• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۱۱۵۴
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۴
اصفهان » اجتماعی
فرمانده انتظامی استان در جمع خبرنگاران مطرح کرد:

دستگیری 70 محتکر اقلام بهداشتی در اصفهان

در طرح مقابله با محتکران اقلام بهداشتی 70محتکر دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ فرمانده انتظامی استان امروز در جمع خبرنگاران گفت:در طرحی که با همکاری تعزیرات،صمت و دانشگاه علوم پزشکی اجرا شد چهار میلیون اقلام بهداشتی از جمله دستکش،ماسک،الکل بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده کشف شد و 16محل دپوی این اقلام مهر و موم شد.
سردار مهدی معصوم بیگی همچنین به پلمپ 180 محلی که پروتکل بهداشتی پیگیری از ویروس کرونا را رعایت نکرده بودند اشاره کرد و افزود: از فعالیت این مکان ها شامل کافی شاپ ها، رستورانها و تالارها جلوگیری شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

کشفیات پلیس در حوزه سرقت ها
وی به کشفیات پلیس در حوزه سرقت ها در سال جاری اشاره کرد و افزود: در این عملیات ها ۱۳۰ باند سرقت منزل، داخل خودرو و اماکن شناسایی شدند.
فرمانده انتظامی استان با اشاره به افزایش۵ درصدی قدرت کشف پلیس در حوزه سرقت در مقایسه با پارسال گفت: تعداد سارقان دستگیر شده هم ۹ درصد نسبت به پارسال افزایش داشته است.
سردار معصوم بیگی در ادامه برآورد اموال سرقتی را ۶۳۷ میلیارد تومان برآورد کرد و اضافه کرد: در زمینه مقابله با قاچاق کالا هم سه هزار پرونده تشکیل شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

به گفته وی تعداد پرونده های بالای ۵۰۰ میلیون تومان در حوزه قاچاق کالا ۲۲ درصد نسبت به پارسال افزایش داشته است .
فرمانده انتظامی استان به دستگیری ۲۵۰۰ قاچاقچی و توقیف ۹۸۰ وسیله نقلیه خودرو هم اشاره کرد و افزود: ارزش ریالی قاچاق کالاهای کشف شده ۲۹ درصد نسبت به پارسال افزایش داشته است.

افزایش تخلفات فضای مجازی و سایبری
وی به افزایش تخلفات فضای مجازی و سایبری هم اشاره کرد و گفت: پرونده های تشکیل شده در این حوزه هم ۸۲ درصد و کشفیات پلیس هم۱۰۰ درصد نسبت به پارسال افزایش داشته است.
سردار معصوم بیگی دالایل افزایش جرایم در فضای مجازی را نا آشنایی مردم با شگردهای کلاهبرداری در فضای مجازی و گسترش درگاه های پرداخت و دریافت پول بیان کرد و افزود: همچنین به تازگی ۵۰ نفر از اراذل و اوباش که سلاح و مهمات غیر مجاز را در فضای مجازی تبلیغ می کردندشناسایی و دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی استان افزود:پلیس افرادی را که در فضای مجازی، بداخلاقی،قمار بازی و شرط بندی را تبلیغ می کنند رضد و با متخلفان برخورد جدی می کند.
سردار معصوم بیگی در ادامه گفت: پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات اصفهان با فعالیت شبانه روزی ورصد فضای مجازی و شناسایی متخلفان توانسته به عنوان موفق ترین پلیس فتا در کشور شناخته شود.

