• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۴۸۲۹۹
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۸
بین الملل » مقاومت
در ادامه پیروزی‌های محور مقاومت

خوشحالی مردم سوریه از پیروزی‌ها اخیر در حلب

وزیر حمل ونقل سوریه از بازگشایی فرودگاه بین المللی حلب در شمال غرب سوریه خبر داد.

  به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه «سانا»، "علی حمود"، وزیر حمل و نقل سوریه از بازگشایی فرودگاه بین المللی حلب خبر داد و گفت: فردا (چهارشنبه) نخستین پرواز هوایی از دمشق به حلب انجام خواهد شد.
علی حمود اظهار کرد، برنامه ریزی برای پرواز به قاهره و دمشق هم طی روز‌های آینده انجام می‌شود.
 
گزارش اختصاصی خبرگزاری صدا و سیما
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
خوشحالی مردم سوریه از پیروزی‌ها اخیر در حلب
در پی پیروزی‌ها اخیر ارتش سوریه، موجی از شادی و نشاط حلب را فراگرفت.
به گزارش شبکه تلویزیونی الاخباریه سوریه، به دلیل پیروزی‌های اخیر در محور حلب، در حلب و همه مناطق و حومه این شهر و به خصوص در منطقه جمعیه الزهرا در شمال غرب حلب فضایی از شور و نشاط حاکم است.
خبرنگار این شبکه تلویزیونی گفت: اینجا در مقابل ساختمان "القصر العدلی" واقع در "جمعیة الزهراء" در حلب سوریه که بار‌ها هدف حمله خمپاره‌ای گروه‌های مسلح قرار گرفت و شماری از شهروندان این منطقه زخمی شدند یا به شهادت رسیدند حضور داریم. اکنون مردم این منطقه به دلیل پیروزی‌های اخیر ارتش سوریه و آزادی سازی روستا‌ها و مناطق مختلف در کنار وکلا و قضات جمع شده تا به شیوه‌ای خاص شادی خود را ابراز کنند. شرکت کنندگان در این مراسم به ارتش عربی سوریه درود فرستادند.
یکی از شرکت کنندگان در این مراسم گفت: از ارتش عربی سوریه و رئیس جمهور بشار اسد تشکر می‌کنم این پیروزی‌ها بر مردم حلب مبارک باشد.‌ ای ارتش سوریه تو با حمایت از خاک و آسمان وطن، مایه افتخار ما هستی.
یکی دیگر از شرکت کنندگان در این مراسم گفت: این منطقه مورد هدف راکت‌های گروه‌های تروریستی قرار می‌گرفت، اما الحمد الله مردم مقاومت کردند و پیروز شدند این پیروزی مبارکشان باشد. خداوند شهدا را رحمت کند. من بسیار خوشحالم. خوشحالی من قابل توصیف نیست. این پیروزی‌ها به همه مردم سوریه مبارک باشد.
یک شهروند سوری گفت: ما این پیروزی را به رئیس جمهور بشار اسد تقدیم می‌کنیم. خداوند شهدای ما را رحمت کند. خداوند زخمی‌ها را شفا دهد.
یکی از وکلای سوری گفت: خداوند از ارتش سوریه حمایت کند ما این پیروزی‌ها را به مردم و رئیس جمهور سوریه تبریک می‌گوییم. ما وکلای سوریه همواره در کنار مردم سوریه بودیم و خدا را شکر که توانستیم به پیروزی برسیم.
یکی از شهروندان سوری گفت: ما با اراده ارتش سوریه و رهبرمان توانستیم پیروز شویم. ما به خودمان و پیروزی هایمان ایمان داریم.
یکی دیگر از شرکت کنندگان در این مراسم گفت: من مادر شهید حمود مطر هستم من به همه مادران شهدا می‌گویم خون فرزندان شما هدر نرفت. این نشانی است که بشار الاسد رئیس جمهور سوریه به فرزند من اعطا کرده است من این نشان را روی سر می‌گذارم. ما به بشار اسد و ارتشمان افتخار می‌کنیم.
شهروند دیگری گفت: ما بسیار خوشحال هستیم خداوند بشار اسد و نیرو‌های ارتش را حفظ کند. تبریک به همه مردم سوریه که صبوری کردند این پیروزی را به همه مردم سوریه تبریک می‌گویم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
  بازگشت زندگی عادی به پایتخت اقتصادی سوریه
با آزادسازی کامل شهر حلب و اطراف آن، زندگی عادی به این شهر مهم سوریه که پایتخت اقتصادی آن محسوب می‌شود، باز گشته است.
محمد الخضر خبرنگار المیادین در استان حلب درباره آزادسازی کامل این استان گفت: حلب امروز در بهترین شرایط خود در ۹ سال گذشته قرار دارد. تهدید گروه‌های مسلح در اطراف شهر حلب به طور کامل از بین رفت. ما در میدان اللیرمون هستیم که یکی از خط‌های تماس بین ارتش سوریه و گروه‌های مسلح بود و تا دو شب پیش هم رسیدن غیرنظامیان به اینجا غیرممکن بود. این جاده به نبّل و الزهرا و عفرین می‌رسد. 
خبرنگار المیادین همچنین در گزارش خود افزود: پیشروی میدانی ارتش سوریه، تاکتیک‌های عناصر مسلح را فلج و آن‌ها را وادار به فرار کرد. ارتش سوریه با هر پیشروی در محور‌های دیگری در اطراف حلب، دایره امنیت در اطراف این شهر را گسترش می‌دهد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازتاب پیروزی ارتش سوریه در صفحه ریاست جمهوری سوریه
حساب کاربری ریاست جمهوری سوریه در اینستاگرام با انتشار تصویری از پیروزی در حلب خبر داد.
راه اندازی مجدد فرودگاه بین المللی حلب
 
