• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۷۲۷۹
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۱
هرمزگان » اقتصادی

خسارت ۱۵۰۰ میلیارد تومانی سیل در شرق هرمزگان

استاندار هرمزگان گفت: طبق برآورد صورت گرفته میزان خسارت سیل در شرق هرمزگان هزار و ۵۰۶ میلیارد و ۱۷۵ میلیون تومان است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، فریدون همتی با اشاره به خسارت‌های حوزه راه‌ها و جاده ها، افزود: بزرگ‌ترین خسارت وارده به بخش راه‌ها بوده است که به ۶ محور شریان اصلی و ۱۰ محور فرعی و ۳۷ مسیر روستایی خاکی خسارت وارد شده است.
استاندار هرمزگان افزود: با تلاش اداره کل راهداری و راه و شهرسازی و همچنین مشارکت همه دستگاه ها، مراکز امدادی یگان‌های مهندسی نیرو‌های مسلح، ارتش و سپاه پاسداران همه مسیر‌های اصلی به جز ۳ مسیر دسترسی شماری از روستا‌ها در شهرستان جاسک و ۲ مسیر دسترسی شماری از روستا‌ها در شهرستان بشاگرد دیگر مسیر‌ها بازگشایی شده است.
خسارت ۱۵۰۰ میلیارد تومانی سیل در شرق هرمزگان

همتی افزود: ۹۵۰ کیلومتر راه‌های روستایی در بشاگرد بازگشایی شده و ارتباط جاده‌ای با روستا‌ها برقرار شده و صرفا راه ۱۱ روستای کوهستانی شهرستان جاسک و ۱۰ روستا در شهرستان بشاگرد هنوز مسدود است که تیم‌های عملیاتی مشغول بازگشایی مسیر‌ها هستند.
استاندار هرمزگان گفت: هم اکنون ۱۲۴ ماشین آلات راهسازی شامل ۲۲ دستگاه بلدوزر، ۲۴ دستگاه گریدر، ۳۰ دستگاه لودر، ۴۰ دستگاه کامیون و ۸ دستگاه کمرشکن متعلق به راهداری، سپاه، ارتش، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و بخش خصوصی و ۱۸۵ نفر در حال خدمت رسانی و فعالیت شبانه روزی در مناطق سیل زده هستند.
همتی افزود: در حوزه آموزش و پرورش به ۲۱ مدرسه و ۵۲ کلاس درس آسیب جدی وارد شده است و ۳۳ مدرسه در قالب ۷۶ کلاس درس و دوسالن نیاز به تعمیرات اساسی و تجهیزات دارند.
وی در تشریح خسارت‌های حوزه برق مناطق سیل زده نیز گفت: در این بخش حدود ۲۰۰ کیلومتر شبکه ۲۰ کیلو ولت نیاز به مقاوم سازی دارد و همچنین چند پست فوق توزیع آسیب دیده یا از مدار خارج شدند.
خسارت ۱۵۰۰ میلیارد تومانی سیل در شرق هرمزگان
استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه ۱۵ کیلومتر شبکه فشار ضعیف در روستا‌ها و ۵۰ دستگاه پست هوایی کاملا تخریب شده است، افزود: در شهرستان‌های بشاگرد و جاسک در ابتدا بر اثر وقوع سیل برق حدود ۲۵۰ روستا قطع و شبکه دچار آسیب کلّی شد.
همتی افزود: با تلاش شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق استان برق روستا‌ها به تدریج وصل شده و فقط ۸ روستا در شهرستان جاسک و ۳ روستا در شهرستان بشاگرد هنوز مشکل قطعی برق دارند که علت اصلی وصل نشدن برق این مناطق نبود راه مناسب ارتباطی و انسداد مسیر‌های دستیابی است.
همتی افزود: در حوزه ارتباطات، اصلی‌ترین مشکل ایجاد شده آسیب دیدگی شبکه فیبر نوری جاسک – کنارک در دو نقطه بوده است که با زحمات فناوری ارتباطات و شرکت مخابرات مشکلات عمده ارتباطی حل و فصل شده است.
وی افزود: مشکل عمده‌ای در برقراری ارتباط نداریم و صرفا روستا‌هایی که فاقد برق هستند و همزمان مسیر دستیابی آن‌ها نیز هنوز بازگشایی نشده و امکان انتقال دیزل ژنراتور جهت تأمین برق اضطراری وجودندارد هنوز مشکل ارتباط تلفنی و موبایل دارند.
استاندار هرمزگان گفت: در بخش آب و فاضلاب با توجه به خسارت‌های گسترده و قطع خط انتقال آب از سد جگین به عنوان منبع تأمین آب شهرستان جاسک از بدو بروز بحران، آبرسانی با تانکر‌های شرکت آب و همچنین دیگر دستگاه‌ها و یگان‌های نظامی معین آغاز شد.
همتی افزود: با انتقال تأسیسات و تجهیزات مورد نیاز به سد جگین، شبکه انتقال و ارسال آب از سد جگین به تصفیه خانه و آبگیری کل شهر جاسک و روستا‌های غرب شهرستان راه اندازی شد.
وی افزود: در حال حاضر آب همه روستا‌ها به جز ۳۰ روستای شهرستان جاسک و ۶ روستای شهرستان بشاگرد و ۲ روستای سندرک میناب وصل شده است و تاکنون از ۳۳۵ روستایی که دچار قطعی آب شده بودند، ۲۹۷ روستا مشکل تامین آب آن‌ها برطرف شده است.
خسارت ۱۵۰۰ میلیارد تومانی سیل در شرق هرمزگان

