پخش زنده
امروز: -
رئیس پلیس فتای چهارمحال و بختیاری از دستگیری کلاهبردار کارت های بانکی در شهرکرد خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، سرهنگ مرتضی عسگری گفت: پس از مراجعه تعدادی از شهروندان شهرکردی مبنی بر کلاهبرداری از کارت های بانکی آنها، موضوع در دستور کار مأموران پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) قرار گرفت.
وی افزود: پس از تحقیقات گسترده، مشخص شد یک نفر کلاهبردار به بهانه امانت و اجاره کردن کارت های بانکی مشتریان، اقدام به کلاهبرداری کرده است.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات چهارمحال و بختیاری با اشاره به شناسایی و دستگیری این کلاهبردار، گفت: این کلاهبردار تا قبل از دستگیری، توانسته بود 300 میلیون ریال کلاهبرداری کند.
سرهنگ عسگری از مردم خواست به هیچ عنوان کارت های بانکی خود را در اختیار افراد غیرقابل اطمینان قرار ندهند، چون در صورت وقوع کلاهبرداری پای صاحب کارت نیز گیر است.
وی گفت: 70 درصد پرونده های پلیس فتا در چهارمحال و بختیاری کلاهبرداری مالی است که 80 درصد این پرونده ها کشف می شود.