بیانیه ارتش سوریه در پی آزادسازی مناطق وسیعی از استان حلب
فرماندهی کل ارتش و نیرو‌های مسلح سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: دلاوران ارتش عربی سوریه با گام‌هایی حساب شده و مستحکم و عملیاتی منحصر به فرد و متمرکز، پیشروی خود را ادامه دادند تا تروریسم تکفیری را ریشه کن و قاتلانی را نابود کنند که می‌خواستند عزم و اراده مردم ما را در منطقه مصادره کنند. این قاتلان با هدف سنگ اندازی در پیشروی ارتش و به تعویق انداختن از بین بردن گروه‌های مسلح طبقه بندی شده در فهرست تروریسم بر اساس قانون بین المللی، مردم را گروگان گرفتند و از آن‌ها به عنوان سپر انسانی استفاده کردند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دلاوران ارتش سوریه توانستند ماموریت‌های محول شده به آنان را با شایستگی بالا و در مدت زمانی کوتاه به انجام برسانند و به طور کامل بر ده‌ها روستا و شهر در حومه‌های غربی و شمال غربی حلب تسلط یابند. از جمله این روستا‌ها و مناطق می‌توان به الشیخ علی، الفوج ۴۶, اورم الکبری و اورم الصغری، کفرناها، کفر داعل، کفر حمره، بشنطره، بابیص، معاره الارتیق، عویجل، حریتان، حیان، عندان، بیانون، اللیرمون و شمار زیادی از مجتمع‌های مسکونی، کارخانه ها، چهار راه‌ها و تپه‌های مشرف به آن‌ها اشاره کرد. علاوه بر این، دو گذرگاه میزنار و مجیرز در حومه غربی حلب و شهر سراقب برای تامین خروج ایمن شهروندان و غیرنظامیان و پایان دادن به کابوس تروریسم تکفیری که در طول سال‌های گذشته بر آنان حاکم بود، بازگشایی شد.
فرماندهی ارتش و نیرو‌های مسلح سوریه با اعلام آزادسازی این مناطق جدید از خاک کشور، تاکید می‌کند که ارتش به پیشروی میدانی خود ادامه می‌دهد و بر دنبال کردن ماموریت مقدس و شریف خود برای از بین بردن باقیمانده گروه‌های تروریستی در هر نقطه‌ای از خاک و جغرافیای سوریه که باشد، تاکید می‌کند. تروریسم دیگر جایی در خاک این میهن ندارد، اگر چه صدای حامیان و پشتیبانان آن بلند شده است. ارتش عربی سوریه همواره چشمی بیدار و دژی مستحکم برای حفاظت از امنیت میهن و شهروندان سوری باقی خواهد ماند.
 
