• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۱۱۶۳
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۴
مازندران » علمی و فرهنگی
دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی

شیفت حرم، تشویقی برای خادمیاران

مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی گفت : شیفت حرم، تشویقی برای زحمات و فعالیت خادمیاران فعال شهرستانی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، سهیل صالحی در گردهمایی بزرگ خادمیاران رضوی شهرستان جویبار با بیان اینکه هدف از تشکیل کانون‌های خادمیاری توجه به این اصل است که خدمت به حضرت رضا (ع) محدود به محیط حرم و شهر مشهد و محل کار نبوده اعلام کرد و افزود: علاقه مندان به آن امام همام  می‌توانند در شهر سکونت، محل کار و زندگی خود برای محرومیت زدایی و کار‌های عام المنفعه خدمات شایسته به مردم ارائه دهند.
مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران با اشاره به اینکه علاقه مندان و شیفتگان بسیاری در سامانه خادمیاری ثبت نام کردند و در اقصی نقاط کشور مشغول انجام خدمت در بخش‌های فرهنگی و خدمت به محرومان و سایر عرصه‌های مختلف هستند افزود: جشنواره خدمت فرصتی برای ارائه فعالیت‌های الگویی خادمیاران با تاکید بر جنبه‌های کیفی خدمت رسانی به محرومان است .
صالحی، جشنواره خدمت را شامل سه بخش فعالیت‌های ابتکاری و الگویی، دیدگاه‌ها و نظرات و بخش ویژه عنوان و بر شرکت در آزمون سامانه‌ای و ثبت فعالیت هر خادمیار تاکید کرد و افزود: فعالیت خادمیاران بایستی به تایید مسئولان کانون‌های مربوطه رسیده و با تفکیک خادمیاران فعال و غیر فعال از یکدیگر، خادمیاری که ثبت فعالیت و گزارش کار ندارد تعیین وضعیت شود.
مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران، شیفت حرم را به عنوان تشویق خادمیاران به پاس زحمات و فعالیت آن‌ها در شهرستان محل سکونت در طول هر ماه برشمرد و گفت: مسئولان کانون‌ها باید بانک اطلاعاتی از محرومان و خیران در سامانه ایجاد کردند و هشتم هر ماه برنامه‌ای تحت عنوان «قرار عاشقی» و «چهارشنبه‌های رضوی» برنامه‌ها و خدماتی مانند دیدار با خانواده شهدا، ایستگاه سلامت، میز خدمت در بخش‌هایی ازجمله خدمات فرهنگی، شناسایی نیازمندان، ارائه مشاوره حقوقی و خدمات متنوع دیگر ارائه داده و برای نشر و توسعه فرهنگ رضوی در جامعه تلاش کنند.
مسئول کانون مرکزی شهرستان جویبار با اشاره به وجود ۲۷۶ خادمیار رضوی در این شهرستان افزود: خادمیاران جویباری در قالب ۷ کانون محلی و ۱۹ کانون تخصصی در حال ارائه خدمت به محرومان و نیازمندان بخش‌های مختلف هستند. همچنین خدمات ارائه شده در بخش‌های مختلف شامل درمان، بهسازی و نوسازی، اهدا جهیزیه، پرداخت وام اشتغالزایی و سبد کالا می‌شود.
کیانی به فعالیت خادمیاران در کانون‌های عرصه خدمتی (۶ ساعت) اشاره کرد و گفت: مسئولان کانون‌های محلی لیست خادمیاران فعال را ماهانه به دفتر کانون مرکزی تحویل دهند  و هر خادمیار پس از دریافت کشیک حرم، اگر بنا به دلایلی در حرم حضور نیابد پس از سه بار غیبت، شیفت حرم برای وی، غیر فعال می‌شود.
مسئول کانون مرکزی شهرستان جویبار از ساخت دو ساختمان مسکونی برای محرومان سیل زده شهرستان خبر داد و افزود: این دو باب ساختمان مسکونی در روستاهای انارمرز و بیزکی با هزینه ۸۰ میلیون تومانی تاکنون در حال ساخت است  و دهه فجر امسال به بهره برداری و تحویل می شود .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف ۵۶۵ قلم لوازم خانگی فاقد مجوز در جوانرود
تاریخ فلسفه فقط فلسفه یونان نیست
اجرای طرح بهینه‌سازی مصرف انرژی در صنایع انرژی‌بر
چمران : درخصوص حریم دعوایی نداریم، منطقی صحبت می‌کنیم تا به نتیجه برسیم
دیدار مردمی رئیس کل دادگستری خوزستان با ۲۱۰  نفر از مراجعه‌کنندگان 
ترکیب تیم ملی هندبال ایران برای حضور در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی ۱۱۴ پایگاه سوادآموزی در مدارس ابتدایی لرستان
درخواست تولیت آستان قدس رضوی برای جلوی از ساخت و ساز‌های نامتناسب در مشهد
همسر شهید سرلشکر فلاحی دار فانی را وداع گفت
بازگشت به زندگی آقایی ۷۱ ساله، پس از احیا موفق توسط پرسنل اورژانس شهری جاجرم
استاندار زنجان به‌عنوان پیشرو در ساماندهی امور جوانان
اجرای کامل برنامه پزشک خانواده در استان همدان
بدون اصلاحات بنیادی، دستیابی به تورم تک‌رقمی رؤیایی دست‌نیافتنی است
پایداری آب روستا‌های باوی با اجرای خط انتقال آب خام تاسیسات شهدای‌ام‌الغریب
آمادگی کامل آذربایجان‌غربی برای زمستان با ۶۷ راهدارخانه فعال
رونمایی از سامانه استعلامات قانون الزام
گرامیداشت ایام فاطمیه در دبیرستان معارف اسلامی صدرای مهریز
واکنش محیط زیست به تخلف تکراری باغ‌وحش نیر
آتش‌سوزی محدود در بخش NICU بیمارستان کودکان بندرعباس
آمار طلاق در البرز در سه سال گذشته کاهش یافته است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)