• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۰۱۵۳۴
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۳
ورزشی » توپ و تور
هفته پنجم لیگ برتر

داستان یک مسابقه معوقه طلسم شده در بسکتبال

مسابقه معوقه تیم‌های بسکتبال ذوب آهن اصفهان و شهرداری گرگان به کلاف سردرگمی تبدیل شده که تصمیم‌گیری درباره این مسابقه را سخت کرده است.

داستان یک مسابقه معوقه طلسم شده در بسکتبالبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ تیم‌های بسکتبال ذوب آهن اصفهان و شهرداری گرگان باید در هفته پنجم لیگ برتر بسکتبال به مصاف هم می‌رفتند؛ اما با توجه به اینکه اصفهان در آن مقطع شرایط برگزاری مسابقه نداشت، این دیدار با وجود سفر گرگانی‌ها به اصفهان معوقه اعلام شد.

فدراسیون بسکتبال پنجشنبه ۲۸ آذر بعد از اتمام نیم فصل نخست را به عنوان زمان برگزاری این مسابقه اعلام کرد. تیم گرگان یک روز قبل از مسابقه باید به اصفهان سفر می‌کرد؛ اما تاخیر شش ساعته در پرواز باعث شد که این تیم در نیمه‌های شب به اصفهان برسد. فدراسیون بسکتبال روز بعد از بازی تصمیم به تعویق این مسابقه با توجه به تمرین نداشتن گرگانی‌ها و مشکلات مربوط به سفر شب قبل گرفت.

تا زمان رسمی شدن تعویق یک روزه مسابقه، همه عوامل برگزاری به سالن ملت اصفهان رفتند؛ اما با اعلام تعویق ۲۴ ساعته، خبری از تیم گرگان نشد و به این ترتیب تماشاگران، نمایندگان رسانه‌ها و تیم ذوب آهن بدون برگزاری مسابقه به خانه بازگشتند.

کمیته مسابقات فدراسیون بسکتبال، ساعت ۱۶:۰۰ جمعه ۲۹ آذر را برای این مسابقه اعلام کرد؛ اما عصر جمعه، خبری از تیم ذوب آهن نشد و بازیکنان گرگان هم پشت در سالن خانه ملت ماندند.

 اعتراض ذوب آهن به تبعیض قائل شدن فدراسیون 

باشگاه ذوب آهن اصفهان بعد از تعویق دوباره مسابقه پنجشنبه بیانیه‌ای صادر کرد و تصمیم فدراسیون را به علت حضور مهران شاهین طبع سرمربی تیم ملی در گرگان دانست. ذوبی‌ها همچنین مشکوک به این بودند که مسابقه برای رسیدن رایان ریچاردز بازیکن خارجی گرگان به تعویق افتاده است، در حالی که مسئولان فدراسیون بسکتبال تاکید کردند ریچاردز روز جمعه هم اجازه بازی ندارد، چون تا پنجشنبه یعنی زمان اصلی برگزاری مسابقه، رضایتنامه این بازیکن از باشگاه قبلی نرسیده بود.

داستان یک مسابقه معوقه طلسم شده در بسکتبالباشگاه شهرداری گرگان بعد از این ماجرا‌ها در بیانیه‌هایی به رفتار اصفهانی‌ها در بیرون نگه داشتن اعضا تیم گرگان اعتراض کردند و همچنین به ضرر مالی با توجه به دو بار سفر تیم گرگان به اصفهان اشاره داشتند.

 نکات مبهم در ماجرا 

در ماجرای تعویق مسابقه ذوب آهن و گرگان چند نکته مبهم وجود دارد. ابتدا اینکه گفته می‌شد گرگانی‌ها روز قبل از بازی در اصفهان تمرین نداشته اند؛ اما در تهران تمرین کردند. گلستانه سرپرست تیم ذوب آهن در مصاحبه خود تاکید کرده که با تیم گرگان همکاری کرده اند. این تیم قرار بود ساعت ۱۸:۰۰ به اصفهان پرواز کند و ساعت ۲۰:۰۰، سالن را در اختیار آن‌ها قرار دهند.

مسعود عماری دبیر فدراسیون بسکتبال در پاسخ به اینکه گرگان چطور در تهران تمرین کرد؟ می‌گوید: گرگانی‌ها پس از اینکه با تعویق چند ساعته مسابقه مواجه شدند، چون هتلی هم هماهنگ نکرده بودند، به سالن آزادی رفتند و تمرین کردند. 

از طرفی گفته می‌شود تیم گرگان ساعت ۲۳:۰۰ چهارشنبه به هتل اصفهان رسیده و فرصت کافی برای استراحت داشت که عماری در این باره تاکید کرد مستندات را بررسی می‌کنند. هر چند گلستانه سرپرست ذوب آهن هم در مصاحبه خود با رسانه‌های اصفهانی تاکید کرده که پرواز تیم گرگان ساعت ۲۴:۰۰ چهارشنبه به اصفهان رسیده است.