آزادسازی بخش های بیشتری از حلب
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، نیرو‌های ارتش سوریه توانستند پس از درگیری‌های شدید با گروه‌های مسلح تروریستی، روستا‌های کفر داعل و تله الشویحنه را در حومه غربی حلب آزاد و حومه شمالی حلب را از حومه غربی آن جدا کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
یکی از نیرو‌های ارتش سوریه گفت: «ما نیرو‌های ارتش در محور غربی حلب به سمت المنصوره و کفر داعل و همچنین تله الشویحنه پیشروی کردیم».
تسلط بر تله الشویحنه این امکان را به نیرو‌های ارتش سوریه داد تا بر پایگاه‌های گروه‌های تروریستی مسلح در حومه شمالی تسلط یابند.
این نیرو‌ها توانستند روستا‌های حریتان، عندان، صالات اللیرمون، غرب الزهرا، حیان و بیانون را آزاد کنند و به دو شهرک نبل و الزهرا برسند تا در نتیجه شهر حلب را به طور کامل در برابر تجاوز‌های تروریست‌ها امن اعلام کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
خیابان‌های شهر حلب شاهد حضور گسترده مردم و جشن و شادمانی آن‌ها در پی اعلام آزادسازی روستا‌های حومه شمالی و غربی بود.
مردم برای شادمانی از این پیروزی و ابراز تشکر از ارتش سوریه و همپیمانانش به خیابان‌ها آمدند,، زیرا اگر این نیرو‌ها نبودند، این پیروزی به دست نمی‌آمد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
در همین حال، شبکه خبری اسکای نیوز که همواره بر طبل حمایت از گروه‌های تروریستی مسلح در سوریه می‌کوبید، در رویکردی متفاوت ‏، گزارشی درباره شادمانی مردم حلب به سبب آزادسازی این شهر پخش کرد. 
در این گزارش آمده است که مردم سوریه به سبب آزادسازی شهر حلب و دیگر مناطق این استان در شمال سوریه، از دست عناصر مسلح جشن گرفتند.
برخی منابع رسمی سوریه پیش بینی کردند که بازگشت آوارگان به مناطق محل سکونتشان به زودی آغاز می شود.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح حوضچه‌های ۱۳۵ میلیون لیتری در سروستان
بازار بروجرد زیر ذره بین بازرسی
۴ دستگاه ماینر قاچاق در بجنورد متوقف شد
صادرات ۲۹ هزار تنی میوه از مازندران به هند و سایر کشورها
افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت کاروان‌های عمره مازندران در سال جاری
ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان اصفهان چشمگیر است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
پایان هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال
بارش باران در برخی از مناطق کشور
تجلیل از فرماندهان برتر پایگاه های بسیج در شاهین شهر 
احضار ۳ استقلالی به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال
نمایه شدن فصلنامه آنالیزی دانشگاه آزاد مراغه در پایگاه استنادی ISC
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
پیام تسلیت رئیس رسانه ملی درپی درگذشت همسر معاون رئیس‌جمهور
رسول خطیبی از هدایت مس رفسنجان برکنار شد
مجازی شدن کلاس‌های حضوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ آذر
نایب قهرمانی تیم ملی کاراته ایران در رقابت های جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (دهم آذرماه ۱۴۰۴)
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دهم آذر ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالف‌اند
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۹ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۳ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)