• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۸۳۳۸
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۹
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
از ۱۰۰۷۵ نفر مبتلا به کرونا

بهبود و ترخیص ۳۲۷۶ نفر از بیماران مبتلا به کرونا

سخنگوی وزارت بهداشت از بهبود و ترخیص ۳۲۷۶ نفر از بیماران مبتلا به ویروس کووید-۱۹ خبر داد.

دکتر کیانوش جهانپور در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: کل مبتلایان به این بیماری در کشور به ۱۰۰۷۵ نفر افزایش یافت.
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بهبود و ترخیص ۳۲۷۶ نفر از بیماران مبتلا به ویروس کووید-۱۹ خبرداد و گفت: از روز گذشته تا کنون ۱۰۷۵ بیمار جدید مبتلا به این ویروس شناسایی شدند.
به گفته سخنگوی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا، گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۷۵ نفر از مبتلایان جدید کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۴۲۹ مورد رسید.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آقای جهانپور موارد جدید شناسایی بیماران کووید ۱۹ در کشور را به تفکیک استان‌ها به شرح زیر اعلام کرد:

♦️تهران: ۳۰۳
♦️قم: ۴۲
♦️گیلان: ۸۴
♦️اصفهان: ۴
♦️البرز: ۷۴
♦️مازندران: ۷۹
♦️مرکزی: ۸۸
♦️قزوین: ۴۲
♦️سمنان: ۴۰
♦️گلستان: ۲۵
♦️خراسان رضوی: ۲۹
♦️فارس: ۲۹
♦️لرستان: ۲۵
♦️آذربایجان شرقی: ۷
♦️خوزستان: ۳۱
♦️یزد: ۲۱
♦️زنجان: ۱۷
♦️کردستان: ۹
♦️اردبیل: ۱۴
♦️کرمانشاه: ۲۰
♦️کرمان: ۷
♦️همدان: ۱۲
♦️سیستان و بلوچستان: ۶
♦️هرمزگان: ۰
♦️خراسان جنوبی: ۱۲
♦️خراسان شمالی: ۰
♦️چهارمحال و بختیاری: ۱۱
♦️ایلام: ۷
♦️آذربایجان غربی: ۱۹
♦️کهگیلویه و بویراحمد: ۱۵
♦️بوشهر: ۳
 
