• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۸۴۳۹
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵
اجتماعی » تعاون و اشتغال
در هلدینگ دارویی تامین

تولید روزانه بیش از ۲۰هزار لیتر مواد ضدعفونی

رضوانی‌فر مدیرعامل شستا در نامه‌ای به وزیر کار از اقدام مهم هلدینگ‌های دارویی تامین برای تولید محلول‌های ضدعفونی علیه کرونا ویروس خبر داد.

تولید روزانه بیش از ۲۰هزار لیتر مواد ضدعفونیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شستا محمد رضوانی‌فر مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا)، در نامه‌ای به محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته هلدینگ‌های دارویی تامین برای تولید محلول‌های ضدعفونی در این هلدینگ دارویی خبر داد و گفت: همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور و افزایش نیاز به مواد بهداشتی و ضدعفونی‌کننده برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری، شرکت‌های گروه دارویی شستا در یک هفته گذشته توانستند تولید روزانه هزاران لیتر مواد ضدعفونی‌کننده را عملیاتی کنند.
در نامه رضوانی‌فر به شریعتمداری همچنین آمده است: "نظر به تاکیدات ویژه حضرتعالی و با توجه به اخبار اپیدمی بیماری ویروس کرونا، هلدینگ دارویی تامین از اوایل بهمن‌ماه ستادی برای آمادگی مقابله احتمالی با این بیماری سازماندهی کرد و در جلسات مکرر این ستاد، تدابیری برای تامین دارو و ملزومات اندیشیده است". از جمله این ملزومات، محلول‌های ضدعفونی‌کننده دست و سطوح است که بر اساس پروتکل‌های مورد تایید وزارت بهداشت ایران و سازمان جهانی بهداشت (WHO) تولید شده است.
وی همچنین در این نامه تصریح کرد: در نتیجه پیش‌بینی شرایط ورود به بحران و نیاز فوری و اضطراری کشور به حجم بالایی از مواد ضدعفونی‌کننده دست و سطوح بود که چند شرکت وابسته به هلدینگ دارویی شستا (تی‌پی‌کو) توانستند اقدامات پیش‌بینی‌شده را به‌سرعت و طی هفته جاری همزمان با اپیدمی کرونا عملیاتی و اجرایی کنند و این محصولات را به مرحله تولید و توزیع برسانند.
وی خاطرنشان کرد: "با همت شبانه‌روزی چهار شرکت تابعه هلدینگ دارویی تامین، ظرف یک هفته اخیر این مهم عملیاتی شده و تاکنون و در فاز نخست، چندهزار لیتر ضدعفونی‌کننده سطوح و دست برای مصرف کارخانه‌های داروسازی و پرسنل گروه، تولید و توزیع شده است و از هفته آتی، با اخذ مجوز‌ها و تامین مواد و اقلام بسته‌بندی، ظرفیت تولید قابل‌توجهی وجود خواهد داشت که می‌تواند جوابگوی بخش عمده‌ای از نیاز‌های کشور باشد".
در بخش دیگری از این نامه آمده است: شرکت "رهاورد تامین" ظرفیت تولید روزانه ۴۰۰۰لیتر ضدعفونی‌کننده (پایه الکل) در بسته‌های ۶۰ و ۲۵۰سی‌سی و یک، چهار و ۲۰لیتری را دارد. "زاگرس فارمد پارس" همین محصول را می‌تواند روزانه ۳۰۰۰ تا ۶۰۰۰لیتر (بسته به حجم ظرف) در بسته‌های ۱۰۰سی‌سی و یک لیتری تولید کند. "شیمی دارویی داروپخش" سومین شرکت هلدینگ دارویی تامین است که روزانه ۶۰۰۰لیتر ضدعفونی‌کننده (پایه الکل) را به شکل لیتری تولید خواهد کرد؛ و شرکت چهارم هم، "کلر پارس" است که ضدعفونی‌کننده را از نوع "پایه آب اکسیژنه" روزانه ۵۰۰۰لیتر و در بسته‌بندی حجیم تولید خواهد کرد.
بدین‌ترتیب، این چهار شرکت از هفته آینده مجموعا تا ۲۱هزار لیتر ماده ضدعفونی‌کننده را برای بسته‌بندی و توزیع در اختیار کارخانجات داروسازی و مواد بهداشتی قرار خواهند داد که این امر می‌تواند بخش مهمی از نگرانی‌ها درباره کمبود این مواد در بازار مصرف یا سوء استفاده‌های احتمالی از نیاز‌های ضروری مردم را برطرف کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار نمایشگاه بین المللی در کابل با مشارکت فعال ایران
افتتاح چندین طرح حوزه راه و امنیت در زرند
آمادگی ایران برای همکاری با چین در زمینه اقتصاد دانش‌بنیان
دانشگاه علوم پزشکی کاشان در فهرست نظام رتبه‌بندی لایدن
پیگیری برای حل مشکل متقاضیان طرح جوانی جمعیت در شوش
اقامه نماز طلب باران در ورامین همزمان با تداوم خشکسالی
ورود زمینی هیاتی از کشور جمهوری آذربایجان از مرز آستارا
کسب تراز تجاری مثبت در روسیه و اوراسیا اهمیت دارد
تردد در مسیرهای شهرستان دیواندره جریان دارد
ملیکا میرحسینی صاحب نشان برنز شد
ایجاد ۵ ناحیه صنعتی در کرمان
کشتی ترکیه در اوکراین هدف حملات روسیه قرار گرفت
انهدام شبکه سازمان‌یافته پولشویی در هرمزگان
ضرورت تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه‌های پرخطر
تجلیل از دو ورزشکار قهرمان در نصرت آباد
شانگهای بهترین سازمان برای رفع نیاز‌های اعضاء
رونمایی از هفت کتاب در استهبان
جمع آوری شتر‌های سرگردان از ابتدای آذر ماه در جاسک
بهره برداری از کارخانه بازیافت پسماند ساختمانی تا پایان سال در اصفهان
تداوم صدرنشینی گیتی‌پسند و صعود مس سونگون به جایگاه سوم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
تکذیب استعفای اعضای دولت
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
آغاز ثبت نام در طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)