• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۳۲۴۶
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۱
مازندران » سیاسی
حماسه دوم اسفند

برگزاری انتخاباتی پرشور در حوزه انتخابیه ساری و میاندورود

527 حوزه رای گیری در شهرستانهای ساری و میاندورود برای انتخابات مجلس یازدهم در نظر گرفته شده است.

برگزاری انتخاباتی پرشور در حوزه انتخابیه ساری و میاندورود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، حوزه انتخابیه ساری شامل شهرستان‌های ساری و میاندورود یکی از نه حوزه استان مازندران برای انتخابات مجلس شورای اسلامی است.
با توجه به اینکه ۱۰ روز تا زمان برگزاری یازدهیمن دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی مانده تلاش برای برگزاری انتخاباتی پرشور در حوزه‌های انتخابیه استان از جمله ساری و میاندورود ادامه دارد.
حوزه انتخابیه ساری از ابتدای مجلس اول تا کنون، دو نماینده در مجلس دارد و در بین نمایندگان این حوزه، مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سید حسن شجاعی کیاسری با چهار دوره نمایندگی مردم این حوزه، بیشترین طول دوره نمایندگی را در اختیار دارد.

* شهرستان ساری
شهرستان ساری وسیع‌ترین شهرستان استان مازندران است. مرکز این شهرستان، شهر ساری است که بزرگترین و پرجمعیت‌ترین شهر مازندران است. شهرستان ساری از شمال به شهر ساحلی فرح آباد و سپس دریای مازندران و از شرق به شهرستان‌های میاندرود و نکا و جنوب به استان سمنان و از مغرب به شهرستان‌های قائم شهر و بابل و سوادکوه و شمال غربی به جویبار محدود می‌شود.
پیشینه زندگی در ساری به دوران مس‌سنگی برمی‌گردد و کاوش‌های باستان‌شناسی صورت گرفته در ساری منجر به کشف سفال‌های شش هزار ساله و ابزار‌های سنگی شد. ساری از دوران صفویان مورد توجه بیشتری قرار گرفت.
ساری به دلیل قرار گرفتن در شاهراه مسیر ارتباطی شرق به مرکز ایران از اهمیت خاصی برخوردار است. این شهر از شمال به دریای خزر و از جنوب نیز به جنگل و رودخانه ختم می‌شود. همچون سایر شهر‌های شمالی، ساری از تولیدکنندگان مرکبات و یکی از قطب‌های تولید برنج و فرآورده‌های دامی کشور است. همچنین شرکت چوب و کاغذ مازندران از بزرگترین شرکت‌های تولیدکننده کاغذ در خاورمیانه و سد شهید رجایی از بزرگترین سد‌های مخزنی کشور در شهرستان ساری قرار دارند.
این شهر با داشتن فرودگاه، خط راه آهن و متصل بودن به جاده‌های اصلی کشور یکی از مهم‌ترین مراکز گردشگری ایران به حساب می‌آید و و دارای مجموعه‌ای از جاذبه‌های گردشگری است. برج ساعت نماد ساری است و بیش از ۹۰ سال قدمت دارد.

* شهرستان میاندورود
شهرستان میاندورود یکی از شهرستان‌های استان مازندران به مرکزیت شهر سورک است که از شهرستان ساری جدا و به عنوان شهرستان معرفی شد. این شهرستان از غرب به شهرستان ساری و از شرق به شهرستان نکا و از شمال با دریا ارتباط دارد.
هیات وزیران بنا به پیشنهاد وزارت کشور در سال ۱۳۸۹ با ایجاد شهرستان میاندورود به مرکزیت شهر سورک موافقت کرد.
نام این شهرستان بر اساس رود داخل شهر نکا و رود تجن شهر ساری است و، چون این شهرستان دقیقاً میان این دو رود قرار گرفته‌است به میاندورود نام گذاری شده‌است.
شهرستان میاندورود از دو بخش مرکزی به مرکزیت شهر سورک و بخش گهرباران به مرکزیت روستای طبق‌ده تشکیل شده است.

* ۵۲۷ حوزه رای گیری برای ساری و میاندورود
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ساری گفت: شهرستان ساری از پنج شهر ساری، کیاسر، فریم، پایین هولار، فرح آباد و شش بخش مرکزی، دودانگه، چهاردانگه، کلیجان رستاق، رودپی و رودپی شمالی تشکیل شده‌است.
برگزاری انتخاباتی پرشور در حوزه انتخابیه ساری و میاندورود
اردشیری افزود: طبق سرشماری سال ۹۵ شهرستان ساری ۵۰۴ هزار و ۲۹۸ نفر  و شهرستان میاندورود ۵۵ هزار و ۵۳ نفر جمعیت دارند.
معاون سیاسی فرمانداری ساری تصریح کرد: ۵۲۷ صندوق برای جمع آوری آراء مردم شهرستان‌های ساری و میاندورود در روز دوم اسفند در نظر گرفته شد.
اردشیری افزود: از این تعداد ۴۷۰ صندوق برای شهرستان ساری است که ۲۵۹ صندوق در شهر ساری مستقر می‌شود که یک صندوق مربوط به اخذ آراء هموطنان ارامنه است.
به گفته وی ۸۳ صندوق در بخش مرکزی ساری، ۳۲ صندوق در بخش رودپی، ۲۲ صندوق در بخش رودپی شمالی، ۳۱ صندوق در بخش چهاردانگه، ۱۸ صندوق در بخش دودانگه و ۲۵ صندوق در بخش کلیجانرستاق مستقر خواهند شد.
معاون سیاسی فرمانداری ساری خاطر نشان کرد: ۵۷ صندوق برای شهرستان میاندورود در نظر گرفته شده که از این تعداد ۳۹ صندوق در بخش مرکزی و سورک و ۱۸ صندوق در بخش گهرباران مستقر خواهد شد.
وی از آمادگی همه عوامل اجرایی برگزاری یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در این حوزه خبر داد.
یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، روز جمعه ۲ اسفند ۱۳۹۸ همزمان با سراسر کشور در ۹ حوزه اصلی و ۴۸ حوزه فرعی استان مازندران برگزار خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)