 دلالی، معضل قدیمی تهیه دارو 
دکتر کیانوش جهانپور درباره اینکه گفته شده دارو‌هایی برای آنفلوآنزا درنظر گرفته شده درحالی که با مراجعه به داروخانه‌ها مطرح می‌شود که این دارو وجود ندارد، اما همان دارو در بیرون از داروخانه توسط دلالان دارو به فروش می‌رسد، پاسخ گفت: این مشکلی قدیمی است و در کشور ما وجود دارد و حالا افراد مختلفی حتی بدون تجویز برای پیشگیری و یا برداشت‌های شخصی خودشان، شروع به تجویز دارو و آن را حتی انبار نیز می‌کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: متاسفانه به محض اینکه درخصوص یک کالایی صحبت می‌شود بلافاصله آن کالا در بازار غیررسمی، حتی با چند برابر قیمت وجود دارد و مردم هم به سمت این بازار‌های غیررسمی هجوم پیدا و آن دارو را تهیه می‌کنند. قاعدتا تا تقاضا وجود دارد، عرضه هم متوقف نخواهد شد.
آقای جهانپور با بیان اینکه در پروتکل سرپایی، دو مورد دارو قید شده است که با تشخیص و یا تجویز پزشکان متخصص، عفونی، داخلی یا رشته‌های مرتبط ریه، این دارو‌ها در اختیار داروخانه‌های منتخب قرار گرفت، تاکید کرد: تقریبا پوشش این دارو‌ها کامل است و در موارد دیگر هم اولویت با بیمارانی است که در بیمارستان بستری هستند، چون دارویی که ذکر شد (آنفلوانزا)، جزو پروتکل چهار داروی بیماران بستری است و باتوجه به اینکه بسیج عمومی سلامت بیش از دو هزار مرکز خدمات سلامت در سراسر کشور دارد که به‌طور روزانه ۱۶ ساعت فعالیت دارند، افراد مظنون به ابتلا را مورد واکاوی، بررسی و معاینه قرار می‌دهند و در صورت نیاز، دارو در اختیارشان قرار خواهد گرفت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی تاکید کرد: افرادی هم که مشکوک به ابتلا باشند باید به بیمارستان ارجاع داده شوند و بازهم در بیمارستان در صورت تشخیص، بستری می‌شوند و تحت نظر قرار می‌گیرند.
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه از طریق نظام بهداشتی و سامانه سلامت، نیاز افراد مورد بررسی قرار می‌گیرد، گفت: افرادی که احتمال ابتلا به ویروس را دارند و یا شکایتی دارند در سامانه سلامت مراجعه کنند و این سامانه تنها سامانه وزارت بهداشت است که افرادی که در آن ثبت نام کنند اطلاعات آن‌ها در پرونده الکترونیکی سلامت درج می‌شود و قابل پیگیری است و با آن‌ها در صورت نیاز تماس گرفته می‌شود تا بررسی‌های بیشتر برای سلامت آن‌ها شکل گیرد.
آقای جهانپور همچنین درباره اینکه برخی از بیمارستان‌ها برای درمان بیماران کرونا، پول دریافت می‌کنند درحالیکه وزارت بهداشت این موضوع را ممنوع اعلام کرده است، پاسخ گفت: باید در ابتدا نام آن بیمارستان مشخص باشد و بیمارانی که ابتلای آن‌ها به کووید ۱۹ تایید شده باشد هزینه هایشان از محل منابعشان تخصیص پیدا می‌کند، اما ممکن است فردی به عنوان محتمل یا مشکوک و یا مظنون به ابتلا به بیماری مراجعه کرده باشد و هیچ وقت بستری نشود و یا اگر بستری هم شده باشد، تشخیص آن قطعی نباشد و مثل هر بیمار دیگری شاید با علایم شبیه آنفولانزا مراجعه کرده باشد که باید هزینه‌ای را پرداخت کند و یا بخشی از آن را بیمه پوشش دهد و بخش دیگری از هزینه را هم خود فرد پرداخت کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: باید برای این دو موضوع، تفاوت قائل شد و صرفا با اطلاع به اینکه کرونا داریم و یا با احتمال به کرونا به بیمارستان مراجعه کنیم و هر نوع خدمتی را به عنوان رایگان تلقی کنیم، چنین موضوعی وجود نخواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دست متصدی متخلف واحد تشخیص رنگ خودرو در رشت رو شد
نشان ملی گردشگری سلامت ایران رونمایی می‌شود
تعلیق خدمات سازمان ملل به مهاجران افغان در مرز اسلام قلعه هرات
نشست رئیس جمهور و فعالان اقتصاد دیجیتال
تاکید رئیس جمهور بر به روز شدن تجهیزات آموزشی و بهبود مدیریت مدارس
قهرمانی کشور آب‌های آرام بانوان؛ برترین‌های ۵۰۰ متر معرفی شدند
رونمایی از ۴ کتاب در همدان
جنگ ۱۲ روزه یک طرح آمریکایی -صهیونیستی بود
دعوت مربی کردستانی به اردوی تیم ملی ژیمناستیک هنری جوانان
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در شهرکرد
برگزاری انتخابات الکترونیکی شورا‌ها در خوزستان
اعطای زمین به متقاضیان مسکن در اولویت کمیسیون اصل ۹۰
افتتاح دو طرح فرهنگی و آموزشی در کاشان
جهاد تببین با هدف تربیت نسلی مومن و تمدن ساز 
دعوت هندبالیست کردستانی به اردوی تیم ملی بزرگسالان
آئین سنتی دهه اول فاطمیه در روستای مرزیِ گِرمی
اعلام روندبرنامه ثبت جهانی دیوار تاریخی جرجان
عطر رب یاقوت سرخ در کوچه‌های درجزین
توزیع هشت هزار جلد کتاب میان دانش آموزان
حرکت دولت چهاردهم به سوی اقتصاد چرخشی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
درگذشت پزشک گچسارانی
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
سپاهان در ثانیه های پایانی از شکست فرار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)