موضوع مهم دیگر، آیین نامه لیگ است که گفته می‌شود طبق آیین نامه تیم مهمان باید در ساعت مسابقه به سالن محل برگزاری برسد و حرفی از تمرین قبل از مسابقه در شهر میزبان نیست. در صورت بروز مشکلات هم باید هماهنگی لازم با میزبان انجام شود، در حالی که فدراسیون بسکتبال بدون موافقت میزبان، بازی را در روز پنجشنبه معوقه اعلام کرد.

عماری در این باره هم پاسخ می‌دهد: "مشکلات پروازی در کشور داریم که هر لحظه امکان دارد پرواز‌ها دستخوش تغییر زمانی شوند. ما صبح پنجشنبه به مسئولان ذوب آهن اطلاع دادیم؛ اما گلستانه در تماس تلفنی با لحن بسیار بدی صحبت کرده و گفته است به ما ربطی ندارد و باید بازی کنیم."

وی ادامه می‌دهد: "آن‌ها حتی فرصتی برای مذاکره در این مورد هم ایجاد نکردند و با اتهام طرفداری از گرگان تاکید داشتند که تعویق مسابقه را به صورت نامه کتبی به باشگاه ذوب آهن اطلاع دهیم. ذوب آهن حتی این را هم مطرح نکرد که برای جمعه مشکلی داریم و در واقع باب مذاکره‌ای در این باره باز نکردند."

در نامه فدراسیون بسکتبال به باشگاه ذوب آهن هم به بند ۴۴ آیین نامه مسابقات اشاره شده است، در این بند آمده در صورتی که تیم مهمان به موقع به محل برگزاری مسابقه نرسد و دلایل نرسیدن از طرف کمیته انضباطی موجه تشخیص داده شود، مسابقه در زمان دیگری که از طرف کمیته مسابقات تعیین خواهد شد، برگزار می‌شود.

 اظهارنظر رئیس کمیته داوران به جای مسابقات 

یکی از مشکلات پیش آمده در جریان تعویق مسابقه ذوب آهن و گرگان هم این بود که پیام سیفی زاده رئیس کمیته داوران فدراسیون در مصاحبه‌ای تاکید کرده بود که بازی دو تیم پنجشنبه برگزار می‌شود؛ اما فدراسیون این مسابقه را معوقه اعلام کرد.

این در حالی است که از چند هفته قبل، تغییراتی در چارت فدراسیون ایجاد شده و کمیته‌های مسابقات با ریاست احمد نوروزی و داوران با ریاست پیام سیفی زاده از هم جدا شدند. به این ترتیب در چارت سازمانی جدید فدراسیون، سیفی زاده مسئولیتی در قبال مسابقات ندارد و تنها رئیس کمیته داوران است.

سیفی زاده که پیش از این مسئولیت کمیته مسابقات و داوران را به طور همزمان برعهده داشت، طبق روال قبلی پاسخگوی رسانه‌ها شده و به نوعی با پاسخ خود باعث بروز مشکل شد.

فدراسیون بسکتبال همچنان در حال بررسی شرایط مربوط به برگزار نشدن مسابقه ذوب آهن و گرگان است و باید درباره تکلیف نهایی مسابقه دو تیم ذوب آهن و گرگان تصمیم گیری کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور نماینده کاراته قم با نام استقلال در سوپرلیگ کاراته کشور
فرصت‌ها و چالش‌های روابط تجاری ایران و چین
تقویت جایگاه حماس در غزه و کرانه باختری
«میکی ۱۷»، «خانواده باراتان» و «جست‌و‌جو در هیرکانی»، در راه سیما
جلوه‌ای از حضور دانش آموزان دیروز و امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان
امضای قرارداد حسن یزدانی با باشگاه استقلال
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت ۴ پاکبان زحمتکش
جشنواره ای برای صرفه جویی در مصرف آب در شهرستان آباده
برگزاری مجمع انتخاباتی هیئت کونگفو و هنر‌های رزمی استان
برپایی نمایشگاه اسوه در ملایر
جلوگیری از ادامه تخریب خانه مرحوم نمازی در شیراز
رسانه، میدان و دیپلماسی سه ضلع مکمل قدرت ملی هستند
تاکید ایران و پاکستان بر گسترش همکاری ها
ابلاغ آیین‌نامه ارتقای کیفیت خودرو‌های داخلی
درخشش فعالان رسانه‌ای ایلام در جشنواره هگمتانه
انتشار فراخوان جشنواره فیلم فجر ۴۴
هشداری برای خانواده‌ها درباره دسترسی کودکان و سالمندان به دارو‌ها
جزئیات واردات خودرو‌های پلاک منطقه آزاد به مازندران
تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی نهاوند
افزایش غلظت آلاینده‌ها در جنوب غرب خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۱ نظر)