• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۸۵۴۰۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۷
سیاسی » سیاست خارجی
در گفتگوی اختصاصی مطرح شد

ایران قدردان کمک های دولت و ملت چین است

سخنگوی وزارت خارجه: بر اساس آموزه‌های دینی و فرهنگی خود، از همه کشور‌هایی که در این شرایط سخت به ایران کمک کردند، به ویژه دولت و ملت چین قدردانی می‌کنیم.

آقای سیدعباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال اختصاصی خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره سطح روابط ایران و چین، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران در دوران ویروس کرونا کمک‌هایی را به دولت و ملت چین داشت، همچنین این کشور نیز در شرایط سختِ جمهوری اسلامی ایران که دچار بیماری ویروس کرونا شد، کمک‌هایی را به کشور ما داشت.
آقای موسوی افزود: این بیماری که در دنیا اپیدمی شده است، بیماری جهانی به شمار می‌رود و طبیعی است، وقتی موضوعی جهانی می‌شود، اقداماتی که برای مقابله با آن صورت می‌گیرد، باید جهانی باشد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی همچنین گفت: همه کشورها، همانند ساکنان یک کشتی باید به آن بیماری نگاه کنند و کسی نمی‌تواند خودش را به تنهایی نجات دهد.
دیپلمات ارشد وزارت امور خارجه تصریح کرد:کشور‌های پر طمطراقی که با تکبر فکر می‌کردند که این ویروس به سراغ آن کشور نمی‌آید و در صورتی که دچار این بیماری شوند، خیلی سریع قدرت مدیریت کنترل آن را دارند، مشاهده کردیم دست به دامن کشور‌هایی شدند که حتی آن‌ها را تحریم کرده بودند و از آن‌ها کمک خواسته بودند.
آقای موسوی اضافه کرد: همه کشور‌ها باید به همدیگر کمک کنند، به هر حال در زمانی که برای اولین بار این ویروس در چین شناسایی شد و ملت چین نیازمند برخی حمایت‌ها و کمک‌های بودند، مردم و دولت ایران شرکت‌های ایرانی کمک‌های خوبی را به چین انجام دادند.
وی با بیان اینکه اگر کار نیکی انجام شود خداوند هم همان را به فرد نیکوکار بازمی‌گرداند، یادآور شد: کسانی که این خوبی و نیکی را دیده بودند، اکنون کمک‌های خوبی به جمهوری اسلامی ایران داشتند.
سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: تاکنون سازمان‌ها و نهاد‌های بین المللی و کشور‌های خارجی کمک‌های خوبی را به جمهوری اسلامی ایران داشتند، حتی ایرانیان خارج از کشور نیز در این راستا کمک‌های خوبی را به کشورشان داشتند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آقای موسوی ادامه داد: تاکنون شامل ۳۰ هواپیما حامل وسایل و تجهیزات پزشکی در زمینه شیوع ویروس کرونا و مقابله با این بیماری در اختیار مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است که ما واقعاً قدردان این کشور‌ها هستیم.
وی گفت: ما قدردان همه کشور‌هایی هستیم که به طریق و انواع مختلف در این شرایط به جمهوری اسلامی ایران کمک کردند.
سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، ابراز امیدواری کرد: هر چه زودتر بر این ویروس بتوانیم غلبه کنیم و تجربیات و تجهیزات بومی را که خودمان آن‌ها را ساخته ایم در اختیار کشور‌هایی که نیازمند هستند، قرار دهیم.
آقای موسوی همچنین در واکنش به اخبار رسانه‌های بیگانه درباره روابط ایران و چین اظهار داشت: روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران با تمامی کشور‌ها متوازن است و بر اساس آموزه‌های دینی و فرهنگی خود قدردان همه کشور‌هایی که در این شرایط سخت به ایران کمک کردند به ویژه دولت و ملت چین هستیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی در ادامه افزود: در خصوص روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران با تمام دنیا، سعی کردیم روابط فعال و متوازنی برقرار کنیم و از بیگانگان هم انتظار نداریم که اقدام و سیاست خارجی ما را تایید کنند.
سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: آن‌ها فقط دنبال ایجاد تفرقه در دنیا و هم کشور ما هستند و ما خیلی به این حرف‌ها و شعار‌هایی که می‌دهند، توجهی نداریم.
آقای موسوی همچنین گفت: ما در جمهوری اسلامی ایران و در فرهنگ و تمدنی زندگی کردیم که قدردانی در آن عجین شده است و کشورِ قدردانی هستیم که کوچکترین کمکی هم شود از آن کمک قدردانی می‌کنیم.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: ما از دولت چین به عنوان کشوری که بیشترین کمک‌ها را در این شرایط سخت به جمهوری اسلامی ایران داشته است قدردانی کنیم و همینطور از سایر کشور‌های منطقه و همسایگان و آن‌هایی که روابط خوبی با ما در شرایط فعلی ندارند، از آن‌ها نیز قدردانی کردیم.
آقای موسوی گفت: اگر مشکلی پیش آید جمهوری اسلامی ایران در کمک به کشور‌هایی که نیاز به کمک داشته باشند، پیشقدم خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
عجیب است که بااین همه کمکهایی که کشورهای خارجی درخصوص ارسال ماسک و الکل ودستکش به ایران کرده ومیکند ولی هرداروخانه ای که میروید میگویند ماسک نداریم (پیدا کنید پرتغال فروش را)
امار امروز 19 فروردین :
سخنگوی وزارت بهداشت ایران گفت که در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۳۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند .
 در شبانه روز گذشته اما:
۸۵۴ نقر بر اثر این بیماری جان خود را در سراسر بریتانیا از دست داده‌اند.  
  در اسپانیا  ٧٤٣ نفر دیگر جان خود را بر اثر کرونا از دست دادند.
امریکا 1230 نفر جان خود را از دست داده اند. 
فرانسه  ٨١١ نفر نیز جان خود را از دست داده اند.  
ایتالیا 620 نفر نیز جان خود را از دست داده اند
چطور همچین چیزی امکان داره ؟
امار بسیار فاصله داره حتی از لحاظ زمان ورود ویزوس به کشورها
ما تحریمبم اینجا انها بیشتر کشته میدن ؟
ما اینجا سفیر جین داریم ایراد میگیره به امار وزارت بهداشت انجا این طور میمیرن ؟
ما اینجا ظریف میگه صدقه نمیخوایم نفت میخوایم بفروشیم اما امارمان شکر خدا گوش شیطان کر بسیار کمتره ؟
چرا؟
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)