پخش زنده
امروز: -
مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیشبینی افزایش یک تا هفت درجهای دما خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، محمد سبزهزاری گفت : تا روز جمعه جو نسبتا پایداری بر استان حاکم است و پدیده غالب این ایام، مه رقیق یا غبار صبحگاهی و بعضا وزش باد متوسط خواهد بود.
وی افزود: امروز احتمال برخاستن گرد و غبار محلی در برخی ساعات در مناطق جنوب غرب وجود دارد و تا روز جمعه نیز روند افزایش یک تا هفت درجهای دما پیشبینی میشود.
مدیرکل هواشناسی خوزستان بیان کرد: ورود سامانه بارشی از اواخر وقت روز جمعه سبب رگبار و رعد و برق در مناطق شمالی و شرقی به ویژه در ارتفاعات و وزش باد متوسط تا شدید و گاهی تندباد لحظهای در اغلب نقاط خوزستان خواهد شد.
وی ادامه داد : در شبانهروز گذشته امیدیه با ۲۴.۲ و ایذه با ۳.۶ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط خوزستان بودند و تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۱۱.۶ تا ۲۲.۷ درجه سانتیگراد در نوسان بود.