• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۵۴۳۶
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۶
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
از نوع بالستیک

کره‌شمالی باز هم دست به آزمایش موشکی زد

رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی اعلام کرد از یک شهر ساحلی در استان هامگیونگ جنوبی که در شرق کره شمالی واقع شده است، سه شلیک انجام شد.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از آسوشیتدپرس، رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی اعلام کرد از یک شهر ساحلی در استان هامگیونگ جنوبی که در شرق کره شمالی واقع شده است، سه شلیک انجام شد. در بیانیه صادر شده توسط او همچنین اعلام شده است چند موشک به فاصله ۲۰۰ کیلومتری و با ارتفاع حداکثر ۵۰ کیلومتر شلیک شدند. این اتفاق دو روز پس از آن رخ داد که کره شمالی در اعتراض به محکومیت‌های خارجی از رزمایش‌های قبلی اش (که با مهمات واقعی انجام شده بود) تهدید کرد اقدام "مهمی" را انجام خواهد داد.

کره‌شمالی باز هم دست به آزمایش موشکی زد کره‌شمالی باز هم دست به آزمایش موشکی زد کره‌شمالی باز هم دست به آزمایش موشکی زد کره‌شمالی باز هم دست به آزمایش موشکی زد کره‌شمالی باز هم دست به آزمایش موشکی زد کره‌شمالی باز هم دست به آزمایش موشکی زد کره‌شمالی باز هم دست به آزمایش موشکی زد کره‌شمالی باز هم دست به آزمایش موشکی زد کره‌شمالی باز هم دست به آزمایش موشکی زد کره‌شمالی باز هم دست به آزمایش موشکی زد کره‌شمالی باز هم دست به آزمایش موشکی زد
 
مدیر امنیت ملی کره جنوبی، وزیر دفاع و همچنین مدیر دستگاه جاسوسی این کشور یک ویدئو کنفرانس اضطراری برگزار و با اجماع اعلام کردند که این اقدام کره شمالی برای تلاش‌ها به منظور برقراری صلح در شبه جزیزه کره کمک کننده نیست.
ژاپن هم از شناسایی و ردیابی دستکم یک موشک خبر داد، اما اعلام کرد این موشک به آب‌های سرزمینی ژاپن یا منطقه ویژه اقتصادی نرسید. توکیو اعلام کرد شلیک این موشک‌ها یک تهدید جدی برای امنیت بین المللی محسوب می‌شود.
طی ۱۰ روز گذشته، کره شمالی اعلام کرد کیم جونگ اون رهبر این کشور بر دو دور رزمایش توپخانه‌ای با استفاده از تسلیحات واقعی از ماه نوامبر گذشته نظارت کرد. کیم در حالی به استقبال سال جدید میلادی رفت که وعده داد بازدارندگی هسته اش را تقویت خواهد کرد و در بحبوحه یک بن بست در دیپلماسی تحت رهبری آمریکا با هدف متقاعد کردن کیم برای دست برداشتن از برنامه هسته‌ای اش در ازای دریافت مزایای اقتصادی و سیاسی، اعلام کرد به مهلت قانونی مهم در ارتباط با عدم آزمایش سلاح‌ها پایبند نخواهد بود.
کره جنوبی و برخی از کشور‌های اروپایی به برگزاری دومین رزمایش کره شمالی در روز یکم ماه مارس اعتراض کردند که به باور آنها، طی آن موشک‌های بالستیک شلیک شد که این اقدام نقض قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد است.
کره شمالی تاکید می‌کند حق انجام دادن رزمایش‌های نظامی را در مواجهه با نیرو‌های آمریکایی و کره جنوبی در نزدیکی مرز‌های خود دارد. در پی برگزاری بحث‌هایی در ارتباط با رزمایش روز یکم ماه مارس از سوی کره شمالی، شورای امنیت سازمان ملل متحد بیانیه‌ای صادر نکرد ​اما پنج عضو اروپایی آن آنچه را که "اقدامات تحریک آمیز" خواندند، محکوم کردند.
بلژیک,​ استونی، فرانسه، آلمان و انگلیس پس از آن اعلام کردند این آزمایشات صلح، امنیت و ثبات بین المللی و منطقه‌ای را زیر سوال می‌برد و ناقض قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد است که با اجماع به تصویب رسیده اند.
وزارت امور خارجه کره شمالی روز شنبه این پنج کشور اروپایی را به "تکرار استدلال پوچ محکومیت و نقض قطعنامه‌ای سازمان ملل متحد در هر زمانی که ما رزمایش‌های نظامی انجام می‌دهیم" متهم کرد.
در بیانیه وزارت امور خارجه کره شمالی آمده است: "تفکر غیر منطقی و سفسطه این کشور‌ها به تدریج در حال شبیه شدن به اقدامات آمریکاست که در قبال ما خصومت آمیز است. " این بیانیه می‌افزاید:​"رفتار بی محابای این کشور‌ها که از سوی آمریکا تحریک می‌شود، به فیوزی تبدیل خواهد شد که یک واکنش مهم دیگر ما را در پی خواهد داشت. "
هفته گذشته، خواهر کوچکتر کیم جونگ اون انتقاد‌ها و توهین‌هایی دا علیه کره جنوبی مطرح کرد، زیرا سئول پیشتر از رزمایش‌های پیونگ یانگ انتقاد کرده بود، اما بیانیه او با نامه کیم برای کونگ جائه این رئیس جمهور کره جنوبی همراه شد که به او در ارتباط با شیوع ویروس کرونا تسلیت گفته بود.
مذاکرات هسته‌ای بین پیونگ یانگ و واشنگتن از زمان برگزاری نشست دوم بین کیم و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در هانوی ویتنام در اوایل سال ۲۰۱۹ -که بدون صدور بیانیه به پایان رسید- در بن بست مانده است.
گفتگو‌های بعدی بین دو کشور در بحبوحه مناقشات بر سر چگونگی کاهش تحریم‌ها در ازای برداشتن گام‌های محدود برای دور شدن از تسلیحات هسته‌ای از سوی کره شمالی هم نتوانست سبب پیشرفت‌های قابل توجهی شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)