• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۲۶۳۳
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۶
بین الملل » تحلیلی

حمایت پارلمان عربی از برگزاری انتخابات فلسطینیان

پارلمان عربی بر حمایت کامل خود از برگزاری انتخابات در کرانه باختری اشغالی رود اردن و نوار غزه تأکید کرد

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سيما به نقل از خبرگزاری فلسطینی وفا؛ پارلمان عربی بر حمایت کامل خود از برگزاری انتخابات در کرانه باختری اشغالی رود اردن و نوار غزه و آمادگی اش برای مشارکت در نظارت بر اجرای آن تأکید کرد.
پارلمان عربی از اتحادیه اروپا، پارلمان اروپا و نیز اتحادیه بین المجالس خواست اسرائیل را برای پذیرش برگزاری انتخابات در شهر قدس تحت فشار بگذارند.
عزام الاحمد عضو کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف)، هسته مرکزی جنبش فتح و نائب رئیس کمیته فلسطین در پارلمان عربی به خبرگزاری وفا گفت: پارلمان عربی در توصیه هایش به کمیته فلسطین در جلسه علنی آن بر مخالفت خود با اظهارات مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا و دیوید فریدمن سفیر آمریکا در سرزمینهای اشغالی درباره حمایت از ساخت شهرک‌های استعماری در کرانه باختری تأکید کرده است.
عزام الاحمد افزود پارلمان عربی در نشست روز چهارشنبه همچنین مخالفت خود را با اظهارت مایک پمپئو و دیوید فردیمن در خصوص حمایت از الحاق دره اردن به سرزمینهای اشغالی، تعرض به اردن، حاکمیت آن و فتنه افکنی اعلام کرد.
پارلمان عربی تأکید کرد با هر چشم انداز و ابتکاری که مبتنی بر تضعیف اصل راه حل تشکیل دو کشور در مرز‌های سال ۱۹۶۷ میلادی، خارج کردن پرونده‌های قدس، آوارگان و شهرک سازی اسرائیل از روند گفتگو‌ها و نیز جدا سازی نوار غزه از کرانه باختری رود اردن و قدس اشغالی باشد، مخالف است.
عزام الاحمد افزود پارلمان عربی طرح جدید شهرک سازی اسرائیل را که نفتالی بنت وزیر ارتش جنگ اشغالگر () آن را در تاریخ اول دسامبر ۲۰۱۹ اعلام کرد، قاطعانه رد کرد.
عضو کمیته مرکزی جنبش فتح تأکید کرد پارلمان عربی به اتفاق آرا از بیانیه دفتر دادستانی کل دیوان بین المللی کیفری (۲۰ دسامبر صادر شد) درباره پایان مرحله اولیه تحقیقات در مورد پرونده فلسطین استقبال کرد. دفتر دادستانی کل دیوان بین المللی کیفری در این بیانیه تأکید کرده بود تمام شرایط قانونی برای شروع تحقیقات درباره جنایات رژیم اشغالگر علیه ملت فلسطین در اراضی فلسطین وجود دارد.
پارلمان عربی همچنین از قطعنامه ویژه سازمان ملل درباره تمدید مأموریت آژانس امداد رسانی و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) و نیز موضع کشور‌هایی که به نفع این قطعنامه رأی دادند و درکنار ملت فلسطین و حقوق تاریخی و حل عادلانه مسئله آنان ایستادند، تشکر و سپاسگزاری کرد.
عزام الاحمد خاطر نشان کرد پارلمان عربی از بیانیه مجلس نمایندگان آمریکا در ششم دسامبر ۲۰۱۹ در حمایت از راه حل تشکیل دو کشور و مخالفت با سیاست الحاق اراضی (فلسطین)، ساخت شهرک سازی و اقدامات یکجانبه استقبال کرد.
وی یادآور شد پارلمان عربی در نشست دیروز در قاهره از دعوت وزیر خارجه لوکزامبورگ (۲۰ نوامبر ۲۰۱۹) که در آن از اتحادیه اروپا خواسته بود کشور فلسطین را به رسمت بشناسد، بسیار تشکر و قدردانی کرد.
پارلمان عربی همچنین از اتحادیه اروپا خواست به دعوت وزیر خارجه لوکزامبورگ برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین پاسخ دهد واین دعوت را اقدام سیاسی مثبت در حمایت از حقوق فلسطینی‌ها دانست.
عزام الاحمد خاطر نشان کرد پارلمان عربی همچنین از کشور‌های جهان به ویژه اتحادیه اروپا خواست تدابیر و تصمیمات مؤثّر و کارسازی برای تسریع در به رسمیت شناختن کشور فلسطین در مرز‌های چهار ژوئن سال ۱۹۶۷، نجات راه حل تشکیل دو کشور و مقابله با تهدید‌های اسرائیل برای الحاق مناطقی از کرانه باختری رود اردن به خاکش اتخاذ کنند.
وی افزود پارلمان عربی در توصیه هایش به سازمان ملل متحد و همه طرف‌های بین المللی بر ضرورت بسیج حمایت بین المللی از ملت فلسطین، مقابله با اقدامات سرکوب گرایانه ‏ تخریب و کشتار، جلوگیری از تصرف اراضی فلسطینی‌ها و تعرضان شهرک نشینان و نظامیان اسرائیلی علیه فلسطینی‌ها تأکید کرد.
این پارلمان همچنین از کمیسیون عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد خواست در قراردادن شرکت‌هایی که با شهرک نشینان اسرائیلی در اراضی فلسطین همکاری می‌کنند، در فهرست سیاه عجله کنند تا این شرکت‌ها که بیشتر آن‌ها اسرائیلی یا آمریکایی هستند تحریم و یا مجازا ت شوند.
عزام الاحمد در ادامه گفت: پارلمان عربی از کشور‌های عربی و اسلامی خواست همه کمک‌ها و حمایت‌های خود به ملت فلسطین را از طریق تشکیلات خودگردان فلسطینی ارائه کنند تا بتواند به وظایف و اختیاراتش در خدمات رسانی و تأمین نیاز‌های اساسی همه فلسطینی‌ها در سراسر اراضی فلسطین عمل کند.
پارلمان عربی همچنین بر لزوم پایان اختلاف، شکاف و دو دستگی و تقویت اتحاد و یکپارچگی فلسطین و مخالفت با هر گونه تلاش‌ها و اقدامات برای تجزیه اراضی ملی فلسطین از طریق جداسازی نوار غزه از بقیه اراضی فلسطین تأکید کرد.
پارلمان عربی با اشاره به اینکه مسئله فلسطین مسئله اصلی و محوری کشور‌های عربی است، بر هویت عربی شهر قدس به عنوان پایتخت فلسطین و قدردانی از مبارزه و مقاومت ملت فلسطین تأکید کرد.
پارلمان عربی ضمن مخالفت با اقدام برزیل در گشایش دفتر تجاری خود در شهر قدس اشغالی، از مقامات این کشور خواست در تصمیم خود تجدید نظر کند.
عزام الاحمد خاطر نشان کرد پارلمان عربی  اسرائیل را مسئول یورش شهرک نشینان صهیونیستی به مسجد الاقصی که هر روز تحت پوشش و حمایت نظامیان اسرائیل صورت می‌گیرد، دانست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران ، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
اقامه نماز جمعه در ایلام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
نمایش اقتدار بسیجیان در مشهد
تاج: اقتدار ایران را حفظ می‌کنیم؛ هیچکس به آمریکا نمی‌رود
اولین حضور حسن یزدانی پس از المپیک در لیگ برتر کشتی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)