استاندار هرمزگان افزود: در بخش کشاورزی شاهد بروز خسارت گسترده‌ای بوده ایم که مهم‌ترین آن‌ها تخریب ۳۲۰۰ هکتار اراضی زراعی، ۳۵۰ هکتار باغات، تلف شدن ۳۱۰۰ دام، تخریب ۸۰ واحد دامداری، ۱۷۰ حلقه چاه کشاورزی، تخریب ۵۰ کیلومتر جاده بین مزارع، از بین رفتن ۱۵۰۰ هکتار آبیاری تحت فشار ۶۰ سازه آبخیز داری بوده است.
همتی با اشاره به اقدامات عمده در بخش کشاورزی گفت: بازگشایی ۱۱ کیلومتر جاده بین مزارع، جمع آوری و دفن بهداشتی هزار راس دام تلف شده، آغاز عملیات واکسیناسیون دامی و واکسینه ۷۰۰ راس دام تاکنون، تأمین بذر رایگان کلزا و جو برای کشت مجدد و احیا بخشی از اراضی کشاورزی در این راستا انجام شده است.
وی در خصوص اقدامات بخش امداد و نجات هلال احمر استان نیز گفت: جمعیت هلال احمر استان هرمزگان در ساعات اولیه بحران خدمات ارزشمندی  در زمینه امداد و نجات با استفاده از امکانات این جمعیت و به ویژه سه فروند بالگرد و همکاری نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی داشت و حدود ۱۰۰ سورتی پروازی توسط هلال احمر و همکاران معین در نداجا و ندسا انجام شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین مجمع سلامت شهرستان طارم
واژگونی مینی بوس در جاده نی ریز به سیرجان با سه مصدوم
ارس نقطه آغاز تحولات بزرگ اقتصادی
ایران جان، جان تازه‌ای در خراسان جنوبی دمیده است
فروش وام جعلی در سایت‌های درج آگهی
افتتاح دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در همدان
پیروزی شهرداری گرگان در نخستین دیدار بسکتبال سوپر لیگ غرب آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی پانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
دولت انگلیس زیر فشار اتهام ناکارآمدی در مدیریت زندان‌ها
توافق ایران و روسیه برای افزایش حمل و نقل ترکیبی و دریایی
پیگیری مشکل آب شرب در روستا‌های بخش حصار گرمخان
۱۵ آبان و تیری که به خطا رفت؛ روایتی از تلاش ناکام رژیم پهلوی برای مهار امواج انقلاب
خادمیاران نوجوان رضوی اقلید مهمان حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها
قهرمانی کره شمالی در وزنه برداری ارتش‌های جهان؛ ایران نایب قهرمان
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (پانزدهم آبان ۱۴۰۴)
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
هشدار به متخلفان؛ کشف تخلفات ۲۰۲ میلیارد ریالی در بازار کشاورزی زنجان
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
گلایه شهروندان تکابی از مشکل سدمعبر
جوی آرام و آسمانی صاف در بیشتر مناطق کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)