ارتقای فرهنگ سازی راهنمایی و رانندگی

دستگیری 70 محتکر اقلام بهداشتی در اصفهانفرمانده انتظامی استان در ادامه به آمار تصادفات درون شهری استان در11ماه اخیر اشاره کرد و گفت:در این مدت تعداد جان باختگان این حوادث پنج درصد کاهش داشته و ۳۳۴ نفر در این حوادث جان خود را از دست داده اند.
به گفته سردار معصوم بیگی راکبان موتور سوار و عابران پیاده به ترتیب بیشترین جان باختگان حوادث درون شهری استان را اصفهان را در این مدت داشته اند.
وی ، مجروحان تصادفات درون شهری را هم ۱۲ هزار و ۵۹۰ نفر اعلام و بر ارتقای فرهنگ سازی راهنمایی و رانندگی  تاکید کرد.
فرمانده انتظامی استان به آمار تصادفات برون شهری استان در11ماه اخیر اشاره کرد و گفت:در این مدت تعداد جان باختگان این حوادث 10 درصد کاهش داشته و 395 نفر در این حوادث جان خود را از دست داده اند.
به گفته سردار معصوم بیگی بیشترین تصادفات جاده ای در بزرگراه اصفهان کاشان گزارش شده است
فرمانده انتظامی استان ، مجروحان تصادفات برون شهری را هم 5 هزار و417 نفر اعلام کرد.
وی در ادامه به تفاهم نامه پلیس با آموزش و پرورش به منظور ارتقای فرهنگی راهنمایی و رانندگی اشاره کرد و گفت:این تفاهم نامه در قالب طرح های همیاران پلیس پ و کلاهی برای زندگیست.
سردار معصوم بیگی افزود: امسال نظارت و کنترل بر باغ تالار ها،تالارها و اماکن عمومی 50درصد ، قهوه خانه ها ۳۱ درصد و مراکز اقتصادی اقامتی ۲۳ درصد افزایش داشته است

برخورد با قاچاقچیان در استان
فرمانده انتظامی استان کشفیات مواد مخدر را ۴۱ تن اعلام و اضافه کرد: امسال۲۵ هزار قاچاقچی عمده و خرده فروش معتاد در استان دستگیر شدند.
وی گفت: طرح ارتقای امنیت اجتماعی ۱۶درصد و طرح کنترل محورهای مواصلاتی برای برخورد با قاچاقچیان ۱۳درصد امسال در مقایسه با پارسال افزایش داشته است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

فرمانده انتظامی استان چهارشنبه سوری امسال را متفاوت از سالهای گذشته دانست و گفت:به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا هیچ تجمعی در چهارشنبه آخر سال نباید صورت بگیرد و پلیس با افرادی که خواهان ایجاد ناامنی وارعاب مردم باشند برخورد جدی می کند.
وی به تشکیل قرارگاه نوروزی امسال اشاره کرد و افزود:این قرار گاه در قالب 9کمیته شامل مبارزه با احتکار، انتظام بخشی و زیستی با هدف کمک به ستاد مقابله با کرونا تشکیل شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت سیب زمینی در شهرستان بن
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ اکبری راهی یک چهارم نهایی موی تای شد
برخورد پلیس با کامیون دار متخلف در نجف آباد
دختری که امید می‌بافد
اقامه نماز طلب باران در قم
اجرای طرح ساماندهی نهضت سوادآموزی با محوریت مدرسه
ارتش آینده نیازمند افسران توانمند و به‌روز است
آغاز بیستمین جشنواره تئاتر استانی در خراسان شمالی 
خلاقیت در بهره برداری از تجهیزات، عامل ارتقای توان دفاعی است
زنجان؛ واگذاری زمین در شهرک‌های خصوصی فقط با پروانه و زیرساخت قانونی است
افزایش ۴۰ درصدی پرواز‌های فرودگاه ایلام
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ قاسمی به نشان برنز شنا ۲۰۰ متر آزاد رسید
جشنواره زعفران در روستای ازان از توابع بخش میمه
امضای توافقنامه حج تمتع ۱۴۰۵ میان ایران و عربستان
پیشرفت ۷۵ درصدی کشتارگاه طیور شهرستان پلدختر
اعزام ۱۳ نفر از پیر غلامان و خادمین حسینی خراسان شمالی به اجلاسیه پیر غلامان حسینی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
قهرمانی مقتدرانه مردان فوتسال ایران در بازی‌های همبستگی اسلامی
راه اندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در گیلان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
اقدامات وزارت خارجه برای ائتلاف‌سازی با قدرت‌های نوظهور
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
منابع مرحله پنجم کالابرگ برای هفت دهک تامین شد
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)