• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۵۶۶۷
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶
مازندران » اجتماعی
مازندران

آیت الله طبرسی، روحانی تاثیرگذار در استان و منطقه

تولیت آستان قدس رضوی گفت: آیت الله طبرسی روحانی تاثیرگذاری در استان مازندران بود.

آیت الله طبرسی، روحانی تاثیرگذار در استان و منطقه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، آیت‌الله مروی امروز در مراسم گرامیداشت ارتحال عالم ربانی آیت‌الله نورالله طبرسی نماینده سابق، ولی فقیه در مازندران در مصلای جمعه ساری افزود: حضور گسترده مردم در مراسم وداع، تشییع و ختم آیت‌الله طبرسی، نشان‌دهنده تاثیرگذاری این روحانی در منطقه است.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: انسان استعداد و توانایی دارد و خداوند به انسان قدرت رشد و شکوفایی عنایت کرده است اگر انسان از این قدرت استفاده کرده و به شکوفایی برسد بسیار ارزشمند است و انسان بی‌بهره از این مسائل، ماننده شوره‌زاری می‌ماند که قابل هیچ نوع بهره‌برداری نیست.
مروی با بیان اینکه قرآن، راه سعادت انسان را در علم و عمل قرار داده است، ادامه داد: بر اساس روایات اسلامی، ملائک، بال‌های خود را زیر پا‌های کسانی می‌گسترانند که در پی کسب دانش و عمل است.
وی با اشاره به اینکه مازندران از علمای بزرگی دارد تصریح کرد: باید قدردان علما باشیم که مناصب را رها کرده و به تربیت و رهبری مردم روی آوردند.
این مسئول با بیان اینکه این مجلس ختم برای یک روحانی خدوم و مردمی است که حدود ۶۰ سال از عمر خود را به ارشاد و کمک به مردم گذراند، گفت: همه علمای ما چنین هستند و هدایت انسان‌ها را به سمت علوم الهی بر عهده دارند.
مروی با بیان اینکه عالم بزگواری را از دست دادیم، ادامه داد: آیت‌الله طبرسی قبل از ارتحال، راه را برای حضور فرد دیگری به عنوان نماینده، ولی فقیه در استان، باز کرد و معتقد بود روحانی جوان‌تری در این مسئولیت قرار گیرد و آیت‌الله لایینی در این مسئولیت قرار گرفت که باید از او هم حمایت کنیم.
وی با بیان اینکه دشمن برای سست کردن پیوند مردم و روحانیت، هر شایعه‌ای را پخش می‌کند، تصریح کرد: دشمن تاکنون در این توطئه موفق نشده، اما نباید از نیرنگ دشمن بی‌رحم، غافل بود.
این مسئول با اشاره به اینکه دشمنان ما ظاهر اتو کشیده دارند، گفت: در زیر لباس مخملی، پنجه‌های زهرآگین دارند و دیدیم چگونه سپهبد شهید قاسم سلیمانی را برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی، به شهادت رساندند.
مروی با اشاره به اینکه این دشمنان خونخوار در کمین ملت هستند، تصریح کرد: ببینید در سوریه، لیبی و عراق چه کردند، در کدام منطقه ورود کردند و برای مردم آسایش به ارمغان آوردند، هر جایی که پا گذاشتند خرابی، بی‌عفتی و جنگ به وجود آوردند.
وی ادامه داد: انتخابات را در پیش رو داریم، مردم گلایه‌های بحق دارند و کمبود‌هایی احساس می‌کنند، اما این نباید موجب شود سنگر را خالی و دشمن را امیدوار کنیم.
مروی با بیان اینکه آرای مردم، دشمن را نابود می‌کند، گفت: هر مشارکتی که به عقب‌نشینی دشمن منجر شود باید حضور فعال داشته باشیم.
تولیت آستان قدس رضوی افزود: دشمن می‌داند که می‌تواند دولت‌ها را نابود کند، اما دولتی که پشتیبان مردمی دارد دشمن موفق نخواهد بود و حضور شما در راهپیمایی‌ها و انتخابات این ثمر را دارد که دشمن را نابود می‌کند.
وی خاطر نشان کرد: به گونه‌ای عمل کنیم که دشمن احساس کند اگر بخواهد به ایران ضربه‌ای بزند با یک ملت مواجه است.
بیت آیت‌الله طبرسی از حضور گسترده مردم در مراسم وداع و تشییع نماینده سابق، ولی فقیه در مازندران قدردانی کرد.
خطیب موقت نماز جمعه ساری از سوی بیت آیت‌الله طبرسی در مراسم امروز گفت: از سوی بیت آیت‌الله طبرسی از مراجع عظام تقلید، سران قوای سه‌گانه کشور، نمایندگان مقام معظم رهبری در سپاه استان‌ها، آیت‌الله لایینی نماینده، ولی فقیه در مازندران، حسین‌زادگان استاندار مازندران، دیگر مسئولان کشوری و استانی و قشر‌های مختلف مردم به صورت ویژه تشکر می‌کنیم.
حجت‌الاسلام قاسمی افزود: بیت آیت‌الله طبرسی به دلیل حضور باشکوه مردم در مراسم تشییع پیکر در قم و ساری و قرائت نماز توسط آیت‌الله جوادی آملی، قدردان هستند.
وی یاداور شد: از زمانی که خبر درگذشت این عالم بزرگوار به گوش مردم رسید یکپارچه عزادار شدند.
آیت‌الله نورمفیدی نماینده، ولی فقیه در استان گلستان، آیت‌الله لایینی نماینده، ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله نظری، آیت‌الله معلمی نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری و دیگر مسئولان و آحاد مردم در مراسم امروز حضور داشتند.
آیت‌الله نورالله طبرسی به مدت ۲۰سال نماینده، ولی فقیه در مازندران بود و به دلیل بیماری در شب ۱۹ بهمن‌ماه، دار فانی را وداع گفت.
تشییع پیکر آیت‌الله طبرسی ۲۱ بهمن در قم انجام شد و شامگاه ۲۲ بهمن مردم مازندران با پیکر آیت‌الله طبرسی وداع کردند. تشییع پیکر و خاکسپاری نماینده سابق، ولی فقیه در مازندران روز گذشته ۲۳ بهمن ماه در ساری برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)