• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۱۱۶۳
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۴
مازندران » علمی و فرهنگی
دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی

شیفت حرم، تشویقی برای خادمیاران

مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی گفت : شیفت حرم، تشویقی برای زحمات و فعالیت خادمیاران فعال شهرستانی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، سهیل صالحی در گردهمایی بزرگ خادمیاران رضوی شهرستان جویبار با بیان اینکه هدف از تشکیل کانون‌های خادمیاری توجه به این اصل است که خدمت به حضرت رضا (ع) محدود به محیط حرم و شهر مشهد و محل کار نبوده اعلام کرد و افزود: علاقه مندان به آن امام همام  می‌توانند در شهر سکونت، محل کار و زندگی خود برای محرومیت زدایی و کار‌های عام المنفعه خدمات شایسته به مردم ارائه دهند.
مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران با اشاره به اینکه علاقه مندان و شیفتگان بسیاری در سامانه خادمیاری ثبت نام کردند و در اقصی نقاط کشور مشغول انجام خدمت در بخش‌های فرهنگی و خدمت به محرومان و سایر عرصه‌های مختلف هستند افزود: جشنواره خدمت فرصتی برای ارائه فعالیت‌های الگویی خادمیاران با تاکید بر جنبه‌های کیفی خدمت رسانی به محرومان است .
صالحی، جشنواره خدمت را شامل سه بخش فعالیت‌های ابتکاری و الگویی، دیدگاه‌ها و نظرات و بخش ویژه عنوان و بر شرکت در آزمون سامانه‌ای و ثبت فعالیت هر خادمیار تاکید کرد و افزود: فعالیت خادمیاران بایستی به تایید مسئولان کانون‌های مربوطه رسیده و با تفکیک خادمیاران فعال و غیر فعال از یکدیگر، خادمیاری که ثبت فعالیت و گزارش کار ندارد تعیین وضعیت شود.
مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران، شیفت حرم را به عنوان تشویق خادمیاران به پاس زحمات و فعالیت آن‌ها در شهرستان محل سکونت در طول هر ماه برشمرد و گفت: مسئولان کانون‌ها باید بانک اطلاعاتی از محرومان و خیران در سامانه ایجاد کردند و هشتم هر ماه برنامه‌ای تحت عنوان «قرار عاشقی» و «چهارشنبه‌های رضوی» برنامه‌ها و خدماتی مانند دیدار با خانواده شهدا، ایستگاه سلامت، میز خدمت در بخش‌هایی ازجمله خدمات فرهنگی، شناسایی نیازمندان، ارائه مشاوره حقوقی و خدمات متنوع دیگر ارائه داده و برای نشر و توسعه فرهنگ رضوی در جامعه تلاش کنند.
مسئول کانون مرکزی شهرستان جویبار با اشاره به وجود ۲۷۶ خادمیار رضوی در این شهرستان افزود: خادمیاران جویباری در قالب ۷ کانون محلی و ۱۹ کانون تخصصی در حال ارائه خدمت به محرومان و نیازمندان بخش‌های مختلف هستند. همچنین خدمات ارائه شده در بخش‌های مختلف شامل درمان، بهسازی و نوسازی، اهدا جهیزیه، پرداخت وام اشتغالزایی و سبد کالا می‌شود.
کیانی به فعالیت خادمیاران در کانون‌های عرصه خدمتی (۶ ساعت) اشاره کرد و گفت: مسئولان کانون‌های محلی لیست خادمیاران فعال را ماهانه به دفتر کانون مرکزی تحویل دهند  و هر خادمیار پس از دریافت کشیک حرم، اگر بنا به دلایلی در حرم حضور نیابد پس از سه بار غیبت، شیفت حرم برای وی، غیر فعال می‌شود.
مسئول کانون مرکزی شهرستان جویبار از ساخت دو ساختمان مسکونی برای محرومان سیل زده شهرستان خبر داد و افزود: این دو باب ساختمان مسکونی در روستاهای انارمرز و بیزکی با هزینه ۸۰ میلیون تومانی تاکنون در حال ساخت است  و دهه فجر امسال به بهره برداری و تحویل می شود .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)