متأسفانه سخنان من کوتاه می‌شود و بخش‌هایی را که مربوط به انتقاد از دولت است پخش می‌کنند و بخش‌های دیگر را نه، بنابراین ترجیح می‌دهم کمتر در این خصوص صحبت کنم، اما برای کاهش آلودگی هوا وظایفی برای دستگاه‌های حاکمیتی و دولت وجود دارد که باید هر دو به وظایف خود عمل کنند.
وی ادامه داد: به طور مثال یکی از منشأ‌های آلودگی هوا سوختی است که در دستگاه‌های حرارتی استفاده می‌شود یا تصمیم در خصوص اینکه خودرویی که بالای ۱۰ لیتر سوخت مصرف می‌کند در کشور تولید نشود یا تولید برق از نیروی گاز و ارائه برق به شهر‌هایی که از لحاظ آلودگی دچار مشکل حاد هستند.
وی با بیان اینکه باید وزارت کشور، بانک مرکزی، صندوق توسعه ملی و سازمان برنامه و بودجه که به موضوع اختصاص اعتبار به حمل و نقل عمومی مرتبط هستند، از این بخش حمایت کنند، افزود: وزارت صمت که در تولید و خرید اتوبوس‌ها و واگن‌ها نقش دارد به وظایف خود عمل کند. اگر تهران ۹ هزار اتوبوس، ۳ هزار واگن و ۴۵۶ کیلومتر مترو داشت، مشکلاتش در حوزه حمل و نقل به شدت کاهش پیدا می‌کرد. در حال حاضر این ظرفیت نصف است که از نیمی از همین ظرفیت نیز استفاده نمی‌شود.
رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه باید در خصوص کاهش آلودگی هوا تصمیم حاکمیتی گرفته شود، گفت: وضعیت هوا افتضاح است و باید تصمیم جدی در خصوص اجرای وظایف نهاد‌های مختلف در این رابطه گرفته شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویت هماهنگی‌ها برای حضور مؤثر سیستان و بلوچستان در برنامه ملی ایران‌جان
انتشار فراخوان همایش بین‌المللی مکتب اجتهادی امام‌خمینی (ره)
صدور هشدار و توصیه، نسخه ثابت کارگروه اضطرار برای آلودگی این روزهای هوای اراک
قروه میزبان رقابت‌های کونگ فوی آزاد نونهالان و نوجوانان کشور 
نماینده روستای کوشک هزار ، قهرمان مسابقات مینی فوتبال بیضا
کشف سلاح شکاري غيرمجاز در سمنان
خانواده ۸ فرزندی بجنوردی برگزیده رویداد ملی جوانی جمعیت شد
مشکلات سد معبر رستوران هاو کافه‌ها
برتری فوتبالیست‌های امید شمس آذر مقابل نماینده خوزستان
ادامه پیروزی‌های یاران پارسا فلاح در لیگ NCAA آمریکا
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورود به حرفه مهندسی
موافقت با آزادی مشروط مولوی فتحی محمد نقشبندی با پیگیری مستمر دستگاه قضایی سیستان و بلوچستان
آغاز عملیات اجرایی شهرک گلخانه‌ای هیدروپونیک سراب
افتتاح نخستین کارگاه دانش‌بنیان در سیروان
رئیس جمهور بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ را ابلاغ کرد
غرق شدن چادر چند کودک فلسطینی
فردا، قطعی گاز در روستای صفحه ۲ شهرستان اهواز
نمایشگاه یار مهربان در خرم‌آباد
بیش از ۱.۵ میلیون نفر زیر پوشش پزشک خانواده در آذربایجان غربی
جشن برداشت زعفران در روستای آشنستان قزوین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
پویش آبادان را سبز میکنیم
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)